Autor |
Zpráva |
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Nemáte někdo kontakt na firmu, která dělá připojení elektriky/vody? |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
elektrikář co nám předělával elektriku v kuchyni:
Robert Chudomel
montaz, udrzba a opravy elektronickych zarizeni
Jablonova 2929/30
Praha 10
tel: 603 777492
chudomel@mbox.dkm.cz |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
Leika napsala:
|
elektrikář co nám předělával elektriku v kuchyni:
Robert Chudomel
montaz, udrzba a opravy elektronickych zarizeni
Jablonova 2929/30
Praha 10
tel: 603 777492
chudomel@mbox.dkm.cz
|
danke |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
Takže už mám konečně namontovanou kuchyň
Příští tejden mi ještě přijdou dodělat obkladovou desku na zeď. |
|
|
|
Naposledy upravil dcom dne 6.7.2006, 21:59, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
pekna mne budou kuchyn montovat ted v tydnu konecne!!
btw. omlouvam ze mozny hluk v prizemi v dome C vychodni cast v utery a asi i ve stredu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
|
|
Cibi napsal:
|
btw. omlouvam ze mozny hluk v prizemi v dome C vychodni cast v utery a asi i ve stredu...
|
tak konecne ji uz montuji!
sice uz to melo byt v utery a ve stredu, ale delaji ji az dnes a zitra sorry za mozny hluk.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Cibi napsal:
|
Cibi napsal:
|
btw. omlouvam ze mozny hluk v prizemi v dome C vychodni cast v utery a asi i ve stredu...
|
sice uz to melo byt v utery a ve stredu, ale delaji ji az dnes a zitra sorry za mozny hluk..
|
naval fotky potom
alebo webcam z montovania si mohol zriadit live montaz kuchyne, just $5 and see workers constructing cibi's kitchen! |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
Cibi napsal:
|
Cibi napsal:
|
|
sice uz to melo byt v utery a ve stredu, ale delaji ji az dnes a zitra sorry za mozny hluk..
|
naval fotky potom
alebo webcam z montovania si mohol zriadit live montaz kuchyne, just $5 and see workers constructing cibi's kitchen!
|
hehe .. no já jsem o tom uvažoval, páč komp mám přímo naproti kuchyni, ale pak jsem to zavrhnul |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
dcom napsal:
|
JoHnY napsal:
|
Cibi napsal:
|
Cibi napsal:
|
|
|
naval fotky potom
alebo webcam z montovania si mohol zriadit live montaz kuchyne, just $5 and see workers constructing cibi's kitchen!
|
hehe .. no já jsem o tom uvažoval, páč komp mám přímo naproti kuchyni, ale pak jsem to zavrhnul
|
to ja som zriadil ked nam este u byvalej menili okna za plastove
dokonca to este mam na webe http://robosi.2600.sk |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
Tak mi konečně dokončili kuchyň.
Přikládám několik fotek |
Kuchyne1.JPG |
Komentář: |
|
Velikost: |
144.77 kB |
Zobrazeno: |
270 krát |
|
Kuchyne2.JPG |
|
140.79 kB |
288 krát |
|
Kuchyne3.JPG |
|
140.13 kB |
282 krát |
|
Kuchyne4.JPG |
|
144.2 kB |
289 krát |
|
Kuchyne7.JPG |
|
140.5 kB |
305 krát |
|
Kuchyne8.JPG |
|
133.1 kB |
279 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Mooooooooo pekna... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Není nad kuchyň s místem pro dobré víno! |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Není nad kuchyň s místem pro dobré víno!
|
Přesně tak |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
MKDD napsal:
|
Přikládám několik fotek
|
tie akoze tehly to je nejaka tapeta alebo to su take kachlicky? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
JoHnY napsal:
|
MKDD napsal:
|
Přikládám několik fotek
|
tie akoze tehly to je nejaka tapeta alebo to su take kachlicky?
|
To je tapeta |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Hmmm, moc pěkný... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
very good ...
btw ... lama dotaz: je potřeba na sklokeramiku nějaký speciální nádobí nebo můžu koupit jakýkoliv? |
|
|
|
|
|
|
|
|
meiram
Host
|
|
Je moc krasna... ale proc mate odsavac v zasuvce? Ja jsem mela za linkou pripraveny drat pro pripojeni odsavace a pak drat na svetlo, takze mam vsechny zasuvky volne.Bohuzel nemam fotacek, takze nemuzu vlozit stav sve linky. Rodi se v dost tezkych bolestech, uz treti mesic cekam na vyrizeni reklamace kuchynske desky a jeste jeden den a volam dodavateli, at si linku rozebere, odveze a vrati mi penize dle reklamacniho radu. Je docela vysilujici nemit od 14.unora cca stotisic, varit na varici, myt nadobi ve skopiku a porad se s nekym dohadovat, kdy uz to bude vyrizeny. Bez kuchynske desky je kuchyne prakticky nepouzitelne, nelze namontovat drez ani spotrebice. Takze pokud planujete teprve ted kk, tak varuji pred firmou ASKO a Decodom. Ta prvni spatne navrhla spoj, chtela jsem to jinak, jak jinak dobre a ta druha proste vyrobi co jim poslou, pritom stacilo se zeptat, proc planuji drez do zamkoveho spoje. V Asko Vas nechaji vsechny planky podepsat, ja podepsala vsechny az na tu desku s tim, ze to tak nechci.
dcom napsal:
|
Takže už mám konečně namontovanou kuchyň
Příští tejden mi ještě přijdou dodělat obkladovou desku na zeď.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
meiram napsal(a):
|
Je moc krasna... ale proc mate odsavac v zasuvce? Ja jsem mela za linkou pripraveny drat pro pripojeni odsavace a pak drat na svetlo, takze mam vsechny zasuvky volne.Bohuzel nemam fotacek, takze nemuzu vlozit stav sve linky. Rodi se v dost tezkych bolestech, uz treti mesic cekam na vyrizeni reklamace kuchynske desky a jeste jeden den a volam dodavateli, at si linku rozebere, odveze a vrati mi penize dle reklamacniho radu. Je docela vysilujici nemit od 14.unora cca stotisic, varit na varici, myt nadobi ve skopiku a porad se s nekym dohadovat, kdy uz to bude vyrizeny. Bez kuchynske desky je kuchyne prakticky nepouzitelne, nelze namontovat drez ani spotrebice. Takze pokud planujete teprve ted kk, tak varuji pred firmou ASKO a Decodom. Ta prvni spatne navrhla spoj, chtela jsem to jinak, jak jinak dobre a ta druha proste vyrobi co jim poslou, pritom stacilo se zeptat, proc planuji drez do zamkoveho spoje. V Asko Vas nechaji vsechny planky podepsat, ja podepsala vsechny az na tu desku s tim, ze to tak nechci.
|
No zásuvek mám docela dost, takže s tím nemám problém. Možná to časem předělám. Jinak už mám hotovou i tu desku takže sem někdy hodim fotku jak to vypadá finálně.
Co se týče firmy Asko - už jsem někde četl podobný stížnosti, každopádně to chce omlátit jim to o palici - držim palce |
|
|
|
|
|
|
|
|
teta IVA
Host
|
|
dcom: pořiď si nádobí se sendvičovym dnem, to je takový to zabrušovaný. Kdybys použil postarší smaltovaný hrnce s obyč dnem, tak bys sice něco uvařil, ale dost by ses načekal, špatně vodí teplo. Pořídila bych celou sadu, nejlíp na netu. A taky musíš vědět, jestli budeš chtít používat hrnec i v troubě - to by pak nemoh mít plastový úchyty.
Jestli tě to zajímá nějak víc a plánuješ to koupit, můžu ti poradit, klidně napiš SZ. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
meiram napsal(a):
|
Bez kuchynske desky je kuchyne prakticky nepouzitelne, nelze namontovat drez ani spotrebice. Takze pokud planujete teprve ted kk, tak varuji pred firmou ASKO a Decodom. Ta prvni spatne navrhla spoj, chtela jsem to jinak, jak jinak dobre a ta druha proste vyrobi co jim poslou, pritom stacilo se zeptat, proc planuji drez do zamkoveho spoje. V Asko Vas nechaji vsechny planky podepsat, ja podepsala vsechny az na tu desku s tim, ze to tak nechci.
|
Kuchyni mám taky od výrobce Decodom. A jsem spokojená. Spokojená proto, že mi ji dodávala jiná firma. Probrali se mnou všechny možnosti, desku dovezli v kuse a na místě ji přizpůsobili lince. Je to spíš o prodejci a montážní firmě, než o výrobci kuchyně. Ti vyrobí jen díly. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
lenkaii napsala:
|
meiram napsal(a):
|
Bez kuchynske desky je kuchyne prakticky nepouzitelne, nelze namontovat drez ani spotrebice. Takze pokud planujete teprve ted kk, tak varuji pred firmou ASKO a Decodom. Ta prvni spatne navrhla spoj, chtela jsem to jinak, jak jinak dobre a ta druha proste vyrobi co jim poslou, pritom stacilo se zeptat, proc planuji drez do zamkoveho spoje. V Asko Vas nechaji vsechny planky podepsat, ja podepsala vsechny az na tu desku s tim, ze to tak nechci.
|
Kuchyni mám taky od výrobce Decodom. A jsem spokojená. Spokojená proto, že mi ji dodávala jiná firma. Probrali se mnou všechny možnosti, desku dovezli v kuse a na místě ji přizpůsobili lince. Je to spíš o prodejci a montážní firmě, než o výrobci kuchyně. Ti vyrobí jen díly.
|
"Je to spíš o prodejci a montážní firmě, než o výrobci kuchyně."
Tak s tím nelze než souhlasit. Stejně ty skříňky vyrábí pár firem a ty to pak dodávaj víc kuchyňskejm studiím. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
|
|
moc pekna kuchyn MKDD mne uz dnes moji taky dokonci (chybi mi jen mycka a uchytky ke skrinkam) a uz pak muzu hezky postnout photoz |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
|
|
|
|
|
meiram
Host
|
|
dcom napsal:
|
meiram napsal(a):
|
|
No zásuvek mám docela dost, takže s tím nemám problém. Možná to časem předělám. Jinak už mám hotovou i tu desku takže sem někdy hodim fotku jak to vypadá finálně.
Co se týče firmy Asko - už jsem někde četl podobný stížnosti, každopádně to chce omlátit jim to o palici - držim palce
|
Dik za moralni podporu. Linku jsem si navrhla sama a potrebovala jsem ji jen dodat tak, jak jsem ji navrhla. Pokud nekdo planuje nakoupit v Asku, tak je to opravdu des. Dodavka nebyla kompletni, faktura je natolik neprehledna, ze az pri dodavce zjistite, ze nektere polozky v dodavce chybi, jine jsou tam dvakrat, soklu a list je na fakture na tri linky. Docela jsem si to uz uzila, ovsem ma to i sve vyhody, nevarim a tak nemeju nadobi, usetrim za proud a teplou vodu |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Cibi napsal:
|
moc pekna kuchyn MKDD mne uz dnes moji taky dokonci (chybi mi jen mycka a uchytky ke skrinkam) a uz pak muzu hezky postnout photoz
|
Moc krásná kuchyňka.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
Cibi napsal:
|
Moje kuchyn
|
very good too |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Cibi napsal:
|
Moje kuchyn
|
Jojo. Vážně moc hezká. |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
taky bych hodila nějakou tu fotku do fora, ale neumím je sem vkládat. Pokud mně někdo pošle návod jak to udělat, tak zašlu (návod pro blbý-zmáčkni tohle,odentruj,zmáčni ono....) Jinak mámkuchyn od Nadopu a jsem zcela spokojená, přijeli přesně, udělali za den, pak přišel obkladač, také udělal za den a nakonec za pár dní se zastavili ještě dokončit - přibít lišty a hotovo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Milena Jadavanová napsal(a):
|
taky bych hodila nějakou tu fotku do fora, ale neumím je sem vkládat. Pokud mně někdo pošle návod jak to udělat, tak zašlu (návod pro blbý-zmáčkni tohle,odentruj,zmáčni ono....) Jinak mámkuchyn od Nadopu a jsem zcela spokojená, přijeli přesně, udělali za den, pak přišel obkladač, také udělal za den a nakonec za pár dní se zastavili ještě dokončit - přibít lišty a hotovo.
|
Pokud chceš do příspěvku vložit obrázek, klikni na tlačítko "Pošli odpoveď ", čímž se dostaneš na stránku pro psání odpovedi/příspěvku na této stránce je potom tlačíko "Připojit soubor", pokud na něj klikneš tak se objeví další tlačítka pro připojení soubor. Poté stačí pomocí tlačítka "Procházet" najít danou fotku a vložení obrázku zakončit kliknutím na tlačíko "Připojit soubor", pokud takto připojit obrázek se na fóru objeví jako obrázek a ne jako soubor.
Stačí to to krátké vysvětlení. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|