Autor |
Zpráva |
PaDaK
Moderator
Věk: 48
|
|
jo a ma to i nevyhody - napr. pokud to mas kombinovane s mrazakem, tak si zmensis prostor v lednicce i v mrazaku (napr. ten nas ma tim padem jenom dve suplata...) |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
PaDaK napsal:
|
No, ono to neni zase tak cernobile - kdyz jsme zkouseli kuchynska studia, tak jsme byli v nekolika Hanakach, Sykorovi a jednom bytovem studiu (priznavam bez muceni, ze na Korynu jsme ani nevzdechli) - a v podstate nejvetsi cenove rozdily byly zpusobeny jinym vybavenim (ruzne drahe dratene programy, tiche zasupovani zasuvek, zarivky / svetla), samozrejme - v prvni rade - materialem pracovni desky, poctem a velikosti skrinek apod. Dalsi dulezitou cenu hrala znacka spotrebicu - u Miele nekoupis ani troubu za cenu toho, za co u Fagoru komplet vybavis kuchyn.
U tech Hanak studii se treba daly porovnat ceny za jednolive - shodne - komponenty (a tady v nabidce vyhralo prave H&V), jinak to je obtiznejsi.
Co u nas rozhodovalo byl napad (design a rozmisteni skrinek tak, aby se dalo z toho patvaru kuchyne vytriskat co nejvice ulozneho prostoru) a sluzby; u spotrebicu jsme pak rozhodovali podle pomeru funkcnost+(po)zarucni sevis / cena (a urcite jsme mohli koupit neco levnejsiho, ale treba takova nulova zona v lednici je fakt prima - po mesici skladovani vypadalo zapomenute hroznove vino jako cerstve - otazka je, kdo a jak casto to vyuzije).
Takze tak...neplac a urcite udelej placene prohlidky az to budes mit namontovane
|
Jak mate velkou kuchyn? Ja nic moc a tvorit se tam taky moc neda ... takze napad jsem mel hlavne v hlave.
BTW: a co prohlidka kuchynskeho koutu? Vstup 50 korun - v cene vstupneho vyhled na kruhak (z druheho patra) |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
to zní lákavě - asi vyrazíme na prohlídku hned
kuchyňe je velká těch cca 12m2, ale je to v podstatě pravoúhlý trojúhelník s kulatou přeponou a jednou jedinou zdí - třetí stranu tvoří rozhraní s obývacím pokojem - mimochodem - z těch pěti nabídek jsme měli tři rozdílné koncepty a všechny návrhy se dost podstatně lišily - umístěním varného, mycího a "skladovacího" centra... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
U nás se to rozmístění taknějak vyřešilo samo. Chtěli jsme digestoř s odtahem - tzn. nejblíž k odtahové šachtě muselo být varné centrum. Od toho se pak už odvíjelo všechno ostatní! |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
není nad tu pohodu, když se vše vyřeší samo |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Tak to ja mam jen malilinkatej koutecek ... pocitam tak 6-7 m2 A do toho chci vse, vcetne baroveho pultu Ale pro jednoho cloveka tak akorat Az se sem naucim vkladat prilohu, tak vam ukazu nahled .. nebo si vas radeji pozvu domu (za poplatek)
Tak tady je kuch. kout za ctvrt mega (i se spotrebici) |
1.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
33.99 kB |
Zobrazeno: |
25911 krát |
|
|
|
|
Naposledy upravil ThomasPRG dne 18.1.2007, 13:19, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Plánek určitě přilož - inspirace není nikdy dost. I když my už jsme smlouvu v kch. studiu podepsali, takže už to stejně nezměníme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
RiskyNet
Kolemjdoucí
|
|
To vypada dobre, jen nevidim napojovy listek, predpokladam ze bude a leve strane baru Od koho mas spotrebice? |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
RiskyNet napsal:
|
To vypada dobre, jen nevidim napojovy listek, predpokladam ze bude a leve strane baru Od koho mas spotrebice?
|
Na napojak uz nezbyly penize
Spotrebice nakombinovane do barvy, ale myslim ze standard - lednice Liebherr, zbytek bude kombinace Electroluxu a Whirpoolu, digestor pro me no name, jinak firma, co se tim zabyva. Nic vic se mi tam nevejde |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
Uf, kuchynka pekna, ale za ctvrt mega No nicmene jsi mi udelal radost - aspon vim, ze ta moje nebyla opravdu tak hrozne draha Az zmensim obrazky dam sem planek i skutecnost... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
|
|
|
Renca
Kolemjdoucí
Věk: 54
|
|
Ahoj vsem. Ja jsem zvolila kuchyni z Ikey. Naplanovala jsem si to tak jak jsem potrebovala, zadne dlouhe cekaci lhuty, kdyz mas svuj navrh, dojdes do Ikey, tam ti to zkontroluji, vytvori objednavku, zaplatis, ve skladu vydaji a z Ikey na Cernem Moste dovezou klidne i jeste tentyz den za 1.200,- korun ceskych. Odnesou az do bytu tam kam reknete. Pak nastoupi, tehdy kdy si objednate, montaznici a ti odborne a presne namontuji a jeste si i po sobe uklidi. Maximalni spokojenost, za vic nez rozumnou cenu - kdyz na to prijde, tak se to da za 5 let vymenit a nebude to bolet. |
|
|
|
|
|
|
|
|
RiskyNet
Kolemjdoucí
|
|
Tak uz konecne mame tu kuchyn Jeste to neni komplet, chybi obklady a drobnosti, ale kuchyn stoji ^^ Kdo si pamatuje tu hruzu co jsme tam meli s tema trubkama... k nepoznani co |
kuchyne1.jpg |
|
181.12 kB |
327 krát |
|
kuchyne2.jpg |
|
179.46 kB |
354 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
Hezký a navíc jsi rychlík - mě už stojí kuchyň skoro tři měsíce, ale ještě jsem se nedokopal k tomu, abych ji vyfotil ( |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
RiskyNet napsal:
|
Tak uz konecne mame tu kuchyn Jeste to neni komplet, chybi obklady a drobnosti, ale kuchyn stoji ^^ Kdo si pamatuje tu hruzu co jsme tam meli s tema trubkama... k nepoznani co
|
pekne
u koho si si to daval robit? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
Yasu
Kolemjdoucí
|
|
JoHnY napsal:
|
RiskyNet napsal:
|
Tak uz konecne mame tu kuchyn Jeste to neni komplet, chybi obklady a drobnosti, ale kuchyn stoji ^^ Kdo si pamatuje tu hruzu co jsme tam meli s tema trubkama... k nepoznani co
|
pekne
u koho si si to daval robit?
|
Nechali jsme to delat u www.interiorstudio.cz
Je to kuchyne Fagus od koryny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Yasu napsala:
|
JoHnY napsal:
|
RiskyNet napsal:
|
|
pekne
u koho si si to daval robit?
|
Nechali jsme to delat u www.interiorstudio.cz
Je to kuchyne Fagus od koryny.
|
a na kolko vas to vyslo, ak to nie je tajne? nieco zhruba take ako je to vase by som si predstavoval aj ja... len asi svetlejsiu farbu |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Yasu
Kolemjdoucí
|
|
JoHnY napsal:
|
a na kolko vas to vyslo, ak to nie je tajne? nieco zhruba take ako je to vase by som si predstavoval aj ja... len asi svetlejsiu farbu
|
vyslo to na 137. 200,- a je v tom set od Boshe (varna deska + horkovzdusna trouba), vysuvna digestor Fagor a blanco drez (silikon s kamenem) a nejake drobnosti....co jsou ve vnitr skrinek... a hlavne jsou to drevene dvirka. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
Yasu napsala:
|
JoHnY napsal:
|
a na kolko vas to vyslo, ak to nie je tajne? nieco zhruba take ako je to vase by som si predstavoval aj ja... len asi svetlejsiu farbu
|
vyslo to na 137. 200,- a je v tom set od Boshe (varna deska + horkovzdusna trouba), vysuvna digestor Fagor a blanco drez (silikon s kamenem) a nejake drobnosti....co jsou ve vnitr skrinek... a hlavne jsou to drevene dvirka.
|
hmm, pekna kuchyn, dobra cena
jsou tam i nejake supliky a pojezdy? |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
ufuf, když jsme u toho chlubení, tak zatím návrh...ve skutečnosti to vypadá dost podobně - jsou tam akorát jinak světýlka, jiné barovky a jiná baterie...
spotřebiče od AEG, dřez Franke, všude tiché výsuvy |
11.jpg |
|
402.4 kB |
287 krát |
|
13.jpg |
|
473.12 kB |
291 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
PaDaK napsal:
|
ufuf, když jsme u toho chlubení, tak zatím návrh...ve skutečnosti to vypadá dost podobně - jsou tam akorát jinak světýlka, jiné barovky a jiná baterie...
spotřebiče od AEG, dřez Franke, všude tiché výsuvy
|
hmm, moc pekny
kdyz jsme u toho, snad nafotim tu moji, treba to nekoho bude inspirovat... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
citace:
|
spotřebiče od AEG, dřez Franke, všude tiché výsuvy
|
Teda to je krááása.. To je fakt nádherná kuchyňka.. Můžu se zeptat, na kolik tě to vyšlo? |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Já se zase pro změnu zeptám, jak vysoký máš ten barový pult. Díky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yasu
Kolemjdoucí
|
|
kolysta napsal:
|
hmm, pekna kuchyn, dobra cena
jsou tam i nejake supliky a pojezdy?
|
Ano jsou tam supliky, jsou i tiche dojezdy, v rohove skrini mame polokruhové
kose (nemecka firma) takze dost bytelne... zadne vachrlate.
Supliky mame ve 3 ruznych variantach jak na lezato tak na stojato (oleje,vina atd...). |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
- ad výška baru - nevím, večer doma změřím, zašlu |
|
|
|
Naposledy upravil PaDaK dne 15.4.2007, 20:03, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
No teda, ta kuchyň je fakt DOKONALÁ!!! Klobouk dolů..
Bohužel, já se nemůžu nechat inspirovat a nemůžu si dovolit žádné z těch vychytávek, protože ta cena je opravdu šílená. Tolik peněz jsem neměla ani na akontaci, natož pak na kuchyň Evidentně žiju v úplně jiných cenových dimenzích.
Možná kdybych měla přebytečné statisíce až miliony, taky bych do toho šla, ale v mém momentálním stavu mi to připadá jako naprostá zhůvěřilost! Upřímně řečeno, já budu mít kuchyň za 1/5 tvojí ceny a jsem s ní naprosto spokojená. Sice nebudu mít žádné výsuvy, vestavné váhy, drtiče atd, ale myslím si, že bez toho dokážu žít. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
luxusni |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
Hmhmhm.To je docela nářez.Fakt móc pěkný.
Mňo, to jsou samý "poplatečky" a pak je z toho na luxusní kuchyňku... |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
Faleza napsal(a):
|
Hmhmhm.To je docela nářez.Fakt móc pěkný.
Mňo, to jsou samý "poplatečky" a pak je z toho na luxusní kuchyňku...
|
taktak, nechceš taky uschovat kolo nebo něco podobného |
|
|
|
|
|
|
|
|
|