Autor |
Zpráva |
PaDaK
Moderator
Věk: 48
|
|
podle diskuse to tu vypadá, že až všichni budete mít hotové kuchyně, tak uděláme "Tour de E" po kuchyních |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
PaDaK napsal:
|
podle diskuse to tu vypadá, že až všichni budete mít hotové kuchyně, tak uděláme "Tour de E" po kuchyních
|
OK, beru - na tu tvoji kuchyň jsem obzvláště zvědavá, protože vypadá fakt úžasně |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
Taky jsem zvědavý na tu PaDáKovu kuchyň a pak na tu vinotéku |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Taky jsem zvědavý na tu PaDáKovu kuchyň a pak na tu vinotéku
|
berere na Tour i sousedy z Decka? |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
kolysta napsal:
|
ThomasPRG napsal:
|
|
berere na Tour i sousedy z Decka?
|
Tak teoreticky můžeme udělat E-D tour, ne ?
Já už jsem náhodou viděla Falezinu kuchyni a je moooc pěkná. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
Věk: 55
|
|
vendy napsala:
|
kolysta napsal:
|
ThomasPRG napsal:
|
|
berere na Tour i sousedy z Decka?
|
Tak teoreticky můžeme udělat E-D tour, ne ?
Já už jsem náhodou viděla Falezinu kuchyni a je moooc pěkná.
|
Hlásím se taky na ten "kuchyňský poznávací výlet".PaDaKova kuchyňka s vinotékou mě láká Snad se mi povede udělat nějakou fotečku a přispěju i tou naší do místního "katalogu" |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
To abychom si vyhradili tyden na tu "tour" Ale to nevadi ... Co sklenicky, budeme nosit svoje nebo dostaneme od hostitelu?
BTW: Ja sice nemam linku, ale uz tam mam espresso, odstavovac, lednici a stul plny sklenicek (hlavne na vino ), tak klidne muzeme udelat i predkolaudaci u me |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
ThomasPRG napsal:
|
To abychom si vyhradili tyden na tu "tour" Ale to nevadi ... Co sklenicky, budeme nosit svoje nebo dostaneme od hostitelu?
BTW: Ja sice nemam linku, ale uz tam mam espresso, odstavovac, lednici a stul plny sklenicek (hlavne na vino ), tak klidne muzeme udelat i predkolaudaci u me
|
Ok,jdeme do toho.Kdy tu předkolaudaci stvoříme?Vezmem vínečko,nějakou mňamku pro Boba a jdem na tu "kolaudační generálku".
Jen prosím uděl Bobovi kurz sebeobrany.Vzali bychom s sebou naše hodné, milé a mírumilovné kocourky... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Faleza napsal(a):
|
ThomasPRG napsal:
|
BTW: Ja sice nemam linku, ale uz tam mam espresso, odstavovac, lednici a stul plny sklenicek (hlavne na vino ), tak klidne muzeme udelat i predkolaudaci u me
|
Ok,jdeme do toho.Kdy tu předkolaudaci stvoříme?Vezmem vínečko,nějakou mňamku pro Boba a jdem na tu "kolaudační generálku".
Jen prosím uděl Bobovi kurz sebeobrany.Vzali bychom s sebou naše hodné, milé a mírumilovné kocourky...
|
Jééééé, já se taky hlásím na předkolaudaci, vezmu sebou taky lahvinku a něco pro Boba a pokud budeme tu tour pořádat i přes Falezu, vezmu sebou i mňamku pro chlupáče
Můžeme se stavit u mě, espressovač mám taky, skleničky taky a mísa na chipsy by se taky našla
Ovšem pokud budeme pořádat tour v jeden den více objektů, doporučovala bych plastové nádobí, hahahaha.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vendy napsala:
|
Faleza napsal(a):
|
ThomasPRG napsal:
|
|
Jen prosím uděl Bobovi kurz sebeobrany.Vzali bychom s sebou naše hodné, milé a mírumilovné kocourky...
|
Jééééé, já se taky hlásím na předkolaudaci, vezmu sebou taky lahvinku a něco pro Boba a pokud budeme tu tour pořádat i přes Falezu, vezmu sebou i mňamku pro chlupáče
Můžeme se stavit u mě, espressovač mám taky, skleničky taky a mísa na chipsy by se taky našla
Ovšem pokud budeme pořádat tour v jeden den více objektů, doporučovala bych plastové nádobí, hahahaha..
|
no jestli ta Tour nebylo jen takove placnuti do voda, tak jsem pro
prihlasuju se do zavodu, jednu etapu muzeme udelat u me |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Hele, takže už máme několik účastníků a zastávek, hahaha:
Za Dčko tu je: kolysta, Faleza
Za Ečko: PaDaK (zřejmě nejdelší zastávka), ThomasPRG, vendy
To už máme 5 zastávek |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vendy napsala:
|
Hele, takže už máme několik účastníků a zastávek, hahaha:
Za Dčko tu je: kolysta, Faleza
Za Ečko: PaDaK (zřejmě nejdelší zastávka), ThomasPRG, vendy
To už máme 5 zastávek
|
no jestli to budeme obchazet po svych a nebudeme jezdit vytahem, tak tu mame i vysokohorske etapy
docela by me zajimalo, jaky budou premie za prvni misto |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Já se chci svézt výtahem, hahahahahaha, když to normálně nemám
Prosim prosim
Spíš ten přesun mezi E a D bude zajímavej, pokud u každého okusíme nějaký lahodný mok |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
To je super ... jen ještě musíme počítat s tím, že ne všichni máme byty přes půl "věže", tak abychom se vešli Ale kdyžtak to uděláme na etapy
Na jízdu výtahem se taky těším, hurááá |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
To je super ... jen ještě musíme počítat s tím, že ne všichni máme byty přes půl "věže", tak abychom se vešli Ale kdyžtak to uděláme na etapy
Na jízdu výtahem se taky těším, hurááá
|
Copak ty výtahem nejezdíš???
No je fakt, že exkurze po menších bytech bude asi prostorově náročnější, hahahaha. Jo, pokud ale uspořádáme tour dřív jak na začátku května, tak ještě u mě to bude bez kuchyně |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Jezdím jen z/do garáže. Jinak do toho druhého patra to rychleji vyběhnu/seběhnu, než výtahem A dokud mi to klouby umožní, tak si rád takhle hodně zasportuji
Já jsem taky bez kuchyně, i bez návrhu, takže ... no problem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Jezdím jen z/do garáže. Jinak do toho druhého patra to rychleji vyběhnu/seběhnu, než výtahem A dokud mi to klouby umožní, tak si rád takhle hodně zasportuji
Já jsem taky bez kuchyně, i bez návrhu, takže ... no problem?
|
to nevadi, ze nemate kuchyn...
dulezity je, abyste meli neco do tech sklenicek |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Já jsem taky bez kuchyně, i bez návrhu, takže ... no problem?
|
Hahaha, tak to já mám aspoň ten návrh, jo a taky na zemi lepicí páskou olepené rozměry mojí budoucí kuchyně
Sláva sláva sláva, ve středu ráno mi přijde instalatér od Metrostavu uříznout ty trubky, to abych si připravila nějaký ten úplateček, hahahaha.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Tak to já mám neustálou zásobu ... Tekutiny je třeba doplňovat neustále ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Tak to já mám neustálou zásobu ... Tekutiny je třeba doplňovat neustále ...
|
No jo, ty máš vlastně pořádek "kdyby náhodou" a zásoby taky ze stejného důvodu, co, hahaha?
Já musím zásoby doplnit, což jsem stejně chtěla udělat, protože když si občas večer dám skleničku , tak se mi v prosinci nakupené zásoby už viditelně zmenšily |
|
|
|
|
|
|
|
|
ThomasPRG
Spolubydlící
|
|
Tak to ti závidím ... já jsem úplně nemožnej se k něčemu dokopat Nakonec si koupím prkýnka a podobné věci a začnu doma kutit
Tak mě napadá - kdo má velkou terasu, že bychom tam mohli v létě dělat BBC party? A co balkony s přístupem z chodby, budeme tam moci normálně chodit? Snad jo ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
ThomasPRG napsal:
|
Tak to ti závidím ... já jsem úplně nemožnej se k něčemu dokopat Nakonec si koupím prkýnka a podobné věci a začnu doma kutit
Tak mě napadá - kdo má velkou terasu, že bychom tam mohli v létě dělat BBC party? A co balkony s přístupem z chodby, budeme tam moci normálně chodit? Snad jo ...
|
Já mám 14,5 m2 Ale nade mnou jsou bohužel ještě 2-3 patra, tak nevím, co by na to říkali, ale teráska je moooc pěkná, to uvidíte při Tour de D,E |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
tour plácnutí do vody nebylo - navrhuju domluvit se za Ečko na schůzi na konkrétním datu a pak hurá do toho |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
Můžu se taky vtírnout na tour DE ?
Za to nabídnu grilovací párty na naší terásce až bude teplejší počasíčko
Máme skoro 20m, tak se nás tam pár vejde a co na to sousedi nad náma? Budou čichat tu vůni grilovanýho masíčka |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vaderka napsala:
|
Máme skoro 20m, tak se nás tam pár vejde a co na to sousedi nad náma? Budou čichat tu vůni grilovanýho masíčka
|
wow!
grilovaci party, to by bylo fajn
mam nalozit maso?
ja myslim, ze pokud mas kuchyn, a to urcite mas, tak se muzes pridat
dopisu Te na startovaci listinu |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaderka
Spolubydlící
|
|
kolysta napsal:
|
vaderka napsala:
|
Máme skoro 20m, tak se nás tam pár vejde a co na to sousedi nad náma? Budou čichat tu vůni grilovanýho masíčka
|
wow!
grilovaci party, to by bylo fajn
mam nalozit maso?
dopisu Te na startovaci listinu
|
Nooo kuchyň máme, sice prťavoučkou, ale útulnou
Ještě ale musíme ehm koupit nějaký ten gril. Ale než bude teploučku, určitě nějakej schrastíme.
Maso nakládat nemusíš, já něco připravím
Jestli ostatní souhlasí, tak nás tam klíďo připiš |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
No jasně, já souhlasím, aby se vaderka zúčastnila
citace:
|
|
Ale já ještě kuchyň nemám, tak to se zúčastnit nemůžu?? Moje kuchyňka bude až někdy začátkem května
citace:
|
|
No nad vámi přece bydlí ty pařmeni, tak budeme vonět jim Jen aby nám za trest nepřistála na hlavě nějaká flaška |
|
|
|
|
|
|
|
|
PaDaK
Moderator
|
|
vendy napsala:
|
Ale já ještě kuchyň nemám, tak to se zúčastnit nemůžu?? Moje kuchyňka bude až někdy začátkem května
|
A my to budeme dělat dřív než v květnu? Už nějak plánuju na tři měsíce - s určitými řemeslníky to ani jinak nejde |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
PaDaK napsal:
|
vendy napsala:
|
|
A my to budeme dělat dřív než v květnu? Už nějak plánuju na tři měsíce - s určitými řemeslníky to ani jinak nejde
|
No tím líp Aspoň bude snad i ta moje kuchyňka hotová..
A v případě pěkného počasí by se dalo spojit i s grilováním |
|
|
|
|
|
|
|
|
Faleza
Mapmaster
|
|
Čus bus lidičky...
Tak jsem se po pár dnech navrátil z dálného severu a koukám, že se nám ta ED Tour pěkně rozjíždí.
Ono mi to tak trochu připadá, že to nebude ani tak "Tour", ale pěkná pařba Jen aby si na nás nestěžovali třeba ze 69ky když bude u "Vaderky" ta grilovací párty.To nevím jaké komando by na nás poslali, když tam člen výboru bude taky
Mňo, nicméně jestli se to povede tak to bude super a jdem do toho.
"KUCHYNÍM ZDAR" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|