Autor |
Zpráva |
vendy
Starousedlík
Věk: 46
|
|
Já jsem pod tu mřížku, co jsem si na to koupila jako spíš vizuální krytku dala igelit a to bylo cejtit stejně, takže jsem tam teď ještě nacpala noviny - a od té doby ještě sousedi nevařili, takže nevím |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Aha, no tak vyčkej na přípravu pečeně u sousedů a uvidíš - tedy ucítíš |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Hmm, spíš doufám, že neucítím, ale moc tomu nevěřím |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yasu
Kolemjdoucí
Věk: 48
|
|
vendy napsala:
|
Já jsem pod tu mřížku, co jsem si na to koupila jako spíš vizuální krytku dala igelit a to bylo cejtit stejně, takže jsem tam teď ještě nacpala noviny - a od té doby ještě sousedi nevařili, takže nevím
|
Mno my jsme resili podobny problem... u nas byla trubka dost zdeformovana... ale podarilo se nam sehnat kryt, maj tam i zaklapky vpodstate na co si vzpomenes tam maji
Je to u zastavky MIchelská na Praze 4. Na rohu jsou policajti a za domem je hala kde prodavaji od hrebíku az po kamna.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vendy
Starousedlík
|
|
Yasu napsala:
|
vendy napsala:
|
Já jsem pod tu mřížku, co jsem si na to koupila jako spíš vizuální krytku dala igelit a to bylo cejtit stejně, takže jsem tam teď ještě nacpala noviny - a od té doby ještě sousedi nevařili, takže nevím
|
Mno my jsme resili podobny problem... u nas byla trubka dost zdeformovana... ale podarilo se nam sehnat kryt, maj tam i zaklapky vpodstate na co si vzpomenes tam maji
Je to u zastavky MIchelská na Praze 4. Na rohu jsou policajti a za domem je hala kde prodavaji od hrebíku az po kamna....
|
Díky moc za tip, zkusím to tam omrknout.. Hlavně mě utěšuje, že nejsem v Ečku jediná, kdo má blbý trubky v odtahu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|