Autor |
Zpráva |
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
MUSTANG napsal:
|
kdyz jsem videl tohle, vzpomel jsem si na ty satelity na A. Doufam, ze to u nas, nebude za chvili vypadat podobne
|
OMG ... kde to je? |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
v Kahire (http://www.myfourthirds.com/document.phpčid=8449) |
|
|
|
|
|
|
|
|
ruprt
Kolemjdoucí
|
|
A kolik vlastně platím navíc za očko a za sport? či kolik je vůbec poplatek za antenu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
ruprt napsal:
|
A kolik vlastně platím navíc za očko a za sport? či kolik je vůbec poplatek za antenu.
|
ja myslim ze 0,- Kc, nie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pevahu
Kolemjdoucí
|
|
JoHnY napsal:
|
ruprt napsal:
|
A kolik vlastně platím navíc za očko a za sport? či kolik je vůbec poplatek za antenu.
|
ja myslim ze 0,- Kc, nie?
|
jasně, neplatí se nic. Teda kromě televizních poplatků pro ?T. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
|
|
|
marty
Host
|
|
hmn to me teda zajima jestli na tom nasem rakouskem shitu chytneme vsechny tyto programy..zatim me treba chybi CT24..chytate to nekdo na tu nasi spolecnou antenu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
marty napsal(a):
|
hmn to me teda zajima jestli na tom nasem rakouskem shitu chytneme vsechny tyto programy..zatim me treba chybi CT24..chytate to nekdo na tu nasi spolecnou antenu?
|
Ne, ČT24 nechytáme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
marty napsal(a):
|
hmn to me teda zajima jestli na tom nasem rakouskem shitu chytneme vsechny tyto programy..zatim me treba chybi CT24..chytate to nekdo na tu nasi spolecnou antenu?
|
Nene, to tam není. Na společnou anténu můžeš chytnou jen ČT1, ČT2, ČT4 sport, Novu, Primu a Óčko. Víc ne |
|
|
|
|
|
|
|
|
marty
Host
|
|
je to divne, mel by tam byt DVB-T reciever, ktery to posila do nasi strukturky..hmn hmn...asi sme napojeni na spatny multiplex..nebo to nechapu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
V našem případě to je tak trochu kočkopes s určitými výhodami pro nás ... Analogově běží všechny čtyři obecně známé programy, nicméně protože nebyli schopni zajistit dostatečně kvalitní TV signál, byli nuceni přistoupit na digitální řešení pro celý dům ... Na základě toho můžeme chytat i ČT4 Sport a Óčko, přestože tyto běží pouze digitálně a za normálních okolností bychom potřebovali set-top-boxy, abychom je mohli chytat ... Jak to je technicky vyřešené do detailu nevím, ale něco mi říká, že by to pak neměl být problém nastavit i na další programy digitálně vysílané ... Je ovšem možné, že se mýlím ... |
|
|
|
Naposledy upravil Milan V. dne 7.4.2006, 11:33, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
ja jestli se nepletu chytam komletni DVB-T multipexy A i B a tedy neco mi rika ze teda i CT24, fakt je, ze to neni program ktery bych sledoval, takze na 100% si jistej nejsem, na 99% jo. Analog nemam naladenej ani jeden...
zcela urcite tam mam CT1, CT2, CT4, Ocko, Primu, Novu, Test TA3 bez obsahu, 24cz, TopTV, ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Tolik stanic, které ani neznám Mně osobně stačí Kouzelná školka, zprávy, počasí, Otázky VM speciál a sem tam něco pro vymytí mozku
Já bych brala kanál jen s počasím , cvičením... a jazykovým kurzem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
Věk: 48
|
|
V tom případě mě stačí jako televize koukat z okna. Tam dávají počasí 24/7. |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Freddie napsal:
|
V tom případě mě stačí jako televize koukat z okna. Tam dávají počasí 24/7.
|
Špatně jsem se vyjádřila s předpovědí počasí. Ale je fakt, že to zase mnozí z nás poznáme na kloubech a jizvách. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
predpoved pocasi je na netu a ten doma, jak vsichni vime, mas
Me chybi Discovery, Spectrum a Animal Planet, ale nechce se mi (jen) za ne platit... Takze pockam na FEBIO TV, a uvidim V podstate by pro me zadny jiny program nemusel existovat |
|
|
|
|
|
|
|
|
Freddie
Host
|
|
citace:
|
Špatně jsem se vyjádřila s předpovědí počasí. Ale je fakt, že to zase mnozí z nás poznáme na kloubech a jizvách.
|
Vyjádřila ses dobře. Já televizi prostě vůbec nemusím. Ale máme doma jednu. Je to žrout času a většinou tam stehjně nic moc neběží. Programy, co psal Mustang, by byly dobré. Ale i tak - vysedávání před bedýnkou není nic pro mě. Okno rulez!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
ruprt
Kolemjdoucí
|
|
MUSTANG napsal:
|
ja jestli se nepletu chytam komletni DVB-T multipexy A i B a tedy neco mi rika ze teda i CT24, fakt je, ze to neni program ktery bych sledoval, takze na 100% si jistej nejsem, na 99% jo. Analog nemam naladenej ani jeden...
zcela urcite tam mam CT1, CT2, CT4, Ocko, Primu, Novu, Test TA3 bez obsahu, 24cz, TopTV, ...
|
nevím no, na DVB-t prima nevysílá |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
|
|
|
ruprt
Kolemjdoucí
|
|
a tak sorry, měl jsem neaktuální informace, prima vysílá na multiplexu B. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ruprt
Kolemjdoucí
|
|
(přes kapesní přijmač) který používám u notebooku totiž naladím jen multiplex A a to jsem si neuvědomil |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
|
|
|
dolphine
Kolemjdoucí
|
|
Mustang: Ty ale jedes na DVB-T tuner, ze?
Marty: Ja na analogu (tj. zkonvertovanem DVB-T do rozvodu) chytam CT1,2,Nova,Prima,Ocko, CT4 Sport.
Nicmene je divne, ze to tam jede v Nemecke norme nevim ktery PAL (B/G) toje. Pri nastaveni cesky jak TV, tak PC( tuner) netrefi zvuk.
Pri nemeckem nastaveni jede obraz i zvuk, akorat je rozmasteny teletext (ale to muze byt TV - i kdyz si myslim, ze znakovou sadu vylosaovala prave z nastaveni kodovaciho schamatu). |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
Mas pravdu, ja uz to zapomel rozlisovat, ty set-top-boxy stoji dneska uz zanedbatelnou castku... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dolphine
Kolemjdoucí
|
|
Diky, uz jsem se lek - ja zatim nevim - STB nebo ne, DVB-T/S nebo neco do PCcka, aby casem fungovalo HD (kdyz uz ma clovek tu televizi, ze . Premiera a Sky uz v HD vysilaji, tak to ted zacinam cist. Kamaradi doporućuji DreamBox, ale tam zase dobre vychazi az model 8000 (ma DVI/HDMI out) a vse ostatni jede ven pres PAL a detaily se ztrati. Jenze 8k bude az kdovikdy. Kdyz se divam na HD-DVD samples.. uz se tesim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
dolphine napsal:
|
Diky, uz jsem se lek - ja zatim nevim - STB nebo ne, DVB-T/S nebo neco do PCcka, aby casem fungovalo HD (kdyz uz ma clovek tu televizi, ze . Premiera a Sky uz v HD vysilaji, tak to ted zacinam cist. Kamaradi doporućuji DreamBox, ale tam zase dobre vychazi az model 8000 (ma DVI/HDMI out) a vse ostatni jede ven pres PAL a detaily se ztrati. Jenze 8k bude az kdovikdy. Kdyz se divam na HD-DVD samples.. uz se tesim.
|
Ten DreamBox by se mi také líbil, až budeš něco pořizovat, dej vědět! Také pořád váhám, co vybrat ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kerik
Kolemjdoucí
|
|
Chci se zeptat, zda Vám včera kolem osmé večer fungovala televize (v budově A západní vchod). Nám se nějakým záhadným způsobem ztratil z ničeho nic signál. Díky za info |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
kerik napsal(a):
|
Chci se zeptat, zda Vám včera kolem osmé večer fungovala televize (v budově A západní vchod). Nám se nějakým záhadným způsobem ztratil z ničeho nic signál. Díky za info
|
Jojo, přesně na to jsem se chtěla zeptat já. Taky A západ... Taky to vylítlo a nešlo to ještě ráno. Tak jsem běhala kolem a zkoušela, jestli mi někde něco nevypadlo. Než jsem odcházela do práce, tak už to ale běželo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
Budova "A" severní vchod, televizní signál fungoval normálně bez výpadku. |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
kerik
Kolemjdoucí
|
|
Hlavně že už to běží. A doufám, že to byl první a poslední výpadek Taky jsem se včera pokoušel najít hlavní jistič od světlení chodby ale marne. Světlo nefungovalo a svítilo pouze nouzové osvětlení. Nevíte kde je schovanej jistic? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|