Autor |
Zpráva |
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
zpětnou klapku máme.
A k té divočině. proč zrovna tohle musí být u většiny pravidlemě měla jsem narodit jinde a jindy.
Myslím, že tolerantní musíme být všichni, ale především ohleduplní. Nebo byste raději, aby celé noci brečelo po domě dítě? Vrtat přestat může každý, ale dítě nemůžeš vypnout ze zásuvky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ryjacek
Bezdomovec
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Docela mě začínáte děsit. Stejný problém - hluk v novostavbách řeší na www.living.cz. Pochopila bych, že ve starých panelácích je ledacos slyšet, ale u novostaveb bych čekala, že to bude nějak vyřešené. No máme se asi na co těšit. "naštěstí máme krajní byt", tak aspoň z jedně strany nebudou sousedi rušit... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Cihla je proste cihla a nema takovej utlum jako dobry stary beton . Taky vsude dlazby, plovouci podlahy atd..to se krasne rozleha Obecne nove byty nejsou moc zastaveny nabytkem to tomu take neprida. Ale rozhodne lepsi nez v cihlakach z 50 let, tam je slyset vsechno... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
hm, dnes me v B v 5:40 vzbudilo desive dupani (nekde nekdo behal sem a tam v evidentne nezarizenem dunicim byte), po 6:00 se zmenilo v buseni do neceho , asi fakt napisu tu ceduli o drzeni nocniho klidu a ohleduplnosti v okrajovych hodinach |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Kdyz jsme o toho dupani, jak je vubec provedena plovouci podlahač, je tam doufam krocejova izolace? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
AlíaTom napsala:
|
Docela mě začínáte děsit. Stejný problém - hluk v novostavbách řeší na www.living.cz. Pochopila bych, že ve starých panelácích je ledacos slyšet, ale u novostaveb bych čekala, že to bude nějak vyřešené. No máme se asi na co těšit. "naštěstí máme krajní byt", tak aspoň z jedně strany nebudou sousedi rušit...
|
nemáš přesnej linKč nějak tam tu diskusi nemůžu najít... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
noo ještě že dupáním nikoho rušit nebudu.. leda že by se zlobili majitelé parkovacích míst pod bytem ) ale je fakt že to je dost slyšet. A propo. nábytek v bytech udělá dost.. jinak jsem pokládala krabice v bytečku a hned sjem slyšela ozvenu při chůzi a mluvení tak a to se určitě bude nést i domem.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
willy
Host
|
|
Inak mne dosť vadí pískanie pri priložení čipu k vstupnej bráne do domu. Spávam pri otvorenom okne a v noci je to fakt ve?mi poču?. Minule to pískalo asi 15 minút vkuse. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
willy: s tím asi nic neudělají.. tohle je podle mne pro invalidy aby věděli že přiložili čip správně.. i když ony taky začnou bzučet dveře.. to by možná mohlo stačit... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
willy napsal:
|
Inak mne dosť vadí pískanie pri priložení čipu k vstupnej bráne do domu. Spávam pri otvorenom okne a v noci je to fakt ve?mi poču?. Minule to pískalo asi 15 minút vkuse.
|
tak to musí být paráda, asi budeš muset spát se zavřeným oknem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Zvuky se v ulici velmi "nesou". Ráno, když frčí auta do práce, to je hukot, večer to samé.
nemluvě o staveništi, které nás bude ještě dost dlouho obtěžovat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
greticka napsala:
|
...nemluvě o staveništi, které nás bude ještě dost dlouho obtěžovat.
|
Tak to mám "štěstí", že se stěhuju až za 1,5 roku...i když radši bych bydlel už teď a snášel to staveniště... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
lenkaii napsala:
|
noo ještě že dupáním nikoho rušit nebudu.. leda že by se zlobili majitelé parkovacích míst pod bytem ) ale je fakt že to je dost slyšet. A propo. nábytek v bytech udělá dost.. jinak jsem pokládala krabice v bytečku a hned sjem slyšela ozvenu při chůzi a mluvení tak a to se určitě bude nést i domem..
|
hehe ano, aj ja si mozem dupat do sytosti |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Adresa je www.living.cz, dále diskusní fórum. Je to pod "stavba a dům" a momentálně asi na třetí stánce pod názvem "Byty v novostavbách a špatná zvuková izolace"
Dneska v novinách metra vychvalují kvalitu svých zděných staveb... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
ja verim, ze se to s hlukem bude s pribyvajicim poctem zarizenych bytu zlepsovat. Nez jsme se nastehovali, byl kazdy krok hlasite zaduneni, ted s pribyvajicim vybavenim je to vyrazne lepsi. Hluk z vytahu uz taky prestavam registrovat, mozna proto, ze zavirame dvere mezi schodistem a chodbou mezi byty kde to asi predtim rezonovalo. Drive jsem slysel v 5. patre i hlaseni z patra 1. Nejhorsi je opakovany hluk v dobe nocniho klidu. Jmenovite obcas nejake to buseni a to klidne i po pulnoci a take kazdodenni budicek dusotem z nejakeho (asi jeste nevybaveneho) okolniho bytu v cca 05:30 (to je na me jeste nekrestansky brzo ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
AlíaTom napsala:
|
Adresa je www.living.cz, dále diskusní fórum. Je to pod "stavba a dům" a momentálně asi na třetí stánce pod názvem "Byty v novostavbách a špatná zvuková izolace"
Dneska v novinách metra vychvalují kvalitu svých zděných staveb...
|
Dík, na těch Kaskádách je to fakt hustý..., doufám, že NZM bude v tomto směru mnohem lepší |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Jojo, ty ventilátory v koupelně a na WC jsou opravdu hlučné ... Až mě to překvapilo, nakolik byly ty "sousedské" u nás slyšet ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
A já jsem málem vynadala drahé polovičce za to, že ho nechal zapnutý. A oni sousedi. děs |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
Ahoj,
nejdrive diky za zalozeni tohoto fora, clovek se tu dozvi spoustu uzitecnych veci!!! Chtela bych se zeptat, jak vlastne ma fungovat ventilator v koupelne, jestli se da zapnout a vypnout opravdu pouze se svetlem v koupelne??? Predstava , ze kdykoliv vkrocim do koupelny a na me se spusti sileny hukot vetraku, je dost desiva a to jsem to zatim absolvovala jeden jediny den. Da se to nejakym zpusobem vypnout? nebo to ma opravdu takhle fungovat? a nebo nam to spatne zabudovali? Predem diky za odpoved. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
93A napsala:
|
Ahoj,
nejdrive diky za zalozeni tohoto fora, clovek se tu dozvi spoustu uzitecnych veci!!! Chtela bych se zeptat, jak vlastne ma fungovat ventilator v koupelne, jestli se da zapnout a vypnout opravdu pouze se svetlem v koupelne??? Predstava , ze kdykoliv vkrocim do koupelny a na me se spusti sileny hukot vetraku, je dost desiva a to jsem to zatim absolvovala jeden jediny den. Da se to nejakym zpusobem vypnout? nebo to ma opravdu takhle fungovat? a nebo nam to spatne zabudovali? Predem diky za odpoved.
|
Ma to takhle fungovat Pry se to ale da odpojit od svetla... O tom by ti mozna nekdo rekl vic. My jsme to vyresili tak, ze mame v koupelne jeste jedno svetlo (mensi u zrcadla). A volim, ktery vypinac zapnu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
93A napsala:
|
Ahoj,
Da se to nejakym zpusobem vypnout? nebo to ma opravdu takhle fungovat? a nebo nam to spatne zabudovali? Predem diky za odpoved.
|
Ano dá, musí se to rozdělit ve vypínači, tj. zakoupit nový - rozdělený vypínač a zapojit to odděleně ale pozor po vymontování stávajícího jsou tam v podtatě 3 stejné černé dráty, takže si pamatovat jaký byl dole a jaké nahoře a ty zapojit zvlášť , jinak nastane výbuch |
|
|
|
|
|
|
|
|
willy
Host
|
|
Banana napsal:
|
Ano dá, musí se to rozdělit ve vypínači, tj. zakoupit nový - rozdělený vypínač a zapojit to odděleně ale pozor po vymontování stávajícího jsou tam v podtatě 3 stejné černé dráty, takže si pamatovat jaký byl dole a jaké nahoře a ty zapojit zvlášť , jinak nastane výbuch
|
Takze ak som to pochopil spravne, 2 cierne kable (do ventilatora a do lampy) su pri sucasnom zapojeni vo vypinaci spojene a staci ich zapojit samostatne do rozdeleneho vypinacač Mas to odskusane? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Banana napsal:
|
93A napsala:
|
Ahoj,
Da se to nejakym zpusobem vypnout? nebo to ma opravdu takhle fungovat? a nebo nam to spatne zabudovali? Predem diky za odpoved.
|
Ano dá, musí se to rozdělit ve vypínači, tj. zakoupit nový - rozdělený vypínač a zapojit to odděleně ale pozor po vymontování stávajícího jsou tam v podtatě 3 stejné černé dráty, takže si pamatovat jaký byl dole a jaké nahoře a ty zapojit zvlášť , jinak nastane výbuch
|
ja ked som bol pozerat u Lubosa tak som schvalne rozobral ten vypinac ze ci to je takto a videl som tam len 2 kable praveze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Radka
Kolemjdoucí
|
|
93A napsala:
|
Ahoj,
nejdrive diky za zalozeni tohoto fora, clovek se tu dozvi spoustu uzitecnych veci!!! Chtela bych se zeptat, jak vlastne ma fungovat ventilator v koupelne, jestli se da zapnout a vypnout opravdu pouze se svetlem v koupelne??? Predstava , ze kdykoliv vkrocim do koupelny a na me se spusti sileny hukot vetraku, je dost desiva a to jsem to zatim absolvovala jeden jediny den. Da se to nejakym zpusobem vypnout? nebo to ma opravdu takhle fungovat? a nebo nam to spatne zabudovali? Predem diky za odpoved.
|
Chapu to dobre, ze pokud rozsvitis svetlo v koupelne, automaticky se spusti i ventilator? U me to funguje nezavisle na sobe. Proste, bud jen rozsvitim nebo si zvolim i ventilator. |
|
|
|
|
|
|
|
|
willy
Host
|
|
Ja tam mam iba 1 vypinac ktorym ovladam jak svetlo tak ventilator... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
jo my to mame taky na jeden vypinac (svetlo i ventilator) a je to na zabiti. To je fakt relax ve vane, kdyz ten ventilator huci jak blazen a navic ma docela silu, takze vytahne teplo a dokonce mi pak jakoby fouka na zada:-)) opravdu vtipne - no nic, az dame druhe svetlo nad zrcadlo, budeme svitit tim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
tak mi naštěstí měli rozděleno ale zase mě štve že ten ventilátor nevypne hned nechci zbytečně dělat vv noci rámus a když se spletu to je děs |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
Věk: 74
|
|
YANEK napsal:
|
tak mi naštěstí měli rozděleno ale zase mě štve že ten ventilátor nevypne hned nechci zbytečně dělat vv noci rámus a když se spletu to je děs
|
Dá se to nastavit- po odklopení mřížky je tam šroubek se směrovkami plus či mínus a otáčením se buď nastaví jeho prodloužený účinek či kratší účinek.
Vím to z toho důvodu, protože nám se nevypínal vůbec, ale tohle "štolování" nepomohlo a ventilátor museli vyměnit |
|
|
|
|
|
|
|
|
|