Autor |
Zpráva |
manzele
Spolubydlící
Věk: 74
|
|
Freddie napsal:
|
Ahoj,
nevím, jestli nejdu pozdě - a ani si ¨nejsem jistý, do kterého topicu to napsat, kdyžtak pardon...
U čtečky při vjezdu do garáží domu B, čtečky u přechodových dveří z garáží k výtahu (asopň tedy v -2) a u čtečky do vchodu 15 je VYPNUTÝ zvuk. Takže sice není akustická kontrola, že přečtení čipu bylo správné, ale zase dlouhé pípnutí už nebude nikoho rušit. Fr.
|
Nejsem si tak moc jist, že je to dobré. Mně to pípnutí ani nevadilo
a když jsem vjel do garáže a čekal, až se za mnou zavřou vrata
a nějaké auto se za mnou cpalo dovnitř, take když vystrčil ruku
ke čtečce, tak jsem uslyšel pípnutí a mohl jsem jet dál.
Takhle vystrčí ruku (třeba nemá čip) a já buüdu muset čekat, dokud se dveře nezavřou, abych měl jistotu, že do garáže nevjede neoprávněná osoba. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leny
Bezdomovec
|
|
Zdravím. Čipy navíc jsme objednávali někdy před rokem-do určeného data, ale nějak jsme propásli jejich vydávání - je možné ještě náhradní čipy (k domu A) získat? Docela bychom je potřebovali.. Díky za odpověď. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
Leny napsala:
|
Zdravím. Čipy navíc jsme objednávali někdy před rokem-do určeného data, ale nějak jsme propásli jejich vydávání - je možné ještě náhradní čipy (k domu A) získat? Docela bychom je potřebovali.. Díky za odpověď.
|
myslim, ze i u vas urcite nejake zbyly.. napis vyboru nebo spravni firme K.O.Poradenstvi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
meiram
Host
|
|
Leny napsala:
|
Zdravím. Čipy navíc jsme objednávali někdy před rokem-do určeného data, ale nějak jsme propásli jejich vydávání - je možné ještě náhradní čipy (k domu A) získat? Docela bychom je potřebovali.. Díky za odpověď.
|
Předání objednaného čipu k domu A lze dohodnout na na níže uvedeném kontaktu:
MARIE MIZEROVÁ
člen výboru
Společenství pro dům č. p. 3250, ulice Mikanova 9, 11 a Mattioliho 18, Praha 10, Záběhlice
tel.: 603412769
nebo
email: vybora@novezahradnimesto.net |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|