Autor |
Zpráva |
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Nika napsala:
|
No, ale pas se snad nemusí se změnou bydliště měnit taky. Aspoň mi to potvrdili na MČ, když jsem se na to ptala... zatím co řidičák si jakožto bývalý nepražák nechat předělat musím...
|
no v pase nie je adresa takze netreba... |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Nika napsala:
|
No, ale pas se snad nemusí se změnou bydliště měnit taky. Aspoň mi to potvrdili na MČ, když jsem se na to ptala... zatím co řidičák si jakožto bývalý nepražák nechat předělat musím...
|
no to asi jo, ale mě ten pas stejně už příští rok vyexpiruje a mám ještě takovej ten zelenej, takže bych ho stejně měnil ... každopádně důležitý je to, že to nemusim řešit hned ...
... co se týče řidičáku tak to je stejnej případ - mám ho vydanej v roce 98 takže už by taky měla končit platnost ...
... já jsem právě čekal s výměnou všech dokladů až na změnu bydliště ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
Dnes jsem na sloupech veřejného osvětlení poprvé zaregistroval cedule s názvy ulic. |
P8041111.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
44.83 kB |
Zobrazeno: |
309 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
zoe
Host
Věk: 45
|
|
Minuly tyden se mi DHL snazilo dorucit zasilku-napoprve neuspesne-nemohli pry adresu najit, podarilo se to az druhy den, kdyz jsem jim na dispecingu podrobne vysvetlila cestu. Tak by me zajimalo, kdy uz tyhle problemy s dorucovanim prestanou... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
neviem ako DHL, ale ked mne nieco dorucovali z PPL uz davnejsie tak dosiel chlapik s vytlacenou mapou z www.mapy.cz a na www.mapy.cz tie ulice este niesu |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
zoe napsala:
|
Minuly tyden se mi DHL snazilo dorucit zasilku-napoprve neuspesne-nemohli pry adresu najit, podarilo se to az druhy den, kdyz jsem jim na dispecingu podrobne vysvetlila cestu. Tak by me zajimalo, kdy uz tyhle problemy s dorucovanim prestanou...
|
IMHO tyhle problémy přestanou, až bude celej dům/domy zapsanej zkolaudovanej na katastru, páč podle katastru ještě defakto neexistuje (rozestavěná/é budova/y na parcele bez adresy) ...
... pošta sice chodí, ale spousta firem/institucí bere informace z katastru a pak to takhle dopadá ...
... no a při "úžasný" rychlosti katastru (viz. můj dread) to bude ještě chvíli trvat ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|