Autor |
Zpráva |
alkonius
Moderator
|
|
Vazeni,
situace, kdy piseme dopisy, urgujeme nedostatky a mile CG a jeho zastupci se nam jen vysmivaji a nevenuji nasim problemum pozornost. Proto bychom mohli prezbrojit na tezsi kalibr, zautocit na misto na ktery slysi kazdy managersky tupec. To jsou čísla a zákazníci
Pojďme stvorřit seznam pod pracovním názvem: jak oklamat zákazníka for dummies
Vytviřeným dokumentem bychom mohli hrozit zveřejnenim, coz by mohlo poskodit jmeno spolecnosti a odradit budouci zakazniky.
Nástřel bodů:
1. Po předání bytu okamžitě zaniká přístup na klientské stránky
2. Chybou v projektu zatepleni jsou v bytech schody na balkon omezující užitnou plochu bytu (reklamace nepřichází v úvahu)
3. ... |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
3. Čtečky čipů jsou poddimenzované, rozšíření kapacity je nemožné, následkem čehož mají čipy omezený přístup.
4. Klientský servis je po podepsání předávacího protokolu prakticky nulový, CG vystupuje z pozice většinového vlastníka suverénním způsobem (neohlášený výběr správcovské firmy, výše měsičních poplatků / nemožnost jejich plošných úprav)
5. Potíže s reklamacemi stavu okolí bytových domů (osvětlení, nádoby na odpad atp.).
...
Fr. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
no, a napriklad zdieracske poplatky v pripade ze si clovek vyberie ine veci ako standartne, a 100% marza na kazdy extra klinec od central grupu, o tom sa clovek samozrejme dozvie az ked to kupi a chce si nechat nieco zmenit. |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
3. poddimenzované čtečky čipů v domě způsobují nedostatek čipů pro jednotlivé byty |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
Věk: 74
|
|
Klamavá reklama-
-visualisace neodpovídající pravdě (nyní pod blokem B roste jakýsi
plot)
- sliby o zavedení metra |
|
|
|
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
Tato aktivita možná zabere, mám osmi metrovou terasu na domě, ve kterém je ukázkový byt. Pokud to tady schváli sousedé, jsem ochoten nechat vyrobit a vyvěsit antitransparent např:
NEKUPUJTE TYTO BYTY - PROHLOUPÍTE.
a odkaz na náš WEB. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
vizualizace okoli bytovych domu se zasadnim zpusobem lisi od skutecnosti. Na prezentovane detske hriste, fontanku a chodniky s lavickami nedoslo.
prikladam vizualizace z webove prezentace CG nad kterou nemame vladu a muzou byt kdykoli odstraneny |
zm-02.jpg |
Komentář: |
chodnik okolo B, misto nej je jen jakasi pseudocesta a naznak oploceni |
|
Velikost: |
75.03 kB |
Zobrazeno: |
32878 krát |
|
zm-03.jpg |
Komentář: |
fontantanka, dnes mame pouze pozarni nadrz |
|
Velikost: |
90.32 kB |
Zobrazeno: |
32877 krát |
|
|
|
|
Naposledy upravil MUSTANG dne 17.5.2006, 15:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
|
|
kahek2 napsal:
|
Tato aktivita možná zabere, mám osmi metrovou terasu na domě, ve kterém je ukázkový byt. Pokud to tady schváli sousedé, jsem ochoten nechat vyrobit a vyvěsit antitransparent např:
a odkaz na náš WEB.
|
To by byla asi nejúčinnější obrana, co jsem zatím četl
Možná, kdyby se jim tímto pohrozilo, měli bychom ty čtečky hned vyřešené, a nové! |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
no nevim, spis by zacala valka a neprijemnosti pro majitele bytu, jsem skepticky, jako ucinnejsi vidim placenou(?) reklamu v nejakem casopise typu "Moderni bydleni", ktery miri primo na cilovou skupinu zakazniku CG (zadavatel je pred CG mnohem vice anonymni) ale tam jsou velkym inzerentem, pocitam ze by nedoslo ke zverejneni. To bysme se ale nedoplatili.
Stacilo by i jen v tucnem ramecku http://www.novezahradnimesto.net |
|
|
|
Naposledy upravil MUSTANG dne 17.5.2006, 15:50, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
kahek2 napsal:
|
a odkaz na náš WEB.
|
tak to by bola bomba |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Musime mit na pameti, ze z pohledu "plnění" a firemních profitu ze kterych se pocitaji pripadne odmeny je kazdy zakaznik dobry.
Pokud se do CG dostane treba telefonat ze na www.central-group.wz se docatla pani ze cg jsou podovodnici a ze chce odstoupit od smlouvy nebo od rezervace. Tak to urcite nahlasej vejs a kazdy se bude bat o sve odmeny.
Par zajemcu o byt a pote rozhorcenych telefonatu o zruseni muzeme zinscenovat.
Jak rikam chce to tezkej kalibr jinak se nam dal budou smat |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
MUSTANG napsal:
|
no nevim, spis by zacala valka a neprijemnosti pro majitele bytu, jsem skepticky, jako ucinnejsi vidim placenou(?) reklamu v nejakem casopise typu "Moderni bydleni", ktery miri primo na cilovou skupinu zakazniku CG (zadavatel je pred CG mnohem vice anonymni) ale tam jsou velkym inzerentem, pocitam ze by nedoslo ke zverejneni. To bysme se ale nedoplatili
|
no to by bol asi dost drahy spas...
ale myslim ze keby sa vyvesil nejaky menej konfrontacny transparent s nasou URL tak by nemohol nikto nic namietat... |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
alkonius napsal:
|
Musime mit na pameti, ze z pohledu "plnění" a firemních profitu ze kterych se pocitaji pripadne odmeny je kazdy zakaznik dobry.
Pokud se do CG dostane treba telefonat ze na www.central-group.wz se docatla pani ze cg jsou podovodnici a ze chce odstoupit od smlouvy nebo od rezervace. Tak to urcite nahlasej vejs a kazdy se bude bat o sve odmeny.
Par zajemcu o byt a pote rozhorcenych telefonatu o zruseni muzeme zinscenovat.
Jak rikam chce to tezkej kalibr jinak se nam dal budou smat
|
pozor, sme vo verejnom fore
ja myslim ze by ani nic nebolo treba inscenovat |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
souhlas, neco ve stylu:
Chcete vedet vic? http://www.novezahradnimesto.net
to by mohlo jit, pak je otazka, jestli by CG netlacilo na odstraneni transparentu z "architektonickych" duvodu pres pravniky, stavebni odbor, zivnostensky odbor (podezreni z reklamy) a tak dale. Ovsem je to David x Golias |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
MUSTANG napsal:
|
souhlas, neco ve stylu:
|
ano, to by bolo idealne...
MUSTANG napsal:
|
to by mohlo jit, pak je otazka, jestli by CG netlacilo na odstraneni transparentu z "architektonickych" duvodu pres pravniky, stavebni odbor, zivnostensky odbor (podezreni z reklamy) a tak dale. Ovsem je to David x Golias
|
No ja myslim ze si moze tlacit na co chce, na vlastnom balkone, resp. terase moze hadam mat kazdy kto chce co chce. Celkom by ma zaujimalo s cim by prisli keby sa to vyvesilo... Tipujem ze prve by urcite vytiahli tie architektonicke dovody. |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
MUSTANG napsal:
|
souhlas, neco ve stylu:
to by mohlo jit, pak je otazka, jestli by CG netlacilo na odstraneni transparentu z "architektonickych" duvodu pres pravniky, stavebni odbor, zivnostensky odbor (podezreni z reklamy) a tak dale. Ovsem je to David x Golias
|
V átriu Áčka, visí na balkoně transparent - nabídka na pronájem.
Vadí to někomu? Přiznám se že mě ANO, ale bohužel nemohu
nic udělat:-) A terasa je moje, můžu tam dát reklamy kolik chci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
to uderne heslo nekupujte byty v teto lokalite, prohloupite bych idealne udelal i nejake samolepky a olepil cedule "ukazkovy byt tudy"
a fotku poslal pani netolicke s dopisem "my se nedame" |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
alkonius napsal:
|
to uderne heslo nekupujte byty v teto lokalite, prohloupite bych idealne udelal i nejake samolepky a olepil cedule "ukazkovy byt tudy"
a fotku poslal pani netolicke s dopisem "my se nedame"
|
hehe to by nemuselo byt zle
a samolepky by ani nemuseli byt az tak drahe na vyrobu |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
navsteva
Kolemjdoucí
|
|
A není "Nekupujte tyto byty" náhodou nějak právně postižitelné? -nejednalo by se např. o poškození dobrého jména etc.? (ačkoliv si vlastně škodí CG sám...) Co spíš vytvořit nějaký ten elaborát v bodech s tím, že to zasíláme jisté televizní stanici lačnící po senzacích? |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
JoHnY napsal:
|
No ja myslim ze si moze tlacit na co chce, na vlastnom balkone, resp. terase moze hadam mat kazdy kto chce co chce. Celkom by ma zaujimalo s cim by prisli keby sa to vyvesilo... Tipujem ze prve by urcite vytiahli tie architektonicke dovody.
|
V tom je malej hacek, baklon je spolecny prostor s vyhradnim pravem uzivani... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
MUSTANG napsal:
|
JoHnY napsal:
|
No ja myslim ze si moze tlacit na co chce, na vlastnom balkone, resp. terase moze hadam mat kazdy kto chce co chce. Celkom by ma zaujimalo s cim by prisli keby sa to vyvesilo... Tipujem ze prve by urcite vytiahli tie architektonicke dovody.
|
V tom je malej hacek, baklon je spolecny prostor s vyhradnim pravem uzivani...
|
No v kazdom pripade som zvedavy ako by sa domahali toho aby to niekto dal dole. Ja myslim ze do tych par mesiacov, kym ma este CG vacsinu (aj to len kvoli tomu katastru pomalemu) by nebola sanca aby nejaky sud rozhodol |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
navsteva napsala:
|
A není "Nekupujte tyto byty" náhodou nějak právně postižitelné? -?
|
No to je zajímavá uvaha, pokud se mne nekdo zeptá, odpovím že jsem myslel byty v tomto domě, v dome A, nelze je totiž koupit, protoze jsou už všechny prodané.
Navrhuji začít samolepkama, a oblepit jejich navigační cedule.
Ruzné formáty podle velikosti cedule, neco jednoduchého.
Navrhuji text: NEKUPUJTE BYTY od CENTRAL GROUP
a odkaz na WEB. Asi by se /pro jistotu/ nemel nikdo verejne priznat ze je vytiske a vylepí, vsadím si ale na to, ze je ale urcite nekdo vyrobí ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
S tím vylepování nevím, sami si tady stěžujeme, když někdo v domě vylepí reklamu, nebo inzerát.
Před zahájení takové akce bychom si měly být jistí že nebudeme porušovat nějaká zákony apod., nám se také nelibí že CG porušuje naše práva.
Osobně si nejsem zcela jistý zda je to dobrý nápad, který nám v něčem pomůže. To že CG pohrozíme zveřejněním nemusí, tak jak zatím vše brát vážně. Takže se budeme muset připravit na to, že opravdu uděláme.
Styl protestu vylepování samolepek na reklamu CG mi připomíná trochu "sprejerství" a do toho se mi nechce.
Transparentí by byl ten inzerát, ale to prostě nezaplatíme |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
|
|
Jen teď přemýšlím, jak dosáhnout toho, abychom z toho měli nějaký prospěch? V podstatě by měl CG vědět, že je to naše aktivita, nespokojených zákazníků, s kterými on mává, jak chce.
Prostě jak tuto negativní kampaň využít ne jen pro "pomstu" a ukojení naší nespokojenosti, že jim ubudou zákazníci, ale pro užitek nás všech? Nějaké nápady, jak jim to dát vědět? |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
manzele napsal(a):
|
Jen teď přemýšlím, jak dosáhnout toho, abychom z toho měli nějaký prospěch? V podstatě by měl CG vědět, že je to naše aktivita, nespokojených zákazníků, s kterými on mává, jak chce.
Prostě jak tuto negativní kampaň využít ne jen pro "pomstu" a ukojení naší nespokojenosti, že jim ubudou zákazníci, ale pro užitek nás všech? Nějaké nápady, jak jim to dát vědět?
|
Přesně s tím souhlasím, podle mne se to musí udělat tak aby bylo jasné kdo za tím je.
Udělat něco a schovat se fórum mi něpřipadá korektní. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
jsem koupil domenu http://centralgroup.info/ a planuju tam dat seznam vsech problemu s CG a pak tuto stranku chci dostat na horni pozice ve vyhledavacich na vyhledavaci frazi "central group".. toho by si mohli vsimnout |
|
|
|
Naposledy upravil Cibi dne 17.5.2006, 16:40, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
manzele napsal(a):
|
Prostě jak tuto negativní kampaň využít ne jen pro "pomstu" a ukojení naší nespokojenosti, že jim ubudou zákazníci, ale pro užitek nás všech? Nějaké nápady, jak jim to dát vědět?
|
poslat jim mejlem odkaz na tenhle thread? |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
|
|
Cibi napsal:
|
jsem koupil domenu http://centralgroup.info/ a planuju tam dat seznam vsech problemu s CG a pak tuto stranku chci dostat na horni pozice ve vyhledavacich na vyhledavaci frazi "central group".. toho by si mohli vsimnout
|
No to je tedy bomba!!! To má přímo "tržní hodnotu" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|