Autor |
Zpráva |
Pavel K.
Host
Věk: 49
|
|
Nikdy jsem si nemyslel, že budeme tak dobří sousedé,abychom mohli prožívat vaše orgasmy s Vámi. Díky naši anonymní , ale velmi hlasití sousedé za nevšední zážitky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
:-))))
(Zaslal: Dnes v 03:24) :-))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
LOL ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
|
|
Cibi napsal:
|
))
(Zaslal: Dnes v 03:24) )
|
Jooo...napsat jsem to chtěl. Ale tento čas není toho "řevu" , ale dřív jsem na noční neměl čas...Zatím zdarec.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
doufám že nebydlíš pod náma |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
no tak dneska ráno od 1 do 3 fakt báječný východ cečka dotyčná řvala z prominutim jako kráva takhle se mi blbě spí v tom dusnu a ještě poslouchat 3 hodiny tohle te vrchol a kolem 3 už sem z okna co se děje nekoukal sám |
|
|
|
|
|
|
|
|
ruprt
Kolemjdoucí
|
|
Mě to vzbudilo a zprvu mě napadlo že snad někoho venku mlátí! vykouknu a sousedů veselo, poté nějaká slečna začala zlostně tleskat a volat bravo. No a tak nějak kolem té třetí hodiny po několikaterém opakování slovního spojení "já už nemůžu ty ku..o" zhasla opona. Tato pozdní premiéra se nesetkala s velkým ohlasem a tak doufám že hlavní aktéři si přečtou těchto pár řádků a show se nebude opakovat. Aspoň si zavřou okno, roubík by taky nebyl od věci a ve vaně se nebudou mlátit jako kapři pri výlovu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Míra
Kolemjdoucí
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
jo jo to že už nemůže sem taky slyšel bodet jo po 3 hodinách |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
ruprt napsal:
|
Mě to vzbudilo a zprvu mě napadlo že snad někoho venku mlátí! vykouknu a sousedů veselo, poté nějaká slečna začala zlostně tleskat a volat bravo. No a tak nějak kolem té třetí hodiny po několikaterém opakování slovního spojení "já už nemůžu ty ku..o" zhasla opona. Tato pozdní premiéra se nesetkala s velkým ohlasem a tak doufám že hlavní aktéři si přečtou těchto pár řádků a show se nebude opakovat. Aspoň si zavřou okno, roubík by taky nebyl od věci a ve vaně se nebudou mlátit jako kapři pri výlovu.
|
Možná by to chtělo zjistit, jestli se nejedná o nějaký S/M salón ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
|
|
Jooooo....taky jsem si to vychutnal...chodím kolem jedný spát,takže to vypuklo,než jsem usnul...hihi |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
alkonius napsal:
|
Stalo by za to nejak vysilat o obrazovou stopu, ne jen zvukovou :p
|
hehehe, myslis jako nejakou "SpyWebCam"? ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
|
|
dobrej nápad..hihi..lepší než TV...jenže jak by skončili oni, začal by zbytek baráku... ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
alkonius napsal:
|
horsi nez tv, u TV mas aspon program kdy co bezi, tady musis cekat... chtelo by to tv on demand
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
|
|
alkonius napsal:
|
horsi nez tv, u TV mas aspon program kdy co bezi, tady musis cekat... chtelo by to tv on demand
|
neboj...nepropásneš to....oni se ozvou.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Zdravim vsechny,nevim zda to nekdo ze spolubydlicich z C-vychod zaregistroval,ale vcera okolo 00:30 do toho nekdo taky pekne busil.To ze rusili nocni klid tim jak se desne hlasite smali,televize poradne nahlas-jeste budis,ale ze budu poslochat nejdrive rev pana,jak kdyby mlel z posledniho a posleze pani( slecnu) jak kdyz ji vrazdi???
Bohuzel nevim o jaky byt se jednalo,ale bydim ve ctvrtem patre,takze je to blizky okruh mych sousedu...
trocha zamysleni se nad tim,ze cely dum nechce poslouchat vase "postelove hratky" neuskodi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pavel K.
Host
|
|
třeba se smáli pánově výbavě...hihi..Je to docela děs.Mohli by si u toho aspoň zavírat okno.Ještě, že už přijde chladnější počasí.Já byl naštěstí do včerejška pryč,tak jsem to tentokrát prošvihl....Slečna je asi dobrá herečka..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Pavel K. napsal:
|
třeba se smáli pánově výbavě...hihi..Je to docela děs.Mohli by si u toho aspoň zavírat okno.Ještě, že už přijde chladnější počasí.Já byl naštěstí do včerejška pryč,tak jsem to tentokrát prošvihl....Slečna je asi dobrá herečka.....
|
Třeba se tam něco točí ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Pavel K. napsal:
|
třeba se smáli pánově výbavě...hihi..Je to docela děs.Mohli by si u toho aspoň zavírat okno.Ještě, že už přijde chladnější počasí.Já byl naštěstí do včerejška pryč,tak jsem to tentokrát prošvihl....Slečna je asi dobrá herečka.....
|
Kdyby to jen bylo slyset z venku-oknem,tak zavru a neresim,ale bylo to slyset v koupelne...Musim mit do koupelny otevrene dvere,protoze mi tam chodi spinkat kocicky...Takze jak kdyby byli vedle me.Fakt hukot |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Pavel K. napsal:
|
|
Slečna je trochu hysterka. Není od věci, že hystera znamená děloha. Dnes už se ten termín "hysterický" v psychologiii nepoužívá; dnes je to porucha osobnosti Nemá to chudák lehký. |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
máte pravdu....CG to postavil hodně špatně, když už si tam lidi nemůžou ani zašpásovat v posteli aniž by hned nebyli propraný na foru.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
tana napsala:
|
máte pravdu....CG to postavil hodně špatně, když už si tam lidi nemůžou ani zašpásovat v posteli aniž by hned nebyli propraný na foru....
|
Nerikam ze nemuzou.ale aby to nekoho budilo v pul druhe rano a jeste takovy rev,to je trochu moc ne?A ver,ze je to dost neprijemne... |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
já věřím, že to naštve, ale zase je zvláštní, že se tady tomu tolik věnujete...třeba tohle se může stát zítra tobě, napiješ se , užiješ si a okamžitě tě ostatní zavrhnou, budeš za hysterku a buhví co....možná, že ostatní opravdu nesouloží a třeba se jim to nikdy nestane, ale pokud to jednou někomu ujede, proč je hned troska vašeho vebu..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
tana napsala:
|
já věřím, že to naštve, ale zase je zvláštní, že se tady tomu tolik věnujete...třeba tohle se může stát zítra tobě, napiješ se , užiješ si a okamžitě tě ostatní zavrhnou, budeš za hysterku a buhví co....možná, že ostatní opravdu nesouloží a třeba se jim to nikdy nestane, ale pokud to jednou někomu ujede, proč je hned troska vašeho vebu.....
|
Ja si uzivm i bez piti a bez hlasiteho a sousedy obtezujiciho revu.Tot vse.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
tana
Host
|
|
tak to v tom případě promin |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Vcera v noci som si v posteli spomenul na tento topic |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
QWER napsal:
|
zda se mi celkem blbý hned psat na net kdyz slyším že si soused uživá....
nebo jak tady bylo tema s nakou tou holkou s amateru nebo co to bylo..
taky blbost, kdyz neco vidim na netu hned to cpat lidem na foru aby o tom vědelí všichni..
jak se pak nekteří budou na sousedku koukat?Nebude se citit sousedka trochu trapne?
no takovich veci je tu hafec moc...
|
no s tymi fotkami z amaterov by som to teda vobec takto nevidel, ked si niekto zavesi fotky na cesky web ktory ma navstevnost radovo v stotisicoch za den tak je uz imho celkom jedno ci to niekto posle aj sem alebo nie, s tym predsa musi v takom pripade ratat ze jej fotku uvidi minimalne niekolko susedov ktory ten web navstevuju a v pripade ze tam je rozoznatelny ksicht/hocico ine tak ze ju aj spoznaju.
A okrem toho tam slo skor o ten interspar ako o to ze by to niekto posielal ze aha, toto je susedka z bytu c.XY
ale ohladne toho hlasneho sexu, co ja viem... ja teda pocas toho nezvyknem vykrikovat ale chapem (a mam skusenosti ze niekto ano, s tym sa nic neda robit, prikazat niekomu aby bol pocas sexu tichsie sa neda A prikazat hodiny pocas ktorych je dovoleny sex sa tiez neda |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
|