Autor |
Zpráva |
janousekp
Kolemjdoucí
Věk: 56
|
|
Ahoj všem budoucím spolubydlícím.
V průběhu tak asi dvou měsíců nás čeká stěhování do věže v F-ku. Vím, že v tuto chvíli zajišťije služby netového providera v lokalitě NZM T-system. Zajímalo by mne, jestli je šance na někoho jiného - třeba UPC...??? Mám od nich připojení už pěkných pár let (vlastně od doby, co to byl Dattel, pak Chello, atd...) a celkem to funguje a bylo by pro mne výrazně jednodušší a pohodlnější pouze změnit adresu na smlouvě, než řešit změnu mailu, FTP prostoru a já nevím čeho ještě. Nemáte pro mne někdo nějakou radu či zkušenost? Případně - není tadyněkdo podobně "postižený"???
Mějte se krááásně, P.J. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Pragonet only ... jinej provider tady není ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
janousekp
Kolemjdoucí
|
|
A šance na dohodu (UPC)neexistuje??? I kdyby nás bylo víc??? |
|
|
|
_________________ Pavel
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
janousekp napsal:
|
A šance na dohodu (UPC)neexistuje??? I kdyby nás bylo víc???
|
... no to nevím, ale pochybuju ... a proč tak chceš UPC? Optika je 100x lepší než koax ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
janousekp
Kolemjdoucí
|
|
dcom napsal:
|
janousekp napsal:
|
|
... no to nevím, ale pochybuju ... a proč tak chceš UPC? Optika je 100x lepší než koax ...
|
Nemám nic proti optice... Jen je pro mě nepohodlný měnit třeba mailovou adresu, kterou používám už dlouho a celkem "intenzivně" a nějaká další nastavení. A taky kombinace s TV na jednom účtu, který mám napsaný IČO, je fajn. Moc netuším, jak by to bylo s Pragonetem, ale se stěhováním a různými převody bude starostí až až a ještě k tomu tohle. Tak se snažím najít cestu "nejmenšího odporu", no... |
|
|
|
_________________ Pavel
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
janousekp napsal:
|
dcom napsal:
|
janousekp napsal:
|
|
... no to nevím, ale pochybuju ... a proč tak chceš UPC? Optika je 100x lepší než koax ...
|
Nemám nic proti optice... Jen je pro mě nepohodlný měnit třeba mailovou adresu, kterou používám už dlouho a celkem "intenzivně" a nějaká další nastavení. A taky kombinace s TV na jednom účtu, který mám napsaný IČO, je fajn. Moc netuším, jak by to bylo s Pragonetem, ale se stěhováním a různými převody bude starostí až až a ještě k tomu tohle. Tak se snažím najít cestu "nejmenšího odporu", no...
|
"Jen je pro mě nepohodlný měnit třeba mailovou adresu, kterou používám už dlouho a celkem "intenzivně" a nějaká další nastavení."
... vlastní doména + hosting to řeší ... jinak až se nastěhuješ tak píchneš kompa do "zdi", naklikáš si demo a pak jim během 14 dnů pošleš objednávku ...
... ale každopádně UPC tady není a IMHO ani nikdy nebude ... hlavně aby tě připojili, tak by museli nejdřív připojit barák což neudělaj protože je tady Pragonet ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
T-Systems
Host
|
|
Vše lze i na IČO a za stejné ceny jako FO...
Jinak UPC mě teď celkem pobavilo. Kolegyně s kterou sedím to doma má a 14dní ji nejde v nějakého důvodu Net. Volala na hotlinu, tam byl jen nějaký robot a říká: pro nahlášení poruchy připojení k Internetu vyplňte www formulář.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
T-Systems napsal:
|
Vše lze i na IČO a za stejné ceny jako FO...
Jinak UPC mě teď celkem pobavilo. Kolegyně s kterou sedím to doma má a 14dní ji nejde v nějakého důvodu Net. Volala na hotlinu, tam byl jen nějaký robot a říká: pro nahlášení poruchy připojení k Internetu vyplňte www formulář.
|
... hehe to je ten jejich slavnej klpoz ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Ono je to složitější.. Vlokalitě je jeden operátor a to T-Systems. Pak je na patu domu doveden ještě kabel od O2 (bývalý český telekom). Dům má svůj vlastní rozvod společné antény a satelitního signálu. Takže pro UPC a další nejsme zajímaví, aby investovali do technologie a dovedli k nám svoje kabely. |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|