Autor |
Zpráva |
Martin Vonka
Host
Věk: 46
|
|
tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem to, co v paneláku, kde jsem za mlada býval... můj klíček od schránky odemknul 2 cizí schránky z osmi náhodně vybraných... no to jen tak pro pobavení |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Martin Vonka napsal:
|
tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem to, co v paneláku, kde jsem za mlada býval... můj klíček od schránky odemknul 2 cizí schránky z osmi náhodně vybraných... no to jen tak pro pobavení
|
No, na NZM to zda sa neplati - moj klucik z 5 nahodne vybratych cudzich schranok neotvoril ani jednu ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Lubos napsal:
|
Martin Vonka napsal:
|
tak mi to nedalo a vyzkoušel jsem to, co v paneláku, kde jsem za mlada býval... můj klíček od schránky odemknul 2 cizí schránky z osmi náhodně vybraných... no to jen tak pro pobavení
|
No, na NZM to zda sa neplati - moj klucik z 5 nahodne vybratych cudzich schranok neotvoril ani jednu ...
|
ale ved martin to skusal tiez na NZM, aspon som to tak pochopil... nie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Martin Vonka: Jestli se stavební dozor nesekl a nedal ti univerzál. ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin Vonka
Host
|
|
no jestli se nepletu, tak opravdu bydlim v NZM - C a schranky jsem zkousel tamtéž
PS: ted jsem koukal na severni balkon - lidi, prosimvas, nehazejte mne ty vajgly na balkon ! (zeby byt nad mym ? - byt c. 113 nebo jine okolni byty ?) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Jasne, sorry, ja som si v tej vete nevsimol slovo co, a tym padom som to omylom pochopil tak, ze si to skusal v byvalom panelaku Holt, to je ta prepracovanost pred dovolenkou - mimochodom sa tu teraz par tyzdnov neukazem, tak sa s vami vsetkymi docasne lucim a drzim palce Dufam, ze ked sa vratim uz bude aspon adresa a cislo popisne ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Vajgly pribyvaji geometrickou radou tez na nasi predzahradce. Takze prosiiiimmmmm nehazejte vajgly dolu. Existuje neco, cemu se rika popelnik. Myslim, ale ze spoustu tech nedopalku maji jeste stale na svedomi delnici. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
U nas na terase byl nastesti jenom popel |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Marie napsala:
|
Vajgly pribyvaji geometrickou radou tez na nasi predzahradce. Takze prosiiiimmmmm nehazejte vajgly dolu. Existuje neco, cemu se rika popelnik. Myslim, ale ze spoustu tech nedopalku maji jeste stale na svedomi delnici.
|
určitě, řekl bych valnou většinu ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Když už i uklízečky kouří při mytí oken, co čekat, že? A ty dělníky jsem vídala z okna, i přesto že mě zajímalo jen počasí venku |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
To jo.. taky jsem si všimla dělníka.. no alespoň to teda mělo monterky. něco kutil u okna a vajglík.. pěkně šup ven.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Co to je prasecarny a zvyky hazet vajgly na zem, je jedno kde, jestli na zastavkach nebo jinde... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
jak vidíš, tak někteří lidé tohle prostě dělají a nepřijde jim to.. a nám ostatním nezbývá.. než vysvětlovat vystvětlovat.
PS: abych se vrátilak tématu.. zkoušela jsem taky ten svůj klíček. 5 schránek a ani jendou jsem neotevřela |
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin Vonka
Host
|