Autor |
Zpráva |
MUSTANG
Domácí
|
|
lusvec napsal:
|
ještě nebydlím ale domnívám se že je to takhle: ve standardu je zásuvka se 2 anténními zdířkami (R+TV) a byla možnost připlatit si za zásuvku se 3 zdířkami (R+TV+SAT) za poplatek 2000. alespoň tak je to uvedeno v ceníku který jsem dostal od CG v únoru 2005. Takže si myslím že někdo SAT má a někdo ne.
|
ja mam stary standard a mam 3 zdirky (R+TV+SAT) |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Jestli můžu doporučit tak si to ohlídej. Je možný že teď už to tak je. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
lusvec napsal:
|
ještě nebydlím ale domnívám se že je to takhle: ve standardu je zásuvka se 2 anténními zdířkami (R+TV) a byla možnost připlatit si za zásuvku se 3 zdířkami (R+TV+SAT) za poplatek 2000. alespoň tak je to uvedeno v ceníku který jsem dostal od CG v únoru 2005. Takže si myslím že někdo SAT má a někdo ne.
|
To by pak samozřejmě vysvětlovalo, že někdo ty satelitní programy chytá, někdo ne, prostě mu to nenatáhli až do bytu a tak na ně není konektor na zásuvce ... V rámci zaplaceného balíčku "inteligentní dům" to ale určitě bylo ... A u později prodávaných bytů to být musí v rámci "nadstandardu" také ... Chci to ale od někoho definitivně potvrdit, že tu "full" zásuvku má a satelitní vysílání z ASTRy chytá! |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
lusvec napsal:
|
Jestli můžu doporučit tak si to ohlídej. Je možný že teď už to tak je.
|
ja sa na to pre istotu hned spytam stavebneho dozora |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Martin buřič napsal(a):
|
Dobrý den,
TV zásuvka i satelit je ve standardním provedení, tedy v ceně.
S pozdravem
Martin buřič
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Nejsem si jistá, ale myslím, že tam tu "lepší" zásuvku taky mám. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
konečně dobrá zpráva ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
MUSTANG napsal:
|
ja mam stary standard a mam 3 zdirky (R+TV+SAT)
|
jasně, otázkou je co se u CG myslí "starý" a co "nový". Jenom jsem popsal jak jsem to měl já a tedy mám jen R+TV, SAT jsem si nepřikoupil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
Věk: 44
|
|
Milan V. napsal(a):
|
konečně dobrá zpráva ...
|
Milane bydlis v tom zapadnim kridle? je to ve tretim patre na konci chodby vpravo, ve vychodnim kridle to je ve ctvrtem na konci chodby vlevo.
Ja skocim u nas ve vychodnim se zeptat zda to muzou zkusit a tu parabolu sundat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
lusvec napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
ja mam stary standard a mam 3 zdirky (R+TV+SAT)
|
jasně, otázkou je co se u CG myslí "starý" a co "nový". Jenom jsem popsal jak jsem to měl já a tedy mám jen R+TV, SAT jsem si nepřikoupil.
|
my kupovali loni v unoru, sat jsme neresili a mame ho ve standardu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
KamilK
Kolemjdoucí
|
|
při pohledu na satelitní paraboly jsem si vzpomněl, že někde ve smlouvě je přesně napsáno, že vlastník bytu nemá právo instalovat satelitní a ostatní antény na vnější plášt budovy, a to hlavně z architektonických důvodů. Podobné to bude i se zákazem umístění na balkonové konstrukce.
To samé platí pro vnější část vstupních dveří, dle CG je to z důvodu, aby někdo nedal jinou barvu dveří a případně nezpůsobil odlišný architektonický pohled, atd.. Proto se zde dávali společné antény- SAT+TV+R. Tato možnost by měla být v každém bytu.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
KamilK napsal:
|
při pohledu na satelitní paraboly jsem si vzpomněl, že někde ve smlouvě je přesně napsáno, že vlastník bytu nemá právo instalovat satelitní a ostatní antény na vnější plášt budovy, a to hlavně z architektonických důvodů. Podobné to bude i se zákazem umístění na balkonové konstrukce.
To samé platí pro vnější část vstupních dveří, dle CG je to z důvodu, aby někdo nedal jinou barvu dveří a případně nezpůsobil odlišný architektonický pohled, atd.. Proto se zde dávali společné antény- SAT+TV+R. Tato možnost by měla být v každém bytu..
|
ale ved vlastnik bytu moze robit s bytom co chce, nie?
ja ked som chcel lampu na terase, tak ze z architektonickych dovodov sa to neda, ale ze ked preberiem byt tak si to tam mozem dorobit sam... na hlavu padnute... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
Tak v zapadnim kridle pry bydli starsi anglicky mluvici pan (3.patro)
ve vychodnim ve ctvrtem Vietnamec, no uvidime jestli se s nimi domluvime.
to johny: no asi muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Fefi napsal:
|
to johny: no muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.
|
To jsou nám informace ... Odkud jsi je získal, z kouzelného kloboučku?!?
?lověk si dá svůj satelit kvůli tomu, že si ho může libovolně natáčet a chytat tak naprosto neporovnatelné množství družic/programů ... |
|
|
|
Naposledy upravil Milan V. dne 29.3.2006, 14:59, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Fefi napsal:
|
to johny: no asi muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.
|
toho anglicana pozvi na czech beer a od vietnamca kup dake rifle, urcite sa s nimi dohodnes |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Fefi napsal:
|
to johny: no asi muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.
|
no s tym samozrejme suhlasim, vsak to je volovina |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Fefi napsal:
|
to johny: no muzes, ale pokud to mas ve zdi, tak je otazka proc to mit jeste na balkone, satelit na strese je astra 2 a UPC direct.
|
To jsou nám informace ... Odkud jsi je získal, z kouzelného kloboučku?!?
|
lina huba hole nestesti sel tu okolo jeden ze stavebnich dozoru co jsme s nim prebirali byt, tak jsem se zeptal na ten rozvod, a rekl jsem mu proc se ptam, on rika ze je tam astra 2 a UPC a ze se s nima cesky nedomluvim, tak se ptam na anglictinu tak mi rekl kdo tam bydli
BTW: ten v zapadnim kridle ma na te parabole 3snimace, tak se obavam, ze u nek to asi nevyjde |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Milan V. napsal(a):
|
?lověk si dá svůj satelit kvůli tomu, že si ho může libovolně natáčet a chytat tak naprosto neporovnatelné množství družic/programů ...
|
hm, no to je tiez pravda, ja som satelit nikdy nemal tak ma to nenapadlo a ja velmi ani TV nepozeram, radsej si pustim dake filmy sam |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
JoHnY napsal:
|
toho anglicana pozvi na czech beer a od vietnamca kup dake rifle, urcite sa s nimi dohodnes
|
Tomu říkám umět se pohybovat v multikulturním prostředí ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
Milan V. napsal(a):
|
JoHnY napsal:
|
toho anglicana pozvi na czech beer a od vietnamca kup dake rifle, urcite sa s nimi dohodnes
|
Tomu říkám umět se pohybovat v multikulturním prostředí ...
|
no taky reseni a johny se pohybuje mezi "cizinci" stale, tak v tom uz umi chodit |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Fefi napsal:
|
Milan V. napsal(a):
|
JoHnY napsal:
|
|
Tomu říkám umět se pohybovat v multikulturním prostředí ...
|
no taky reseni a johny se pohybuje mezi "cizinci" stale, tak v tom uz umi chodit
|
a mna mozete pozvat na bryndzove halusky
BTW jediny podnik kde maju v Prahe dobre bryndzove halusky je Slovenska restauracia v hoteli Pauliny na Pankraci |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
JoHnY napsal:
|
BTW jediny podnik kde maju v Prahe dobre bryndzove halusky je Slovenska restauracia v hoteli Pauliny na Pankraci
|
travil jsi tam mnoho casu pri cekani na CG? |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Fefi napsal:
|
JoHnY napsal:
|
BTW jediny podnik kde maju v Prahe dobre bryndzove halusky je Slovenska restauracia v hoteli Pauliny na Pankraci
|
travil jsi tam mnoho casu pri cekani na CG?
|
hehe, taky me to napadlo |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
dcom napsal:
|
Fefi napsal:
|
JoHnY napsal:
|
|
travil jsi tam mnoho casu pri cekani na CG?
|
hehe, taky me to napadlo
|
nie, v CG na pankraci som bol zatial vlastne len 3 alebo 4x aj s podpisom zmluvy a uplne prvym stretnutim |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
hm, tak to ti zavidime, my tam byli celkem tak 30x, a to fakt nekecam |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
andousek napsala:
|
hm, tak to ti zavidime, my tam byli celkem tak 30x, a to fakt nekecam
|
eh ... co ste tam resili 30x?
ja jsem tam byl asi taky 4x + jeste pujdu na prevzeti ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
dcom napsal:
|
andousek napsala:
|
|
ja jsem tam byl asi taky 4x + jeste pujdu na prevzeti ...
|
no nas pripad byl zrejme trochu netypicky, coz mi u firmy s tolika dokoncenymi stavbami jako CG prijde trochu zvlastni - zajistovali jsme byt jeste druhou nemovitosti, hypoteku jsme si vyrizovali sami, nase banka takovy typ pripadu jeste s CG neresila, lidi v CG nedodavali kompletni dokumenty, takze vsechno nadvakrat... to by bylo nadlouho a mame sem prece psat i pozitivni zkusenosti kazdopadne nase slozka v bance zabira cely sanon a nas banker ted urcite mnohem lip spi |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
andousek napsala:
|
dcom napsal:
|
andousek napsala:
|
|
ja jsem tam byl asi taky 4x + jeste pujdu na prevzeti ...
|
no nas pripad byl zrejme trochu netypicky, coz mi u firmy s tolika dokoncenymi stavbami jako CG prijde trochu zvlastni - zajistovali jsme byt jeste druhou nemovitosti, hypoteku jsme si vyrizovali sami, nase banka takovy typ pripadu jeste s CG neresila, lidi v CG nedodavali kompletni dokumenty, takze vsechno nadvakrat... to by bylo nadlouho a mame sem prece psat i pozitivni zkusenosti kazdopadne nase slozka v bance zabira cely sanon a nas banker ted urcite mnohem lip spi
|
aha |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
?ekal jsem, že to bude s příjmem TV signálu mnohem horší, celkem to jde, i když je pravda, že máme dost citlivý tuner na TV ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
kdyz jsem videl tohle, vzpomel jsem si na ty satelity na A. Doufam, ze to u nas, nebude za chvili vypadat podobne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|