Autor |
Zpráva |
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
bydlím na Ccku, analogově mi jdou minimálně 4 základní programy.. víc jse ani nezkoušela.. A samozřejmě musí být na televizi nastavená správná zvuková norma taky mi chvíli trvalo než jsem na to přišla.. potom už zvuk v poho |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Banana napsal:
|
Nika napsala:
|
co mi ale chybí je zvuk.
|
vam nejde zvuKč ja take bydlim v A a zvuk OK, nemate tam na TV spatne preplou zvukovou normu?
|
To ne, dost to šumí. Pak teda můžu chytit ještě Primu a ?T 1, které sice mluví, ale zase se na to zrnění nedá dívat. Tak nevím, čím to může být. Vy máte i obraz i zvuk v pohodě? I s analogovou anténou? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Ja mam zvuk ok. Problem asi to bude v tom, ze kazdy kanal tam asi 3x, pokazde v jinem pasmu, takze ja kdyz to ladil prvne tak jsem taky poprve chytnul Primu sumici a zrnici ale pak jsem jel dal, proladil cele pasmo a byla tam na jinem kanale v pohode. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Ladila jsem včera docela dlouho, ale asi se na to podívám ještě jednou o víkendu, až bude dost času.
každopádně díky za tipy... |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no mě si televize sama pochytala všech 6 kanálů ale ?t 1 sem ještě ručně doladoval ta šla špatně a u očka mi de zvuk dost slabě oproti ostatním |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gaspard
Kolemjdoucí
|
|
ten, komu nejde TV naladit vubec, tak ma nejspis problem v prerusenem/ nespojenem kabelu ....dnes to technici zjistili u mych obou pripojek....a zjistili to zaroven taky u nekolika dalsich bytu...kabel byl dole ve sklepe/garazich spojen pouze slepenim dvou koncu izolepou... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Gaspard napsal:
|
ten, komu nejde TV naladit vubec, tak ma nejspis problem v prerusenem/ nespojenem kabelu ....dnes to technici zjistili u mych obou pripojek....a zjistili to zaroven taky u nekolika dalsich bytu...kabel byl dole ve sklepe/garazich spojen pouze slepenim dvou koncu izolepou...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
Gaspard napsal:
|
ten, komu nejde TV naladit vubec, tak ma nejspis problem v prerusenem/ nespojenem kabelu ....dnes to technici zjistili u mych obou pripojek....a zjistili to zaroven taky u nekolika dalsich bytu...kabel byl dole ve sklepe/garazich spojen pouze slepenim dvou koncu izolepou...
|
stejný jako u mě já už se fakt ničemu nedivim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Tak mně na bčku jde ?T1,2,4, Prima, Nova i Óčko s naprosto bezvadným obrazem i zvukem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
digitálně nebo analogově? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean.cz
Host
Věk: 53
|
|
lusvec napsal:
|
digitálně nebo analogově?
|
Analogove. |
|
|
|
|
|
|
|
|
PetrSv
Kolemjdoucí
|
|
Jen pro info - s Óčkem mám zkušenost, že má slabší zvuk. ač už doma na digitálu nebo v práci na kabelu. Jinak u nás v H.měcholupech je příjem DVB-T v pohodě. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pevahu
Kolemjdoucí
|
|
PetrSv napsal(a):
|
Jen pro info - s Óčkem mám zkušenost, že má slabší zvuk. ač už doma na digitálu nebo v práci na kabelu. Jinak u nás v H.měcholupech je příjem DVB-T v pohodě.
|
přesně tak, v hostivařskym háji jde digi bez problémů, což se ovšem vzhledem k poloze dalo čekat. Na ZM v Arnice ve 12tém patře jsem to bez problémů provozoval na kus drátu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyga
Host
|
|
V Áčku jde perfektně (analogově) I ?T Sport. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pepino
Kolemjdoucí
Věk: 41
|
|
jo,muzu potvrdit, na Acku to slape jako hodinky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Koukal jsem, že na domě A je uvnitř toho pomyslného U, asi tak ve druhém, třetím patře, nainstalována první parabola ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Koukal jsem, že na domě A je uvnitř toho pomyslného U, asi tak ve druhém, třetím patře, nainstalována první parabola ...
|
Také jsem si toho všimla.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
Věk: 44
|
|
Leika napsala:
|
Milan V. napsal(a):
|
Koukal jsem, že na domě A je uvnitř toho pomyslného U, asi tak ve druhém, třetím patře, nainstalována první parabola ...
|
Také jsem si toho všimla....
|
uz jsou dve. v kazdem rohu jedna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Už jsem to tady jednou zmiňoval, když jsem jel okolo SKANSKou nově postavené lokality ve stodůlkách, snad na každém druhém balkónovém zábradlí byla parabola ... Místo hezké, architektonicky, na můj vkus, také velmi zdařilé, nicméně ty paraboly to totálně posunuly někam jinam ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
Milan V. napsal(a):
|
Už jsem to tady jednou zmiňoval, když jsem jel okolo SKANSKou nově postavené lokality ve stodůlkách, snad na každém druhém balkónovém zábradlí byla parabola ... Místo hezké, architektonicky, na můj vkus, také velmi zdařilé, nicméně ty paraboly to totálně posunuly někam jinam ...
|
ano to mas pravdu, me osobne se to take nelibi, ale to je as vse co s tim udelame, na strechu si je asinedaji (nebudou moci) tak to budeme muset prezit, doufam, ze v dobe digitalni televize budou spise ubyvat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
v kazdem pripade, kdyby do baraku vedl kabel od UPC nebo Karnevalu (a jedno takove auto pred C stava ), taky by treba spousta lidi ani o satelitu neuvazovala - me treba na DVB-T chybi Discovery a Animal Planet.
Nevite nekdo jestli se s tim do budoucna pocitač Pokud ne, verim, ze spousta lidi to bude resit pres UPC Direct = parabola , jeste k tomu, kdyz maji obchodni misto primo v Intersparu (a tedy lze ocekavat reklamni utok na postovni schranky) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Co vím, nepočítá, ale potom to bude čistě naše věc, ne?!? A máte receiver na satelitní vysílání?!? Na té astře by také měly být nějaká zajímavé programy o přírodě ... Musel bych se ale podívat, které v tom výčtu jsou ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
MUSTANG napsal:
|
v kazdem pripade, kdyby do baraku vedl kabel od UPC nebo Karnevalu (a jedno takove auto pred C stava ), taky by treba spousta lidi ani o satelitu neuvazovala - me treba na DVB-T chybi Discovery a Animal Planet.
Nevite nekdo jestli se s tim do budoucna pocitač Pokud ne, verim, ze spousta lidi to bude resit pres UPC Direct = parabola , jeste k tomu, kdyz maji obchodni misto primo v Intersparu (a tedy lze ocekavat reklamni utok na postovni schranky)
|
ja myslim ze kabel je, to by si prece kabelovky nemely nechat ujit, jen ta informace bude chybet. Jestli ten kabl fakt neni, tak v pripade dostatecneho zajmu, snad neni problem mit jednu parabolu na strese. To ale musime fungovat jako spolecenstvi, a ne jako spolek individualu, ktere nezajima to co maji za vlastnim prahem. |
|
|
|
Naposledy upravil Fefi dne 28.3.2006, 14:05, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Hmmm, moc tam těch takto zaměřených programů není ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
No moment, vsak spolocna satelitna antena tam je, nie?
A podla toho co blabotal CG v tych ich materialoch tak by cez to malo ist aj UPC Direct, hmě
Tak ako to teda je? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
JoHnY napsal:
|
No moment, vsak spolocna satelitna antena tam je, nie?
A podla toho co blabotal CG v tych ich materialoch tak by cez to malo ist aj UPC Direct, hmě
Tak ako to teda je?
|
včera jsem se nad tím také pozastavil, ale snad jo ... UPC Direct jde z té družice ASTRA, na kterou by měla být parabola nasměrována, na příjem bude pochopitelně nutná dekódovací karta ... Vzhledem k tomu, že jsem zatím neměl příležitost to vyzkoušet, tak nevím, ale doteď žiji v přesvědčení, že to tak je ... alespoň na základě příspěvků tady a vyjádření CG na mé dotazy ... může nám to tedy někdo s definitivní platností potvrdit?!? přijímáte vysílání ze satelitu ASTRač!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
to by mohlo znamenat ze ty dve paraboly v acku by v pripade ze jsou na astru, mohli byt pripojeni do zasuvky ve zdi a nevedi to - tomu bych se ani nedivil. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
ještě nebydlím ale domnívám se že je to takhle: ve standardu je zásuvka se 2 anténními zdířkami (R+TV) a byla možnost připlatit si za zásuvku se 3 zdířkami (R+TV+SAT) za poplatek 2000. alespoň tak je to uvedeno v ceníku který jsem dostal od CG v únoru 2005. Takže si myslím že někdo SAT má a někdo ne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
aha no tam u mna ziadny taky priplatok nie je v cenniku takze predpokladam ze v ramci "vysokeho nadstandartu" ktory sa medzicasom zvysil tak tam budu vsetky 3 zasuvky v cene |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Fefi napsal:
|
to by mohlo znamenat ze ty dve paraboly v acku by v pripade ze jsou na astru, mohli byt pripojeni do zasuvky ve zdi a nevedi to - tomu bych se ani nedivil.
|
Tak by to mělo být, prostě člověk zapojí receiver na satelitní vysílání a měl by přijímat programy z ASTRy ... může to někdo potvrdit?!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|