Autor |
Zpráva |
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Ta nase slavna garaz presne tech 380tis. a sklep skoro 80tis. jak jsem ale psala, menit se nedalo nic a ceny byly dane, ceny garazi a sklepu se nenavysovaly behem vystavby, navysuje se jen cena bytu - takze i kdyz jsme byli prvni, kdo uzavrel smlouvu na byt v G, tak uz to stalo takhle hrozne moc. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
Lu napsala:
|
Ta nase slavna garaz presne tech 380tis. a sklep skoro 80tis. jak jsem ale psala, menit se nedalo nic a ceny byly dane, ceny garazi a sklepu se nenavysovaly behem vystavby, navysuje se jen cena bytu - takze i kdyz jsme byli prvni, kdo uzavrel smlouvu na byt v G, tak uz to stalo takhle hrozne moc.
|
hmm, tak to vypada, ze CG kazdym pulrokem? a pribyvajicim domem navysuje ceny uplne vseho
ze by tak rychla inflace? |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
To je slušný, člověk dá cca půl milionu a ještě za to nemá ani kus bytu, jen sklepy a garážová stání! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Mluvím o garáži v Dčku, kupoval jsem ji na jaře 2005 v rané fázi výstavby. Podle toho, co říkal CG, tak ceny během stavby stále stoupají. Nemůžu na žádném papíru najít cenu rozepsanou na položky, těch 250.000 za uzavřenou garáž to být mohlo ale jsem si téměř jist, že to nebylo 300.000. Garáž ani sklep jsem moc nevybíral, vzal jsem první, co mi nabídli, ale jsem velmi spokojen, zejména zmiňovanou velikostí garáže.
|
kdyz se kouknete na archiv cg.cz z jara 2005 - tak ty UPS staly 360-409K Kc - viz http://web.archive.org/web/20050421233104/www.central-group.cz/j05-byty-zahradni-d1-tabulka.htm |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Lokalita NZM je údajně hodně žádaná, takže ceny stoupají vysoko, to si nepřejte vědět, kolik stály první byty první etapy výstavby (v podstatě se dávaly skoro zadarmo ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
Cibi napsal:
|
vaclav.vesely napsal:
|
Mluvím o garáži v Dčku, kupoval jsem ji na jaře 2005 v rané fázi výstavby. Podle toho, co říkal CG, tak ceny během stavby stále stoupají. Nemůžu na žádném papíru najít cenu rozepsanou na položky, těch 250.000 za uzavřenou garáž to být mohlo ale jsem si téměř jist, že to nebylo 300.000. Garáž ani sklep jsem moc nevybíral, vzal jsem první, co mi nabídli, ale jsem velmi spokojen, zejména zmiňovanou velikostí garáže.
|
kdyz se kouknete na archiv cg.cz z jara 2005 - tak ty UPS staly 360-409K Kc - viz http://web.archive.org/web/20050421233104/www.central-group.cz/j05-byty-zahradni-d1-tabulka.htm
|
no o tom mluvim, proto me zajimalo, kde vzal vaclav.vesely UPS za 250kKc?
Vubec mu ji nezavidim, mam svuj sklipek , ale pro zajimavost... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
Já mám devítku a ta už je na té stránce prodaná, takže jsem asi kupoval o něco dřív. Takže buď zvedli ceny krátce po tom, co jsem koupil (ale to mi moc věrohodné nepřipadá), a nebo si to zkrátka nepamatuji a jenom šířím fámy (v tom případě se omlouvám). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|