Autor |
Zpráva |
manhoso
Kolemjdoucí
Věk: 40
|
|
vendy napsala:
|
citace:
|
Jejda, rasisti a xenofobové existují i v 21 století...a sakra možná jsem až příliš tolerantní No nic, ale urážet někoho kdo se mnou žije ve stejném domě je trochu ubohé tak jak tak Tak to nebudu dál rozvádět
|
Drahý příliš tolerantní občane, zřejmě příliš nerozumíš legraci, tady nikdo nikoho neuráží, takže laskavě klííííd
|
Já legraci rozumím, nevím ale, jak by se na ni dívali naši "čínští" spoluobčané
Ale omlouvám se, ono se z psaného textu těžko dá poznat, zda jde o výsměch, ironii, či legraci (z vaší odpovědi číší vysměch -doufám, že se pletu)
I když si stejně myslím, že rasistický humor na forum o společném soužití nepatří. a už mlčím, protože tohle není chat, tady se mají řešit věcné problémy |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
Prodávají v čínských bistrech kachny? Prodávají.. tak vůbec nechápu, co ti na tom připadá rasistického...
Já to vážně nechápu, o co ti jde? Zřejmě tomuhle se říká pozitivní diskriminace. Člověk nemůže ani vyslovit "čínští spoluobčané", aby ho někdo neobvinil z rasismu??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
zamykam tema
problem s kaluzi je uz rok vyresen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|