Autor |
Zpráva |
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
YANEK napsal:
|
Nika napsala:
|
Ahoj ženský, nechystáte se někdo příští týden do Špáru cvičit? Přidala bych se
|
ne nechystáme ale když budeš chtím můžeš vzít kolo a ject se project
|
Moc děkuju za radu... ... ale tebe jsem se vlastně ani neptala |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
ja urcite pujdu, jenom zatim nevim, ktery den:-) ale domluvime se |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
ja urcite pujdu, jenom zatim nevim, ktery den:-) ale domluvime se
|
Super, tentokrát to už nevzdám... slibuju |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Nazdar ženský... fotbalová horečka se blíží... neoprášíme zase slepičárnu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
JoHnY napsal:
|
|
To mi bylo úplně jasný, že první kdo přijde, budeš zase ty, Ninjo!!! Pak sem má někdo chodit, když se tě všichni bojej |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
No jo.. zase ta zahalená Arabka |
|
|
|
|
|
|
|
|
Háňa
Kolemjdoucí
|
|
Ahoj, já teda plánuju rovněž sledovat fotbal (to už jsem hlásila v sobotu), ale mezi vás určitě taky ráda zaskočím |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Háňa napsala:
|
Ahoj, já teda plánuju rovněž sledovat fotbal (to už jsem hlásila v sobotu), ale mezi vás určitě taky ráda zaskočím
|
Neboj... berem i sportovní faninky |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
ok, souhlasim s obnovou slepicarny, Mira mi vcera s tajemnym svitem v oku pripomnel, ze dneska je prvni vykop a tim padem s nim opravdu po nejaky cas nic nebude tak dlouho jako mistrovstvi netrva ani olympiada, a tam se ty sporty aspon stridaji, takhle bude v TV porad jenom zeleno |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Hihi.. jen jedno nechápu. Všude říkají, že zelená je uklidňující barva. Tak proč, když je v televizi tak chlapi tak vyvádějí? )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
lenkaii napsala:
|
Hihi.. jen jedno nechápu. Všude říkají, že zelená je uklidňující barva. Tak proč, když je v televizi tak chlapi tak vyvádějí? ))
|
protoze tu zelenou narusuje 22 silencu pobihajicich v barevnych trickach |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
Kdybych kdysi nečetla Klapzubovu jedenáctku, tak ani nevim, kolik šílenců je ke hře potřeba. Když už i na titulní straně Hospodářských novin se píše o fotbale, tak mám pocit, že to bude významný (ovšem ne pro nás).
Dneska mě pobavila jedna věc z rádia - tak prej ženský koukaj na fočus kvůli tomu, že tam běhaj chlápci v trenýrkách nevim, co to bylo za průzkum, každopádně asi nemaj doma fotbalisty, jinak by jim ty trenýrky po tréninkách a zápasech nemohly připadat tak cool.
Jo a prej na to koukaj nejvíc ženský ve 20 a pak v 50, tak to se mě netýká a pak ani týkat nebude. |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
teta IVA napsala:
|
Kdybych kdysi nečetla Klapzubovu jedenáctku, tak ani nevim, kolik šílenců je ke hře potřeba. Když už i na titulní straně Hospodářských novin se píše o fotbale, tak mám pocit, že to bude významný (ovšem ne pro nás).
Dneska mě pobavila jedna věc z rádia - tak prej ženský koukaj na fočus kvůli tomu, že tam běhaj chlápci v trenýrkách nevim, co to bylo za průzkum, každopádně asi nemaj doma fotbalisty, jinak by jim ty trenýrky po tréninkách a zápasech nemohly připadat tak cool.
Jo a prej na to koukaj nejvíc ženský ve 20 a pak v 50, tak to se mě netýká a pak ani týkat nebude.
|
Asi nejsem normalni,ale fotbal me neskutecne bavi uz od detstvi.A s maminkou jsme se uz nemohly dockat MS...To se u nas nevari,neuklizi,nechodi do prace... Je to pro nas svatek.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Háňa
Kolemjdoucí
|
|
Jo tak akci s trenkama jsem taky četla a taky nepochopila, ty trenky jsou většinou dost slizký i vypraný. Další debata by mohla být co nosit pod trenky:-)
Ale jinak se tam nějaký ty typy dá koukat i kvůli něčemu jinýmu než kvůli fotbalovým kvalitám |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
No, mě to prostě nebere a nebere
Tak co vymyslíme ženský... mohli bysme aspoň občas pořádat nějaký sedánky pro nefandící osazenstvo... pokud bude hezky, nabízim svojí zahradu...
Sice se z okolních oken bude ozývat řev, ale aspoň budeme na vzduchu |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
Nika napsala:
|
Tak co vymyslíme ženský... mohli bysme aspoň občas pořádat nějaký sedánky pro nefandící osazenstvo... pokud bude hezky, nabízim svojí zahradu...
Sice se z okolních oken bude ozývat řev, ale aspoň budeme na vzduchu
|
hm, to bude asi nejlepsi, ale vcera se pri zapase s USA v okoli nic nestandardniho neozyvalo, aspon myslim:-) ale bude hur |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
andousek napsala:
|
Nika napsala:
|
|
hm, to bude asi nejlepsi, ale vcera se pri zapase s USA v okoli nic nestandardniho neozyvalo, aspon myslim:-) ale bude hur
|
Čistě náhodou jsem sem zavítal ... Hele, ženský, představte si, že ten maník vedle nás začal s vrtáním chvíli před tímto megazápasem a čas od času něco vrtnul v průběhu zápasu ... Naštěstí jsem si ten zvuk upravil, jak bylo potřeba, takže jsem to přehlušil ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
Předchozí příspěvek vysvětluje, proč já nemohla včera večer bejt doma a musela jít ven - úprava zvuku s komentářema ze strany diváka... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Jo... my obšlapovali Cčko, protože jsme tam označovali zvonky a musím říct, že občas se z oken ozvývaly zvláštní zvuky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Milan V. napsal(a):
|
andousek napsala:
|
Nika napsala:
|
|
hm, to bude asi nejlepsi, ale vcera se pri zapase s USA v okoli nic nestandardniho neozyvalo, aspon myslim:-) ale bude hur
|
Čistě náhodou jsem sem zavítal ... Hele, ženský, představte si, že ten maník vedle nás začal s vrtáním chvíli před tímto megazápasem a čas od času něco vrtnul v průběhu zápasu ... Naštěstí jsem si ten zvuk upravil, jak bylo potřeba, takže jsem to přehlušil ...
|
Teda, barbar jeden... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
teda to si dovolil moc. Takhle rušit posvátnou chvilku. A propo.. Kdo že to hrál?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
lenkaii napsala:
|
teda to si dovolil moc. Takhle rušit posvátnou chvilku. A propo.. Kdo že to hrál??
|
Jeje, Leni, tak teď jsi to asi po.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Nika napsala:
|
Jo... my obšlapovali Cčko, protože jsme tam označovali zvonky a musím říct, že občas se z oken ozvývaly zvláštní zvuky
|
jo jo můžu potvrdit ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
hm, to jsem fakt necekala ze i TADY budeme resit fotbal v takove mire no atmosfera sportovniho svatku dycha fakt na vsechny |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|