Autor |
Zpráva |
vaclav.vesely
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
Všiml jsem si, že mezi domy D a E bylo provedeno špatné vyspádování terénu v jehož důsledku se tam tvoří docela velká kaluž. Takže tam bude většinou jen bahno a nebude tam růst tráva. Myslíte si, že je nějaká šance přesvědčit CG, aby provedl příslušnou úpravu terénu? Neřešili jste s nimi již něco podobného v minulosti? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
myslim, ze to nekde nad tunelem spojujicim podzemni garaze z Decka do Ecka...
nevim, jak obyvatele BD "E", ale BD "D" ma tuto stredu prvni schuzi s Koporadenstvim v Intersparu - zkusim se na to poptat |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Můžeme to zkusit, ale jak jsem tak četl o průběhu předchozích schůzí, tak na to asi nebude čas. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzan
Host
|
|
kolysta napsal:
|
nevim, jak obyvatele BD "E", ale BD "D" ma tuto stredu prvni schuzi s Koporadenstvim v Intersparu - zkusim se na to poptat
|
Jejda, že o tom nic nevím. To Ti přišlo poštou??? Nebo jak ses dozvěděl o schůzce? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Mně to přišlo poštou od KO asi před čtrnácti dny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Všiml jsem si, že mezi domy D a E bylo provedeno špatné vyspádování terénu v jehož důsledku se tam tvoří docela velká kaluž. Takže tam bude většinou jen bahno a nebude tam růst tráva. Myslíte si, že je nějaká šance přesvědčit CG, aby provedl příslušnou úpravu terénu? Neřešili jste s nimi již něco podobného v minulosti?
|
No jelikož ještě nemáte v domech výbory, tak to nahlaš na KOP a oni by to měli reklamovat u CG jako vadu. Případně to můžeše zkusit reklamovat přímo u CG. |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
Když už se tady mluví o kalužích,přidám se též se svou trochou do mlýna,a to kalužemi,nebo lépe špatnému vyspádování či chybějícímu odpadu v garážích BD "D".Přeněji v -1.Mám parkovací místo vedle UPS (uzavřené parkovací stání) a v době sněhové kalamity se všechna voda stahovala do tohoto rohu bez možnosti jakéhokoliv odtoku.Takže po pár dnech se parkovací stání proměnilo v bahniště s hnusnou slanou břečkou.Nevím jestli se to dá považovat jako závada či ne.Je na tom někdo podobně??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
ani u nas v C v garzich nic neni.. pry by se to melo vsakovat do te "specialni" podlahy.. kdo toto vymyslel? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
Suzan napsala:
|
kolysta napsal:
|
nevim, jak obyvatele BD "E", ale BD "D" ma tuto stredu prvni schuzi s Koporadenstvim v Intersparu - zkusim se na to poptat
|
Jejda, že o tom nic nevím. To Ti přišlo poštou??? Nebo jak ses dozvěděl o schůzce?
|
prisla mi pozvanka, zitra ji muzu naskenovat a vlozit
kazdopadne je to ve stredu od 17 hod v Intersparu v Palace Cinemas sal c.1, jenz je pronajaty do 19 hod. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
Cibi napsal:
|
ani u nas v C v garzich nic neni.. pry by se to melo vsakovat do te "specialni" podlahy.. kdo toto vymyslel?
|
No to mi řekni kdo takovou blbost vymyslel.Jsem tedy laik co se stavebních nátěrů týče ale něco takového považuju za naprostou hovadinu.Podle mého názoru by tam odtoky měli být třeba ve formě příčných kanálů před park.stáním.Nechce se mi se pokaždé brodit v tom krásném blátíčku.Zkusím se na to někde zeptat i když pochybuju o nějaké uspokojivé odpovědi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
Cibi napsal:
|
ani u nas v C v garzich nic neni.. pry by se to melo vsakovat do te "specialni" podlahy.. kdo toto vymyslel?
|
Mimochodem Cibi když uz tě mám na "drátě" hoď nás prosím na mapu.Díkes |
|
|
|
|
|
|
|
|
PetrP
Anonymní
|
|
Nějak ještě z počátku výstavby jsem se bavil se stavbyvedoucím jak bude provedeno odstranění vody z garáží a bylo mi sděleno, že běžně se kanály v garážích nedělají a spoléhá se na odpaření vody z podlahy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suzan
Host
|
|
kolysta napsal:
|
Suzan napsala:
|
kolysta napsal:
|
|
Jejda, že o tom nic nevím. To Ti přišlo poštou??? Nebo jak ses dozvěděl o schůzce?
|
prisla mi pozvanka, zitra ji muzu naskenovat a vlozit
kazdopadne je to ve stredu od 17 hod v Intersparu v Palace Cinemas sal c.1, jenz je pronajaty do 19 hod.
|
Děkuji už jsem mluvila s panem Kmochem. Bohužel jsem se to dozvěděla až dnes a v 17 hod. se nebudu moci zúčastnit ani já ani přítel - ten má noční a já si volno takhle rychle nejsem schopná vyjednat, protože dělávám do 18 -19 hodin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
no, ještě k té kaluži - v garážích v -2 domu E se natahuje vlhkost do svislých zdí - jsou tam normálně mapy vody - říkal jsem to někomu z Metrostavu a ještě to asi normálně vyreklamuju u CG...není podoný problém v Dčku? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
PaDaK napsal:
|
no, ještě k té kaluži - v garážích v -2 domu E se natahuje vlhkost do svislých zdí - jsou tam normálně mapy vody - říkal jsem to někomu z Metrostavu a ještě to asi normálně vyreklamuju u CG...není podoný problém v Dčku?
|
zatim jsem si nikde nevsimnul |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
alkonius napsal:
|
Prosim, bylo by to mozne vyfotit? at muzete reklamace dolozit a at mame dokumentarni material. Diky
|
ale jo, jenze ja jsem v praci od nevidim do nevidim
snad zitra rano... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
kolysta napsal:
|
alkonius napsal:
|
Prosim, bylo by to mozne vyfotit? at muzete reklamace dolozit a at mame dokumentarni material. Diky
|
ale jo, jenze ja jsem v praci od nevidim do nevidim
snad zitra rano...
|
i kdyz lepsi by bylo, kdyby to nekdo vyfotil z Ecka z ptaci perspektivy
ja to budu fotit max ze zeme, no uvidime... |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
zkusím to zítra vyfotit... |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
zde slíbené... |
IMG_5031 (2).jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
518.12 kB |
Zobrazeno: |
456 krát |
|
IMG_5033 (2).jpg |
|
480.07 kB |
482 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
PaDaK napsal:
|
zde slíbené...
|
wow
tomu rikam pohled z vysky
dneska jsem sel do prace moc brzy - bylo spatne svetlo, ale zitra to vyfotim jeste "ze zeme" |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
jen otazka - jak dlouho neprselo?
a louze se dost sluzne drzi... |
voda.JPG |
|
825.65 kB |
449 krát |
|
voda2.JPG |
|
761.51 kB |
436 krát |
|
voda3.JPG |
|
780.66 kB |
437 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Díky za fotky. Pošlu to na CG s dotazem, zda jsou ochotni s tím něco udělat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Díky za fotky. Pošlu to na CG s dotazem, zda jsou ochotni s tím něco udělat.
|
se nedivim, ze jsi si toho vsimnul, kdyz to mas pred okny
z chodniku to tak nevypada, tvari se to jako jedna louze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
kolysta napsal:
|
vaclav.vesely napsal:
|
Díky za fotky. Pošlu to na CG s dotazem, zda jsou ochotni s tím něco udělat.
|
se nedivim, ze jsi si toho vsimnul, kdyz to mas pred okny
z chodniku to tak nevypada, tvari se to jako jedna louze...
|
ona to jedna louže je, ale pořádně veliká
už se tam drží týden a je pořád stejně velká. Zajímalo by mě, jestli nemají lidi z Déčka stejně podmáčené předzahrádky? |
|
|
|
|
|
|
|
|
frydka
Kolemjdoucí
|
|
Tak vzhledem k tomu, že nemají předzahrádky, ale terasy a že pod nimi je garáž, tak tipuju že ne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No dobře, tak TERASY, nikoliv předzahrádky. Myslela jsem tu část, jak končí TERASA a začíná kopeček.
Jinak kaluž stále drží. A hlavně je horší ještě jedna věc - nepředstavitelný bordel mezi domy D a E, všude jsou papíry, krabice, jeden papír plave i v té kaluži..
Nevíte někdo, kdo zodpovídá za to, aby se to uklidilo? Mám okna přímo tam a fakt to není hezký pohled.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Obávám se, že za bordel v okolí to neodpovídá nikdo. A bohužel si myslím, že za to z velké části mohou sami obyvatelé NZM především tím, že nechávají odpadky mimo popelnice.
Budu bydlet v přízemí a také to budu mít rovnou na očích. Tudíž se chystám to tam jednou za čas projít s igelitovým pytlem a uklidit. Myslím, že když to projdu jednou za čtrnáct dní, tak to dokážu udržet v rozumných mezích a nezabere to víc, než čtvrt hodiny. Nehodlám takto často uklízet kolem celého domu, ale pouze v rozumném dohledu od svého bytu. Když se najde více lidí, kteří si budou ochotni uklidit cizí bordel před vlastními okny, můžeme mít pěkné místo na bydlení. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Obávám se, že za bordel v okolí to neodpovídá nikdo. A bohužel si myslím, že za to z velké části mohou sami obyvatelé NZM především tím, že nechávají odpadky mimo popelnice.
Budu bydlet v přízemí a také to budu mít rovnou na očích. Tudíž se chystám to tam jednou za čas projít s igelitovým pytlem a uklidit. Myslím, že když to projdu jednou za čtrnáct dní, tak to dokážu udržet v rozumných mezích a nezabere to víc, než čtvrt hodiny. Nehodlám takto často uklízet kolem celého domu, ale pouze v rozumném dohledu od svého bytu. Když se najde více lidí, kteří si budou ochotni uklidit cizí bordel před vlastními okny, můžeme mít pěkné místo na bydlení.
|
Já se klidně k úklidu připojím, tedy v případě, že zmizí ta kaluž, protože v tomhle stavu se těžko dá něco uklízet, když je tam bahno.
Myslím, že největším problémem jsou popelnice u silnice mezi D a E - byla jsem v sobotu svědkem toho, jak tam někdo z D přinesl kupu kartonů, které evidentně měly patřit do kontejneru na odpad při stěhování. Nevím jak u D, ale před E v ulici Kamelova (hned za rohem, jak je recepce a nebytový prostor k pronajmutí) je velký kontejner pro tyto účely. No a když někdo nacpe kartony do normální popelnice, není už tam místo na normální odpadky, čehož si všimla i ta dáma, která tam kartony rvala - a to, co se jí nevešlo do popelnice jednoduše mrskla vedle na zem. No a co já můžu dělat?? Vylézt na balkon a řvát na ni, ať si to uklidí?
Takže bohužel asi my, co máme okna na tu trávu budeme muset jít uklidit sami (až vyschne kaluž ), abychom neměli výhled na smetiště..
Btw., bydlím taky v přízemí, takže ten pohled mám taky úplně z první ruky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|