Autor |
Zpráva |
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Přidávám link na, myslím, celkem zajímavou akci http://www.redbullleteckyden.cz/content.php
Já osobně se chystám, ale jsem ve fázi hledání parťáků a parťaček... takže kdybyste se někdo chtěli přidat, určitě se přihlaste... |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no to zase bude jak redbul káry sem vyděl pěkný kuloví plnej petřín lidu |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
Naposledy upravil MUSTANG dne 8.6.2006, 08:08, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
YANEK napsal:
|
no to zase bude jak redbul káry sem vyděl pěkný kuloví plnej petřín lidu
|
To sice byl plnej Petřín lidí, ale uznej, nebyla to sranda??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
tusim ze 1.5. (podle datumu na fotkach) |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Nika napsala:
|
Přidávám link na, myslím, celkem zajímavou akci http://www.redbullleteckyden.cz/content.php
Já osobně se chystám, ale jsem ve fázi hledání parťáků a parťaček... takže kdybyste se někdo chtěli přidat, určitě se přihlaste...
|
to by mohla byt sranda, ze bysme si sli zafotit? zatim nic jineho na ten vikend nemame |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
Nika napsala:
|
Já osobně se chystám, ale jsem ve fázi hledání parťáků a parťaček... takže kdybyste se někdo chtěli přidat, určitě se přihlaste...
|
to by mohla byt sranda, ze bysme si sli zafotit? zatim nic jineho na ten vikend nemame
|
Jeee, to by bylo super. Kdyžtak se domluvíme, až se to bude blížit. Měla jsem tam původně vyrazit se ségrou, ale dělá další týden státnici a prostě odmítá jakékoliv aktivity mimo učení |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
aha tak 25 tu nejsme máme srázek na ždáni |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Andrejko,
tak se domluvíme v sobotu v hospůdce jestli vyrazíme, ju? |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Malinka reklama na skvely bar naproti Streleckemu ostrov (naplavka- mezi ND a Lavkou)....Delaji tam vyborne koktejly,super posezeni hned u Vltavy na piscite plazi.l avecr je to uplna romantika,kdyz se vam naskytne nadherny pohled na osviceny Prazsky hrad a Karluv most.Tak kdyz budete mit cestu kolem,tak se urcite zastavte.DOPORUCUJI |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
Věk: 49
|
|
Byl jsem na prvním Red Bull leteckým dnu..docela pohoda...Bylo to na Střeláku..docela dost místa...výhled ušel..ty udělátka si člověk může i prohlídnout....zvěčnit se atd...A hlavně,v tom horku jste u vody a pívo všude teče proudem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Tak do toho baru bysme se dostali asi jedině letadlem
Bylo tam tolik lidí, že jich tolik nemohlo být ani kvůli fotbalu na Staromáku
Vydrželi jsem tam s Fefikama stát a koukat na odvážné letce asi hodinu, než jsme to místo vyměnili za klimatizovanou hospůdku. Tak jsme si dali jedno... a frčeli zpátky...
Jelikož i ampliony byly umístěné tak, že jsme ničemu nerozumněli, až dneska jsem se dozvěděla, že kromě Hanáka, kterého jsme identifikovali, moderoval šou i Macháček... tak o tom nic nevím...
Každopádně i tak považuju akci za velice zdařilou... určitě nezapomeneme na létajícího červeného býka ani na králíky v klobouku |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
som vam hovoril ze tam bude tri prdele ludi |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Jo... kdyby tři... já bych to tipovala aspoň na pět |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
To Nika: Tak to jste byli vy, kdo blokoval cestu MHD a hlavně lidem, co jeli z břehu na břeh v neděli v pdvečer z práce |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
No, v neděli v podvečer... to už jsme tam dávno nebyli... to bysme asi byli spálení mnohem víc, než po té hodině
My jsme dorazili chvíli před druhou a okolo třetí jsme to zabalili ... ale věřím, že to byla celkem fuška se okolo někam dostat... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|