Autor |
Zpráva |
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
MKDD napsal:
|
Se zvyšovaní počtu nádob na tříděný odpad to podle mne nebude tak jednoduché, neboť pro ně není vytvořeno místo. Nyní jsou pouze na dočastné, provizorním místě, ale uvidíme.
|
jo jo ... tam kde teď stojí bude ten druhej vjezd, takže se to pak bude muset někam přesunout ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
dcom napsal:
|
MKDD napsal:
|
Se zvyšovaní počtu nádob na tříděný odpad to podle mne nebude tak jednoduché, neboť pro ně není vytvořeno místo. Nyní jsou pouze na dočastné, provizorním místě, ale uvidíme.
|
jo jo ... tam kde teď stojí bude ten druhej vjezd, takže se to pak bude muset někam přesunout ...
|
nejaky optimista |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
dcom napsal:
|
MKDD napsal:
|
|
jo jo ... tam kde teď stojí bude ten druhej vjezd, takže se to pak bude muset někam přesunout ...
|
nejaky optimista
|
no víš co ... na druhou stranu já sem radši protože ten vjezd pak budu mít skoro pod oknem ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Vážení spolubydlící,
když jsme dnes s Davidem dokončili nástěnkářskou akci, vydali jsme se na pěknou pochůzku okolo našich domů. Nezlobte se, ale žijí tu i hlupáci nebo lenivci, kteří do kontejneru určeného pro papír, házejí s papírem i igelitové tašky, a už vůbec nemluvě o nepořádku okolo.
Igelitky, co jsme našli v papíru, jsme vlastníma rukama vybrali a vyhodili, kam patří. Už teď je kontejner na papír přeplněn, a tak se mi vybavilo jedno poučení ze zahraničí. Pokud se do tříděného odpadu hází, co nemá, kontejner není vyvezen a vlastníkům hrozí pokuta.
Jo, a ty papíry, co uletěly z tohoto kontejneru, asi obyvatele okolních bytů také netrápí, takže jsme je posbírali a hodili, kam patří.
Tak ať se Vám tu hezky bydlí. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomáš Kail
K.O. Poradenství
|
|
Dobrý den,
opravdu v této chvíli jsou kontejnery umístěny na přechodném stanovišti. CG má za úkol vybudovat zpevněnou plochu pro stanoviště kontejnerů.
Tomáš Kail |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Včera jsem si všimnul že zmizel kontejner na plasty, mimálně nestojí na místě vedle ostatních kontejnerů kde až donedávna stával.
Nevíte o něm někdo? |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
MKDD napsal:
|
Včera jsem si všimnul že zmizel kontejner na plasty, mimálně nestojí na místě vedle ostatních kontejnerů kde až donedávna stával.
Nevíte o něm někdo?
|
... jo to jsem zjistil už někdy v sobotu ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
alkonius napsal:
|
ja videl v patek vecer Dcoma jak ho nekam tlacil, asi ho ma v obyvaku
|
... to víš jsem potřeboval nějakej "úložnej prostor" než budu mít vestavěnou skříň ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Tak dneska ráno koukám a kontejner je zpět |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
MKDD napsal:
|
Tak dneska ráno koukám a kontejner je zpět
|
... dcom se asi lek, když jste ho tu tak odhalili... a v rámci dobrých sousedských vztahů ho vrátil |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
Nika napsala:
|
MKDD napsal:
|
Tak dneska ráno koukám a kontejner je zpět
|
... dcom se asi lek, když jste ho tu tak odhalili... a v rámci dobrých sousedských vztahů ho vrátil
|
... to víš jsem si říkal, že když se to už profláklo, tak ho radši vrátim ... ale škoda, takovej prostornej byl ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vonka
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
MKDD napsal:
|
V uvedeném místě bývají nádoby často přeplňovány. O této situaci budeme informovat odbor životního prostředí MČ Praha 10 se žádostí o rozšíření počtu stanovišť nádob pro tříděný odpad.
Děkuji Vám za zájem o naší práci.
S pozdravem
Zdeněk Hrabý
vedoucí provozu
AVE CZ Odpadové hospodářství s.r.o.
provozovna Praha
Pražská 1321 / 38, 102 00 Praha 10
T: +420 296 339 907
F: +420 296 339 941
M:+420 602 363 939
zdenek.hraby@avecz.cz[/color]
Tak tomu říkám jednání.
|
Jen bych se rad zeptal jestli se od te doby uz neco zmenilo ci pohnulo k lepsimu a kontejnery pribudou.
Preci jenom uz je to docela dlouha doba. A vice kontejneru potrebujeme a jsou nezbytne, vlastne take kvuli novym sousedum, kteri se v brzke dobe na nzm pristehuji. Diky |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
Vonka napsal:
|
MKDD napsal:
|
V uvedeném místě bývají nádoby často přeplňovány. O této situaci budeme informovat odbor životního prostředí MČ Praha 10 se žádostí o rozšíření počtu stanovišť nádob pro tříděný odpad.
Děkuji Vám za zájem o naší práci.
S pozdravem
Zdeněk Hrabý
vedoucí provozu
AVE CZ Odpadové hospodářství s.r.o.
provozovna Praha
Pražská 1321 / 38, 102 00 Praha 10
T: +420 296 339 907
F: +420 296 339 941
M:+420 602 363 939
zdenek.hraby@avecz.cz[/color]
Tak tomu říkám jednání.
|
Jen bych se rad zeptal jestli se od te doby uz neco zmenilo ci pohnulo k lepsimu a kontejnery pribudou.
Preci jenom uz je to docela dlouha doba. A vice kontejneru potrebujeme a jsou nezbytne, vlastne take kvuli novym sousedum, kteri se v brzke dobe na nzm pristehuji. Diky
|
... to určitě, ale chtělo by to aby už konečně CG vybudoval to finální stanoviště ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Jak píše dcom, doku CG nevybuduje zpevněnou plochu pro kontejnery nemůže očekávat zvýšení jejich počtů |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
Vonka
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
MKDD napsal:
|
Jak píše dcom, doku CG nevybuduje zpevněnou plochu pro kontejnery nemůže očekávat zvýšení jejich počtů
|
Hmm takze to zase zalezi na a stoji kvuli CG. Myslim, ze uz to mohli vyresit davno... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|