Autor |
Zpráva |
Banana
Domácí
|
|
včera v noci nesvítily lampy v celém komplexu, nevíte jak to bylo ráno? Cesta cca o půlnoci nebyla totiž extra příjemná. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
No to věřím. A nevíte proč jsou ty lampy nastavené tak, aby když někdo projede všechny zhasly? Je to celkem nepříjemné.To na nás zase někdo šetří? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
šla jsem dom tak kolem desáté.. kromě oken v bytech ani světélko.. Teda se stavbou na jedné straně a džunglí na druhé to byla docela síla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Kdo to veřejné osvětlení spravuje nevíte? To s níma vyřídím. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin
Host
Věk: 45
|
|
Psal sem mail na Eltodo. To to pry jeste neprevzalo od Centralu ... Takze to pry ma nastarosti Central Group ... ) Zkus stesti ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
oh bloody hell |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
Potvrzuju, minuly tyden mi to udelalo dvakrat - jdu, prede mnou to zhasne a rozsviti se, az prejdu. fakt divny. ale kdyz to spravuje CG, tak se uz ani moc nedivim |
|
|
|
|
|
|
|
|
KamilK
Kolemjdoucí
|
|
řekl bych, že jsou světla nyní napojena přívodem co byl dříve dům B, kde měli špatnou 1fázi a nemohli na to přijít. Pak to přepojili a je od té doby klid. pouliční osvětlení by asi mělo svítit pořád, řekl bych, že CG to svede stejně na PRE.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
hm, tak vcera kolem pulnoci se poulicni osvetleni pri me ceste domu nerozsvitilo ani jednou a fakt to nebyla sranda. zkusim napsat Sipalovi, ten je podle me jeden z mala normalnich CG jedincu. O vysledku budu informovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Souhlas. včera to ani nebliklo. přijela jsme na byt tak v jedenáct. nějaký človíček mne dohnal právě u kruháku a měla jsem opravdu blbý pocit mít ho v té tmě v zádech. naštěstí mne brzy předhonil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
zaseilam odpoved p. Sipala na muj dotaz ohledne funkcnosti verejneho osvetleni:
reakce byla okamzita, doufam, ze tak bude vypadat i naprava |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
a jeje, nevim, proc mi to vypadlo:-( tak znova:
Dobrý den,
Do doby předání správci sítě se o tuto záležitost bude starat Central Group.předání proběhne až bude lokalita komlet hotová.
Vaši prosbu jsem předal kolegovi,který se o tento úsek stará.
Pokud by k nápravě nedošlo do konce týdne,bez ostychu se na mě obraťte a já záležitost zaurguji.
S pozdravem
Pavel Šípal
stavební dozor |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Jo, takže se zase potvrzuje, že pan Šípal je tam skoro jedinej normální... |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no neni mi moc příjemný ve čtvrt na 4 ráno po tmě lést kolem bezdomovce cestou do práce |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Nika napsala:
|
Jo, takže se zase potvrzuje, že pan Šípal je tam skoro jedinej normální...
|
no Buric sa zda zatial tiez byt normalny, takze nanho mi nesahaj! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
JoHnY napsal:
|
Nika napsala:
|
Jo, takže se zase potvrzuje, že pan Šípal je tam skoro jedinej normální...
|
no Buric sa zda zatial tiez byt normalny, takze nanho mi nesahaj!
|
dobře, dobře... už dávám ruce pryč |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Vera jsem sel "prvne" z Acka (zdarvim timto Leiku a jeste jednou dekuji) k autu stojicimu u Bcka a ejhle svetla se rozvecuji a zhaseji jak se jim zlibi. Neni verejne osvetleni k tomu aby svitililo poradne, a nenici se treba ty vybojky tim blikanimě Stao by za to prodlouzit ten cas, ktery ubehne od "nadrazdeni cidla pohybu" a zhasnutim. To je drsne tohle, horsi nez na chodbe (( |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
alkonius napsal:
|
Vera jsem sel "prvne" z Acka (zdarvim timto Leiku a jeste jednou dekuji) k autu stojicimu u Bcka a ejhle svetla se rozvecuji a zhaseji jak se jim zlibi. Neni verejne osvetleni k tomu aby svitililo poradne, a nenici se treba ty vybojky tim blikanimě Stao by za to prodlouzit ten cas, ktery ubehne od "nadrazdeni cidla pohybu" a zhasnutim. To je drsne tohle, horsi nez na chodbe ((
|
prave proto jsem psala Sipalovi, jestli je schopny s tim neco udelat. slibil do patku, pokud se do te doby nic nestane, budu ho prudit nanovo |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
Me to vcera cestou domu taky stvalo. sla jsem uplne po tme. brr. fakt zazitek. jaky do patku? na staveniste si sviti jak divi a nejsou schopni zajistit, aby svitilo verejne osvetleni??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Tak včera jsem nevěřila vlastním očím, když jsem večer šla od Sparu k nám do areálu. První, co mě praštilo do očí byla ta brázda vedle silnice... že by konečně někdo začal vyrábět ten chodník ??? a pak lampy svítily celou dobu... bez výpadků... něco se děje ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Nika napsala:
|
Tak včera jsem nevěřila vlastním očím, když jsem večer šla od Sparu k nám do areálu. První, co mě praštilo do očí byla ta brázda vedle silnice... že by konečně někdo začal vyrábět ten chodník ??? a pak lampy svítily celou dobu... bez výpadků... něco se děje ...
|
no vida ... tak snad nez se nastehuju bude vsechno v cajku |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
vcera jsem sla domu v cca 31:30 a vsechny lampy svitily po celou dobu, co jsem se ubirala k domovu pan Sipal me opet presvedcil, ze drzi slovo a doufam, ze osvetleni je tak vyreseno jednou provzdy |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
andousek napsala:
|
vcera jsem sla domu v cca 31:30 a vsechny lampy svitily po celou dobu, co jsem se ubirala k domovu pan Sipal me opet presvedcil, ze drzi slovo a doufam, ze osvetleni je tak vyreseno jednou provzdy
|
To Andousek: Ahoj, v kolik to je, v 31:30? Byla jsi pařit, nebo v práci? Každopádně - máš fakt dlooooouhý den!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
pravda, bylo to vcera trochu narocnejsi, ale tak moc... asi to na me zanechalo nasledky a dneska nevidim na klavesy |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
31:30 je predsa 7:30
inac vcera svietila jedna lampa pred Bckom aj cez den ked som tam bol okolo piatej |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
|
|
Teda JoHnY, s Tebou se fakt nedá vyjít. Nejdřív Ti vadí, že lampy nesvítí, pak, že svítí pořád....dostaneš takovej rádiovej vypínač a budeš lampy zapínat a vypínat, jak se Ti to hodí, O.K.??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Freddie napsal:
|
Teda JoHnY, s Tebou se fakt nedá vyjít. Nejdřív Ti vadí, že lampy nesvítí, pak, že svítí pořád....dostaneš takovej rádiovej vypínač a budeš lampy zapínat a vypínat, jak se Ti to hodí, O.K.???
|
jač ja som sa k lampam doteraz nevyjadroval lebo tam ani nebyvam zatial a toto som pisal len ako perlicku |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
|
|
OK - sorry, špatně jsem se díval na autory příspěvků!! Takže ten vypínač vrátím na CG. |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Sousedé, mám dotaz.
Už asi týden pozoruji, že veřejné osvětlení v naší lokalitě neplní svou funkci. Začíná svítit v době, kdy ještě slunce nezapadá a ráno cca v 3.30 už nesvítí. Všude tma jak v pytli, a přitom kolem v sídlišti světlo je.
Nevíte, proč a jak na to? Samozřejmě to nahrává různým existencím, anebo nám třeba někdo "nařizuje" zákaz vycházení. Myslím, že nás to dost omezuje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|