Autor |
Zpráva |
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
vaderka napsala:
|
Hej hola je tu nějak mrtvo, tak jak se těšíte?
|
Já se těším! Hlavně na Předem říkám, že k jídlu nic nenabídnu, max nějaké "zdravé" chipsy apod.
Ale napadl mě navíc k tomu svařák ... to nám bude pěkně zle, chacha :-p |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
No hezký, JoHnY! Máš to všechno krásně sladěné.. Ty se účastníš Kuchyňské tour, předpokládám? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
Svařák je fajn |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
vaderka napsala:
|
Svařák je fajn
|
Hele ty kozo, a uvidíme hrábě? |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
vendy napsala:
|
vaderka napsala:
|
Svařák je fajn
|
Hele ty kozo, a uvidíme hrábě?
|
Vy dvě mě bavíte, fakl ale ... Nevlézt sem párkrát za den, tak to v práci asi nevydržím |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
To Kolysta: Škoda, že nepůjdeš s námi ... holky ti alespoň pak dají "vejslužku" s cukrovím
To Johny: Hmm, hezká kuchyň ... a jak tam má naklizeno ...
To all: už se těším |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Thomasi, já ale ještě cukroví mít nebudu, protože jsem ho chtěla péct právě ten víkend, kdy je tour
Takže máte smůlu, hihihi
Pípa taky nebude, páč pivo bez cukroví není ono, haha - a cvlastně ke mě se vůbec nemusí, haha.. mile ráda přinesu občerstvení k Falezákům nebo k vaderkovic nebo k Thomasovi nebo jánevimkam |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
vendy napsala:
|
Thomasi, já ale ještě cukroví mít nebudu, protože jsem ho chtěla péct právě ten víkend, kdy je tour
Takže máte smůlu, hihihi
Pípa taky nebude, páč pivo bez cukroví není ono, haha - a cvlastně ke mě se vůbec nemusí, haha.. mile ráda přinesu občerstvení k Falezákům nebo k vaderkovic nebo k Thomasovi nebo jánevimkam
|
Fakt nebude, jo? No teda ... ještě pouvažuji o účasti Co třeba Michelská pekárna nebo Odkolek?
Nicméně jak nad tím přemýšlím, tak u mě se taky moc lidí neposadí ... Ale patnáct se ich tam vejde na stojáka (to už mám vyzkoušené), takže jako někde na rautu ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
|
|
Jelikoz se tour zustacnim poprve, uvedte me do obrazu. Co je potreba jako vstupenku? Co za proviant a v jakem mnozstvi, jak to vubec chodi? Mam to vzit s sebou nebo to nechat u me doma? Jde se byt od bytu a vsude se chvilku zustane nebo se par bytu jenom prolitne a pak se nekde zakotvi? Jinak moje kuchyn je stale nedodelana... pockam nez prijedu do Prahy a pak to zacnu resit pres pravnika. Vsichni s korynou dobry zkusenosti, jenom opet ja mel smulu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
mabarcz napsal:
|
Jelikoz se tour zustacnim poprve, uvedte me do obrazu. Co je potreba jako vstupenku? Co za proviant a v jakem mnozstvi, jak to vubec chodi? Mam to vzit s sebou nebo to nechat u me doma? Jde se byt od bytu a vsude se chvilku zustane nebo se par bytu jenom prolitne a pak se nekde zakotvi? Jinak moje kuchyn je stale nedodelana... pockam nez prijedu do Prahy a pak to zacnu resit pres pravnika. Vsichni s korynou dobry zkusenosti, jenom opet ja mel smulu...
|
popsal jsi to presne: nejake byty se prolitnou, nekde se zdrzime dele a pak se u nekoho zakotvi
jak bylo jiz napsano mnohokrat, funkcni kuchyn neni podminkou
tahle trachtace vznikla proto, abychom se jednak poznali a druhak aby Ti co kuchyn nemaji, mohli okoukat vychytavky u tech, co kuchyn maji
proviant nech u sebe - pije se vse co tece, krom medu a asfaltu |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
To kolysta: ale já mám med rád )))
To mabarcz: jídlo neřeš, to obstarají holky ) Sami se o tuto důležitou funkci přihlásily U mě bude jen slané ... a možná něco sladkého pro děti (pokud jim to ovšem rodiče dovolí, co Vaderkovic? ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
|
|
Dobra tedy... takze jenom litry vina a piva. |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Jojo
Dohodne se sraz - minule byl tuším před garážema u D Musí se udělat nějaká trasa - zatím to vypadá tak, že se půjde z D - nejdřív Falezáci, pak vaderkovic, pokud se nezůčastní kolysta, může se rovnou do asi G nebo F - to podle toho, kdo se bude účastnit, pak bych to jen prolítla u mě v E (ke mně se nevejde 10 lidí asi ani na stojáka, haha), pak u Thomase a končit se bude buď u PaDaKa (pokud se zúčastní?) nebo u mabarcze
Jídlo je dobrovolné, pití povinné |
|
|
|
|
|
|
|
|
mabarcz
Host
|
|
Trochu si to neumim predstavit... pokud se v kazdym byte bude jist a pit... jak pak budu v poslednich bytech vypadat? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No, v každém bytě padne jedna až 2 lahve, což je na počet osob poměrně málo no a zbytky se přenášejí.. no a na konci je veselo, haha.
Jo, a minule si každý měl vzít svoíji skleničku, je to fajn, protože se dá pít i po cestě a nikdo nikomu nic nerozbil |
|
|
|
|
|
|
|
|
trueman
Spolubydlící
Věk: 40
|
|
Piti po ceste se mi libi K nam se vejde 10-12 lidi do jedny, par i do druhy mistnosti, nekoho muzeme soupnout do naseho komoro-sklepa (je hned vedle bytu) a kdo bude chtit mit vinko porad studene muze zustat na balkone a pripadne pri presunu dal rovnou skocit na chodnik aby nemusel prochazet bytem |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
jojo, je to sranda. Minule jsme procházeli dokonce garážema, protože z D do E to jde, to bylo vůbec super |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Hmm a jak budeme cestovat do Géčka? Se musím podívat, kde vůbec je No, my zase budeme vypadat ... Hlavně musíme dohlídnout na Vendy, aby zase nedělala kraviny:-P
BTW: to bychom to pak mohli jít s sobotu ráno vycvičit do BBC, co Vendy? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No asi budeme muset chtě nechtě jít venkem Gčko je to naproti mému vchodu, ty ostudo
Nooo, pokud mi bude o něco líp než minule, tak já klidně půjdu - ale jsem zvědavá na tebe, hehe |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
No tak já se z toho asi pose....dneska jsem dostala rozvrh a mám na ten den noční...takže v kolik hodin plánujeme začátek? Budu muset nejpozdějc v osm vypadnout do worku chjo |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Si řekni šéfovi, ať ti to přehodí, ne, haha? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Ty jsi koza pitomá
Tak já mu to schválně navrhnu |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Já nejsem žádná koza pitomá, já ti jen radím, aby ses mohla zúčastnit akce |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Jsi moje koza kozička pitomá pitomoučká |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Jééééé, eštěěěěěě |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Mojééééééééééééé |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
cau, patrne se akce zucastnime, bud jenom ja nebo i holky - ale nebojte, nejake piti bude a v Intersparu umeji taky docela dobre "varit" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
Koukám bando, že se to tady pěkně rozjíždí. Samé kozy a kozičky a to se mi líbí
Hele Vaderka, koukej tomu svému usurpátorovi dát kudlu na hrdélko, protože bez tvých skvostných chlebíčků to nebude vono....
...a ty dortíčky hmmmmmm |
|
|
|
|
|
|