Autor |
Zpráva |
evikkkk
Host
|
|
Nika napsala:
|
evikkkk napsala:
|
Zapoměla jsem tam doplnit že se to týká bytového domu C-východ.Nenapsala bych ani písmenko,kdyby to bylo odpoledne,ale o půl osmé ráno se mi zdá docela brzo.A poslouchat to v kuse dvě hodiny je celkem na palici...A neni to je vrtání...O ohleduplnosti ostatních spolubydlících na 4.patře ani nemluvě.Ti vůbec nevědí,že 22 hodinou večerní začíná noční klid,na který má každý právo a oni vesele hulákají,uklízí,tlučou,klepou a já nevim co ještě.A pokud se to opakuje několikrát do měsíce,tak už je to opravdu nepříjemné.
|
Tak v tom s tebou naprosto souhlasím. Když už nic jiného, tak po 22.00 hodině by měl být klid... jenže bohužel, nějaký ten "rušič" se najde vždycky a vsude
|
To je na tom to nejsmutnější.Bydlí tu dospělí lidé,tudíš bych předpokládala,že budou vůči ostatním spolubydlícím taktní,ohleduplní.Jenže opak je pravdou a někdy se ti dospělí chovají jak kdyby jim to tu všechno patřilo.A to je ještě hodně slušný výraz.Asi jsem na to moc háklivá,protože mám s timto zkušenosti z bývalého bydliště kde to bylo na denním pořadku,dělat bordel po 22 hodině.
Jinak děkuji za váš čas a reakce. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
evikkkk napsala:
|
Zapoměla jsem tam doplnit že se to týká bytového domu C-východ.Nenapsala bych ani písmenko,kdyby to bylo odpoledne,ale o půl osmé ráno se mi zdá docela brzo.A poslouchat to v kuse dvě hodiny je celkem na palici...A neni to je vrtání...
|
Hm, ked to je tazke - poobede sa zase mozu ozvat ti, ktori si chcu po vydatnom obede "schrupnout" ... Inak tiez ma vacsinou rano zobudi nejake to vrtanie, mam pocit ze asi od siedmej (mozno je to aj ten isty byt, pretoze som tiez v C vychod), ale pokial to nie je v noci, tak to beriem ako nutne zlo; myslim a verim, ze ked sa vsetci nastahuju, tak to prejde. (i ked teda, zazil som uz aj domaceho kutila, ktory vrtal permanentne kazdy den od rana do vecera; ten jeho byt uz asi musel vyzerat ako emental ). |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean.cz
Host
Věk: 53
|
|
evikkkk napsala:
|
Zapoměla jsem tam doplnit že se to týká bytového domu C-východ.Nenapsala bych ani písmenko,kdyby to bylo odpoledne,ale o půl osmé ráno se mi zdá docela brzo.A poslouchat to v kuse dvě hodiny je celkem na palici...A neni to je vrtání...O ohleduplnosti ostatních spolubydlících na 4.patře ani nemluvě.Ti vůbec nevědí,že 22 hodinou večerní začíná noční klid,na který má každý právo a oni vesele hulákají,uklízí,tlučou,klepou a já nevim co ještě.A pokud se to opakuje několikrát do měsíce,tak už je to opravdu nepříjemné.
|
Vzdy mas moznost asertivne je upozornit, ze te rusi. My to tak delavame, kdyz nektery ze sousedu zapomene, kolik je hodin. Vetsinou bez problemu .. d8-D |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
evikkkk napsala:
|
|
Evikkkku, tak my bydíme taky ve 4.patře C-východ a vrtání je na denním pořádku, nad tím už se ani nepozastavuju.Ale pokud někomu přijeli třeba dělat kuchyn, tak musíme být tolerantní, jinak se tu pozabíjíme. Jen jsem nepostřehla nějaké ty noční akce, krom technaře ze 3. patra. A to je teda síla. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
To Peta: ten technar je vybornej. Jen jsem nevedela, ze je ve 3.patre. Dneska jsem byla na terasce a ten hudebni styl byl opravdu vyzivny.... K tomu vrtani: vsimla jsem si, ze vrtani zacina dost casto az vecer mezi 7 a 8.
Jo a kdyz uz pisu, nebyla jsi u nas nahodou pro povlak na polstar, co ti spadnul k nam na terasku? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
To Marie:Nene, to byla sousedka. My bydlíve ve čtverce přímo nad vama a ten technař v 3+kk přímo pod nama. No to jsou teda zážitky. Už jsem to slyšela i ve tři ráno. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Tak to bude ten balkon s tim ratanovym oblozenim - teda jestli spravne pocitam . Jsem si to tak myslela, ze to bude ono. A sousedku znas? Ja byla trochu nespolecenska:-( v noci spanek nic moc a odpo, zrovna kdyz chudinka zvonila, jsme i s malym prave usinali. Tak jsem se ji chtela trochu omluvit, noooo..... Ze priste uz to bude urcite lepsi |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
jj, to je přesně on:)) Už se s nimi známe,tak já jí to řeknu:)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
For Peta: Bydlim v bytecku hned od vytahu,takze to chytam od obou sousednich bytu.Ti napravo vrtali az do obeda a ti nalevo tu poradali pro rodinu obou partneru ukazky bytu vzdy okolo 22 hod. vecerni.A k tomu jeste stali na balkone a cumeli mi do bytu,jelikoz mam jen bambusove roletky...A ti take vrtali jak zbesili...Jeste ze nemam mimco a mam jen dve kotatka... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
No věřím, že je to nepříjemné,ale s tím asi nic nenaděláš, pokud to není přes noc, tak na to bohužel mají právo a je to jen o té ohleduplnosti:)))Tyu rodinnou akci jsem taky postřehla, ale naštěstí až k nám nedohlédnou:)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
To bud rada,protoze si pripadam jak ohrozene zvire a zoo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
No to ti věřím)A lituju:-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Budu muset do oken soupnout normalni zaluzie.Takovy smiraky jsem fakt necekala.Musim bezet prat a zehlit,prijde pan domaci tak aby nehudroval ze jsem cely den nic nedelala. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
No já sedím v práci, tak jenom přispěvkuju:-) Žaluzky už máme dávno, protože se to bez nich nedalo vydržet, šmíráci jsou všude:)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Ze jim to neni ani trochu trapny-stat u cumet lidem do bytu.Diky za tvuj cas a papa-sousedko(jestli muzu takhle titulovat) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
Jasně,že můžeš. By jsme měli taky udělat nějakou seznamovací akci 4. patra:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Nechci byt za nekoho kdo tvori regule a zakony, ale mozna by stalo za to stvorit "desatero ohleduplnnosti na NZM" kde nejakou nenasilnou formou podchytit pejskareni, vajgly, odpadky, nocni klid, ...
Tuto peknou formulaci pote pridat jako prilohu kdyz budou lide podepisovat Spol. vlastniku. Muzeme to brat jako soubor pravidel pro chovani. Kdo bude porusovat bude mu treba na schranku nakresleny cerny puntik (nebo nevim, asi bez trestu, ale treba ani lidi nevedi ze neni zpravne jak se chovaji....
... i by nevadilo to kazdemu rozhazet do schranek |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Neni spatny napad...Jen budu muset doma presvecit toho meho macika... Papa |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
alkonius napsal:
|
Nechci byt za nekoho kdo tvori regule a zakony, ale mozna by stalo za to stvorit "desatero ohleduplnnosti na NZM" kde nejakou nenasilnou formou podchytit pejskareni, vajgly, odpadky, nocni klid, ...
Tuto peknou formulaci pote pridat jako prilohu kdyz budou lide podepisovat Spol. vlastniku. Muzeme to brat jako soubor pravidel pro chovani. Kdo bude porusovat bude mu treba na schranku nakresleny cerny puntik (nebo nevim, asi bez trestu, ale treba ani lidi nevedi ze neni zpravne jak se chovaji....
... i by nevadilo to kazdemu rozhazet do schranek
|
Vubec to nezni spatne....Treba by se nekdo za ten rypak chytl. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
evikkkk napsala:
|
Budu muset do oken soupnout normalni zaluzie.Takovy smiraky jsem fakt necekala.Musim bezet prat a zehlit,prijde pan domaci tak aby nehudroval ze jsem cely den nic nedelala.
|
Jo to já taky ještě nemám žaluzie, ale jsem v klidu protože mě můžou šmírovat maximálně lidi z těch paneláků od naproti, ale to by museli mít dalekohled |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
dcom napsal:
|
evikkkk napsala:
|
Budu muset do oken soupnout normalni zaluzie.Takovy smiraky jsem fakt necekala.Musim bezet prat a zehlit,prijde pan domaci tak aby nehudroval ze jsem cely den nic nedelala.
|
"Budu muset do oken soupnout normalni zaluzie.Takovy smiraky jsem fakt necekala."
Jo to já taky ještě nemám žaluzie, ale jsem v klidu protože mě můžou šmírovat maximálně lidi z těch paneláků od naproti, ale to by museli mít dalekohled
|
Tak to muzes mluvit o stesti,kdezto ja mam za sousedy pekny vydlaky kdyz nevedi jak se maji chovat a ze se nesmiruje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
To evikkk: Třeba si jen kouří na terase a přemýšlejí o smyslu života. Pak se zadívají do dáli, na horizont - a zrovna tvoje okno. |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
To greticka: Kdyby na horizont,ale oni maji balkon hned vedle me,ktery je zakoncen lehce za roh,tudis mi vidi do bytu.Asi jsou zvedavi co mam a nemam v byte. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Omlouvám se lidičkám za hluk na cčku východ po desáté. Ten pitomý žebříčkový radiátor se zase rozhodl, že si zazpívá nějakou arii a bohužel přemlouvání nepomáhalo, výhružky taky ne.. až kolem půj jedenácté se rozhodl, že už toho bylo dost. ( |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
alkonius napsal:
|
... i by nevadilo to kazdemu rozhazet do schranek
|
Ja bych nerad aby to zapadlo, podme zkusit v bodech co vsechno bychm meli v bodech podchytit |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Založila bych nový topic, tady se to ztratí...o domovním řádu a vzájemném soužití |
|
|
|
|
|
|
|
|
nicola
Host
|
|
lenkaii napsala:
|
Omlouvám se lidičkám za hluk na cčku východ po desáté. Ten pitomý žebříčkový radiátor se zase rozhodl, že si zazpívá nějakou arii a bohužel přemlouvání nepomáhalo, výhružky taky ne.. až kolem půj jedenácté se rozhodl, že už toho bylo dost. (
|
Nam pomohlo vymenenie ventilu, nam to robilo ale ba pri urcitom nastaveni toho teplotneho "ovladaca" a hlavne od pol siedmej rana... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
urakn napsal:
|
...končím s príspevkami do tohto fóra
|
asi jedině dobře...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
nicola napsala:
|
Nam pomohlo vymenenie ventilu, nam to robilo ale ba pri urcitom nastaveni toho teplotneho "ovladaca" a hlavne od pol siedmej rana...
|
Díky za tip. už jsem se obrátila na dozora s přáním nápravy. Jen škoda, že přestali topit a nepůjde to odzkoušet. |
|
|
|
|
|
|
|
|
evikkkk
Host
|
|
Zdravim...Zpozoroval nekdo nehorazny hluk v C-vychod?Desna a hlucna hudba az do dvou hodin do rana...Nekteri jedinci to uz opravdu prehaneji! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|