Autor |
Zpráva |
Daniel
Bezdomovec
|
|
skoro vsude je to stejne...ja vubec nemam komin na digestor,pry se nepocitalo s odtahem do sachty a tak tam nezbylo misto-15 cm,zda se ze tenhle byt planoval nekdo,kdo ma rad vuni jidla:-) treba spaleneho...kdyz je spatny kuchar... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Radka
Kolemjdoucí
|
|
Tak dilema ci odpadni trubku dat do zdi ci nechat pred zdi mam vyresenou. Stavebni dozor mi rekl, ze se do zdi dat nesmi, protoze se jedna o akustickou zed. Jeji naruseni by znamenalo slyset od sousedu a naopak temer vse. Neco maleho pry nevadi, ale trubka je dlouha 2,4 m, coz by byl zasah vyznamny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Radka napsal(a):
|
Tak dilema ci odpadni trubku dat do zdi ci nechat pred zdi mam vyresenou. Stavebni dozor mi rekl, ze se do zdi dat nesmi, protoze se jedna o akustickou zed. Jeji naruseni by znamenalo slyset od sousedu a naopak temer vse. Neco maleho pry nevadi, ale trubka je dlouha 2,4 m, coz by byl zasah vyznamny.
|
hahaha, tak to asi jeste v mojem byte nevedeli, jelikoz mam normalne zasekany do te udajne protihlukove zdi (porotherm 25 AKU) trubky jak v koupelne tak i v kuchyni |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
Banana napsal:
|
Radka napsal(a):
|
Tak dilema ci odpadni trubku dat do zdi ci nechat pred zdi mam vyresenou. Stavebni dozor mi rekl, ze se do zdi dat nesmi, protoze se jedna o akustickou zed. Jeji naruseni by znamenalo slyset od sousedu a naopak temer vse. Neco maleho pry nevadi, ale trubka je dlouha 2,4 m, coz by byl zasah vyznamny.
|
hahaha, tak to asi jeste v mojem byte nevedeli, jelikoz mam normalne zasekany do te udajne protihlukove zdi (porotherm 25 AKU) trubky jak v koupelne tak i v kuchyni
|
přátelé, tak mi připadá, že domy A,B,C jsou první testovací králíci....
Takže Johny už bude mít všechno v cajku |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Leika napsala:
|
Banana napsal:
|
Radka napsal(a):
|
|
hahaha, tak to asi jeste v mojem byte nevedeli, jelikoz mam normalne zasekany do te udajne protihlukove zdi (porotherm 25 AKU) trubky jak v koupelne tak i v kuchyni
|
přátelé, tak mi připadá, že domy A,B,C jsou první testovací králíci....
Takže Johny už bude mít všechno v cajku
|
Heh
No ja mam hlavne odpad v kuchyni na stene ktora ma celkovo asi pol metra hrubku Je tam dvojita stena, 2x200 a medzi tym este 30 daky priestor, pretoze je to akurat v tom "zlome", teda v rohu toho domu. A okrem toho za stenou je zas len moja izba dalsia takze tam to vadit nebude tak ci tak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|