Autor |
Zpráva |
Marie
Host
Věk: 44
|
|
To Leika: Mame to podobne. To je ale presne v duchu reklamni kampane CG. A navic pojistka je dobra pro stavbu nikoli pro domacnost, ale to uz tu taky zaznelo nekolikrat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
apropo - jen pro informaci, vcera - tj. v sobotu 3.6. - jsem videl vyjizdet z garazi v B stribrnou oktavku (kombi?) s logy CG. Nic proti, bydlet tu muze kazdy, jen chci rict, ze takovy clovek muze byt regulerne registrovanym uzivatelem fora a mit pristup do privatni sekce = CG vi pravdepodobne o vsem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
MUSTANG napsal:
|
apropo - jen pro informaci, vcera - tj. v sobotu 3.6. - jsem videl vyjizdet z garazi v B stribrnou oktavku (kombi?) s logy CG. Nic proti, bydlet tu muze kazdy, jen chci rict, ze takovy clovek muze byt regulerne registrovanym uzivatelem fora a mit pristup do privatni sekce = CG vi pravdepodobne o vsem
|
= p. Sládek - je odpovědný za infrastrukturu nejen v naší v lokalitě ... Ten člověk není zařazený do skupiny bytového domu, takže přístup do privátní sekce nemá ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
jj ... staci se divat, kolik maj po praze reklam na billboardech ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
Ta kampaň vyšuměla, nebo se už poslal dopis s kat tajmem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Shodli jsme se, že zaktualizujeme text, abys tam měl aktuální stav dle skutečnosti a dodáme nějaké fotky. Kdyby se někdo chtěl pustit do fotodokumentace, která by doprovázela ten text, klidně řekněte, koukal jsem, že schopných fotografů je tu spousta ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Mozna bych na web dal odkaz na par dwg od pana velkeho hackera treba s poznamkou ze nas kontakt uvnitr spolecnosti vynasi interni data :p Tato poznamka by mohla rozvratit duveryhodnost firmy jak interne tak ze strany klientu.
Mozna bych zverejnil anabazi s cipy a nase a jejich dopisy/odpovedi. To by mohlo pripadne take nekoho odradit.
Pridal bych komunikaci o "pridanem schode v bytech" nekde z davnych dob tady na foru.
Take tabulku se snizenim plochy sklepu s nejakym peknym komentarem z topicu jak vydelat pul milionu
Urcite bych do stranky take pridal neco jako kontaktlist a emailove adresy obsahujici "@" a ve zdroji stranky klicove slovo "mailto:". par spamu navic do jejich schranek by nemuselo skodit.
Rozvedl bych tema "vecneho bremene" ve smyslu zarizeni Prazske Teplarenske a T-Systems v lokalite. Viz tez lokalita Suchdol
Rozpracoval slibene veci jako kamery, alarm na pult ochrany, detska hriste
Porusovani zakona o svolani schuze vlastniku do 60dni od zapsani do KU ...
Jinak pozice v googlu je velmi kvalitni!!! Vyborne! |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
A co ta fotodokumentace, nechce se jí nějaký šikovnější fotograf ujmout?!? Nechci do toho nikoho tlačit, ale pokud běhá po lokalitě s foťákem, proč neudělat pár věcných snímečků, ne?!? Koukal jsem, že plot utěšeně roste ...
Také bych přidal fotky okolí domů, kdy x měsíců po dokončení první etapy je část komunikací naprosto provizorní a jak se zdá, CG to žádné vrásky nedělá ... Byty jsme si nekupovali s tím, že nám ty komunikace dodělají někdy na začátku roku 2008 ... Je to objektivní informování o stavu věci a ať si každý rýpal říká co chce, toto prostě ze strany CG v pořádku není ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
klidne to nafotim, ale jaksi me nenapada co presne Chybejici kamery se nafotit nedaji, leda tak kukatko nad zvonky, chybejici hriste = fotka staveniste? ...
Sepiste mi sem co konkretne, ja budu podle podnetu postupne fotit, muzu to davat i sem do galerie a pak se vyberou ty nejvymluvnejsi |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
MUSTANG napsal:
|
klidne to nafotim, ale jaksi me nenapada co presne Chybejici kamery se nafotit nedaji, leda tak kukatko nad zvonky, chybejici hriste = fotka staveniste? ...
Sepiste mi sem co konkretne, ja budu podle podnetu postupne fotit, muzu to davat i sem do galerie a pak se vyberou ty nejvymluvnejsi
|
ja se pridavam s nasim fotakem, jen je potreba sepsat, co vsechno si zaslouzi byt zvecneno |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Určitě na prvním místě plot. Pak nám jezdá těžká nákladní auta těsně pod okny a převážejí zeminu, na příkaz vlastníka okolních pozemků a CG ho poslouchá. Provizorní panelový chodník u džungle a samozřejmě úžasnou džungli. Pak je dobré vyfotit, jak skvěle dělníci parkují v silnici a močí, kde se dá. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Ok. třeba už donesu nějaké fotečky na schůzku večer. Podle toho, kdy vypadnu z práce .-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
A neškodilo by malé video, kdy se na stavbě pracuje po povolené době od hygieniků, což je po 21:00!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
moceni fotit z pochopitelnych duvodu nechci a vse ostatni uz tady na foru vyfoceno bylo (plot, dzungle, chodnik). Je treba delat aktualni? Pokud ano, neni problem. Ze jsou auta delniku je tezke vyfotit jinak, nez kdyz jdou ze sichty jako serii fotek = v tu dobu byvam na ceste z prace nebo v praci |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Auta mám vyfocená a plot stále roste...to bychom mohli zveřejnit takový hezký foto seriál A také to, jak chodník u džungle vypadal na jaře a jak vypadá teď. Tzn. nic se nemění. A kdopak je zodpovědný z CG za infrastrukturu???? Náš češtinář. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Ano, já bych udělal aktuální stav. No a další, možná lepší fotky, neuškodí ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
greticka napsala:
|
A neškodilo by malé video, kdy se na stavbě pracuje po povolené době od hygieniků, což je po 21:00!!!!
|
no mám teď zhruba na tejden půjčenou kameru, takže nějaký video udělat můžu ... když mi řeknete co přesně chcete ...
jinak nějaký fotky jsem taky schopnej udělat, ale mám pocit, že spousta lidí tady má mnohem lepší foťák než já (kompakt 2 mpx) ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
|
|
ja to tak ctu, neni problem to tam vsechno dat (teda asi az na to velkeho hackera, to bych tam asi nedal)..
jak mi psal Milan na icq, bude to "NEJVĚTŠÍ OSINA V ZADKU CG" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
|
|
na druhou stranu neni problem ty stranky zrusit, pokud CG napr na svoje naklady rozsiri ctecky, koupi kamerovy system, udela hriste, atd atd a koupi mi plazmovou televizi s minimalne 65" uhloprickou |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean.cz
Host
Věk: 53
|
|
co se tyka plotu, tak by neskodilo dohledat ten clanek z metra, jak se tam pise, ze na ulici kamelovu navazuje pristup do meandru botice a k tomu pridat fotku toho plotu .. mozna to bude udernejsi nez agitka socialni demokracie.
take by stalo za to vyfotit vnitroblok, kde jsou ty trafacky a k tomu druhy obrazek, jak tam maji byt ta detska hriste.
pak by tam mohl byt pohled na dlouhou linii plotu a obrazek, jak tam mel byt chodnik a promenada.
a vic me ted nenapada |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomáš Kail
K.O. Poradenství
|
|
Dobrý den,
viděl jsem. Bez reakce. Pokud budete požadovat nějaké dostupné informace, pokusím se je zajistit.
Tomáš Kail |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
Cibi napsal:
|
na druhou stranu neni problem ty stranky zrusit, pokud CG napr na svoje naklady rozsiri ctecky, koupi kamerovy system, udela hriste, atd atd a koupi mi plazmovou televizi s minimalne 65" uhloprickou
|
"koupi mi plazmovou televizi s minimalne 65" uhloprickou" ... taky bych se nezlobil |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
ja bych, zvetsil uhlopricku aspon o 20 cisel, ale jinak taky nejsem proti
Dnes udelam par fotek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
fotky z dnešního rána přidány do galerie |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Ty fotky jsou moc pěkné a vypovídající. Díky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Jojo, dobrá práce, něco takového jsme přesně potřebovali! |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
doplneno, kupodivu je obnoveno nekolik prechodu pro chodce a bude obnoveno i ostatni vodorovne DZ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|