Autor |
Zpráva |
martina
Spolubydlící
|
|
Ahoj, nevite nahodou, jestli se bude nejak resit pesi pristup od Intersparu k nasi krizovatce? Kolem silnice to neni nejbezpecnejsi ani nejpohodlnejsi. Treba dneska me v te brecce ohodil autobus tak, ze jsem se musela jit prevlict A az prestane mrznout, tak se tam bude chodit hodne spatne... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
greticka napsala:
|
chtěla jsem se zeptat, jestli bezdomovec stále byvakuje v keřišti. Nedávno vyděsil slečnu, která nám chodí hlídat malou a bohužel si zkrátila cestu přes džungli a nevěděla o něm.
A mě zase vyděsili dělníci, kteří si tudy zkracují cestu a za tmy se jich vynořilo hned několik
|
Toho bezdomáče bych poslal pryč hned, nechápu ze to CG trpí, je to vizitka jejich domě a když potenciální zákazník uvidí bezdomáče za barákem tak si moc dobrého nepomyslí, ono vůbec ta džungle je hustá, přístupové cesty chybějí...
bytový projekt není jen o tom postavit domy ale i okolí je velmi důležité! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Michal
Podnájemník
|
|
martina napsala:
|
Ahoj, nevite nahodou, jestli se bude nejak resit pesi pristup od Intersparu k nasi krizovatce? Kolem silnice to neni nejbezpecnejsi ani nejpohodlnejsi. Treba dneska me v te brecce ohodil autobus tak, ze jsem se musela jit prevlict A az prestane mrznout, tak se tam bude chodit hodne spatne...
|
Tak to byl určitě YANEK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
martina napsala:
|
Ahoj, nevite nahodou, jestli se bude nejak resit pesi pristup od Intersparu k nasi krizovatce? Kolem silnice to neni nejbezpecnejsi ani nejpohodlnejsi. Treba dneska me v te brecce ohodil autobus tak, ze jsem se musela jit prevlict A az prestane mrznout, tak se tam bude chodit hodne spatne...
|
Už se to tu rešilo, bohužel zatím nic nového ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Já s kočárkem jezdím po druhí straně. Ale místní řidiči byli asi zvyklí, že ten semafor kdysi nefungoval, a tak tam často vesele jezdí i na červenou. buďte na sebe opatrní. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
Michal napsal:
|
martina napsala:
|
|
Tak to byl určitě YANEK
|
No Yanku!
Ne, vazne, tohle byla prkotina. Spis jde o bezpecnost, protoze chodit minimalne dvakrat denne po silnici se mi moc nelibi. A obchazet to pres dva prechody jsem zase lina |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
gretička: Bohužel mám stejnou zkušenost.. auto vesele profrčelo na červenou a ani se neobtěžovalo přibrzdit. A to ve směru od NZM čekala na zelenou dvě auta... dost síla..
osobně doufám, že někoho ten chdoník napadne udělat. Není to zase tak daleko a určitě by to přispělo nejen pohodlí lidí co na NZM bydlí, ale hlavně bezpečnosti |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Banana napsal:
|
Toho bezdomáče bych poslal pryč hned, nechápu ze to CG trpí, je to vizitka jejich domů a když potenciální zákazník uvidí bezdomáče za barákem tak si moc dobrého nepomyslí, ono vůbec ta džungle je hustá, přístupové cesty chybějí...
bytový projekt není jen o tom postavit domy ale i okolí je velmi důležité!
|
Pro CG asi moc ne, když se pořád nic neděje ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
lenkaii napsala:
|
gretička: Bohužel mám stejnou zkušenost.. auto vesele profrčelo na červenou a ani se neobtěžovalo přibrzdit. A to ve směru od NZM čekala na zelenou dvě auta... dost síla..
osobně doufám, že někoho ten chdoník napadne udělat. Není to zase tak daleko a určitě by to přispělo nejen pohodlí lidí co na NZM bydlí, ale hlavně bezpečnosti
|
Asi by bylo nejlepší zjistit, komu přilehlý pozemek patří, a pokud třeba nákupnímu centru, tak vedení poslat dopis? Nebo vznést požadavek na zastupitelstvo městské části, pod kterou pozemek spadá? |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
zkusím tady ve firmě někoho poždáat jestli nemá přístup do katastru a nezjistil by mi to.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Parcela od kruháku směrem k Intersparu má číslo 1768, je v kú hostivař a patří Pozemkovému fondu ?R |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
martina napsala:
|
Michal napsal:
|
martina napsala:
|
|
Tak to byl určitě YANEK
|
No Yanku!
Ne, vazne, tohle byla prkotina. Spis jde o bezpecnost, protoze chodit minimalne dvakrat denne po silnici se mi moc nelibi. A obchazet to pres dva prechody jsem zase lina
|
kdepak yanek marodí přece musíme brzo bydlet dneska už píšu z bytu před chvilkou sem to nahodil |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
lusvec napsal:
|
Podle záznamu v katastru nemovitostí číslo V-43204/2005 to vypadá že CG přikoupil pozemky. Je jen moje spekulace že se jedná o džungli na severní straně.
|
včera byl proveden vklad ... Koukal jsem se na to v souvislosti s diskuzí týkající se bezdomovců ... Parcely, které tvoří pruh zeleně jsou 669/14, 2078/281 a 669/15, u nich jsem žádnou změnu vlastnictví nezaznamenal. Nejlepší přehled tady o tom ale má lusvec ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
Milan V. napsal(a):
|
lusvec napsal:
|
Podle záznamu v katastru nemovitostí číslo V-43204/2005 to vypadá že CG přikoupil pozemky. Je jen moje spekulace že se jedná o džungli na severní straně.
|
včera byl proveden vklad ... Koukal jsem se na to v souvislosti s diskuzí týkající se bezdomovců ... Parcely, které tvoří pruh zeleně jsou 669/14, 2078/281 a 669/15, u nich jsem žádnou změnu vlastnictví nezaznamenal. Nejlepší přehled tady o tom ale má lusvec ...
|
Podle ciste neoficialniho vyjadreni v diskusi s Dozory je pruh zelene mezi NZM a Pracskou predmetem jednani uvnitr CG, a jelikoz lidi kteri toto chteji NEJAK resit je "pry" vetsi nez male mnozstvi, bude se jednat od odkupu a castecne kultivaci pridani cesty, coz by melo tvorit pridanou hodnotu k celemu komplexu.
Horizont k podani vysledku pry bude kolem 1 mesice |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
Ahoj, nevite nekdo neco o tom, co delaji kolem silnice ke sparu? Ze by se nekdo nad nami smiloval a udelali nam tam chodniKč To by bylo skvely! |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Aby to nebyla oprava potrubí či čeho. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
neřekla bych že chodník. všude kde jsem se ptala, tak tam údajně není vyřešené vlastnické právo. Ale kdo ví, třeba se něco stalo |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Dle lusvec je vlastníkem Pozemkový fond ČR a kdo ví, kdy dořeší restituční nároky. Třeba to místo suší pro nějakou lukrativní výměnu. Nebo má jen nepořádek ve věcech. Nevím, zda to znamená, že se na pozemek nesmí sáhnout, ale jisté existence tam mají několik doupat. Teď po zimě, když jsem tuhle po ránu šupajdila s nákupem, jsem tu "krásu" uviděla. Strašný. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
Snad to nebude jenom potrubi A mohli by tam aspon uz polozit nejakou tu dlazbu |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Tak vazeni, dnes som isiel od intersparu k NZM a po tej ceste cez travu (resp. blato, ale nastastie uz nie je mokro) to vyzera ako na smetisku. Desiatky, az stovky plechoviek od piva a vsetky od presne toho isteho piva! Nasledne som stretol Yanka ktory mi povedal ze to tam odhadzuju robosi ktori idu zo sparu s pivom a tam v tych miestach popijaju a potom to tam zahodia aby si nikto nevsimol ze pili pocas pracovnej doby.
Skvele, to tam bude do konca vystavby NZM pekna hromada |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
no jo to bude ale toho to by šlo do sběru a přesně tak cestou z práce sem to pozoroval dělníci cestou ze špáru do sebe hoděj pivko a plechovky házej na hromadu |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Tak to tam opravdu vypadá na chodník. když jsme šla dneska ráno. tak tam kdosi vyměřoval obrubníky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
super, kdyz jsem tam sla dnes rano ja, vypadalo to, ze tam jen zahazeli hlinou a piskem nejake potrubi |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
Juu, no kez by to byl chodnik!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
zoe
Host
|
|
Dneska mi dodelavali nejake opravy v byte a dozvedela jsem se, ze by opravdu chodnik mel ke Sparu byt-aspon ten kousek, tak uvidime..."
jeste pak nejaka cesta pres prales a budeme happy:)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
jo bude to chodník konečně něco pozitivního |
|
|
|
|
|
|
|
|
ruprt
Kolemjdoucí
|
|
co myslíte bude na louce mezi domky a botičem nějaký parčík, či plácek s fontánkou jako na vizualizaci? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
ruprt napsal:
|
co myslíte bude na louce mezi domky a botičem nějaký parčík, či plácek s fontánkou jako na vizualizaci?
|
ja myslim ze v dohladnej dobe urcite nie |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
souhlas, tusim, ze takovou "nadbytecnost" CG zaridi nejdrive potom, co se dostavi cely areal, takze az se nastehuje JoHnY, udelaji nam treba i fontanku |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
andousek napsala:
|
souhlas, tusim, ze takovou "nadbytecnost" CG zaridi nejdrive potom, co se dostavi cely areal, takze az se nastehuje JoHnY, udelaji nam treba i fontanku
|
ano, ja som VIP, ked sa nastahujem ja, musi uz vsetko fungovat a fontanka bude na kazdom rohu.
A aj cerveny kobercek na chodniku, ale ten rozvinu len tesne predtym ako tadial pojdem ja a potom ho zas zbalia aby ste mi ho neposlapali |
|
|
|
|
|
|
|
|
|