Autor |
Zpráva |
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Lubos napsal:
|
Ja totiz tiez do hospody nechodim podobne ako Mustang kvoli cigaretovemu dymu, takze ani mna asi na podobnych miestach neuvidite a v tomto bohuzial dobry sused nebudem
|
cigaretovy dym suxx, treba spravit daku non-smoking session |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
JoHnY napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
To ze s vama nejdu do hospody treba ja neberte osobne, nemam rad kour z cigaret (cemuz se v hospode nevyhnu) a nejsem presvedcen, ze se v hospode da neco vyresit... Kdyby to byl treba taborak, kde se sejdeme a kazdy si sni a vypije co si prinese asi bych se zucastnil (ale to je spis taky do jineho tematu)
|
veru, mali by konecne zakazat fajcit vsade, ako v irsku
inac do tej hospody nejdeme nieco riesit, aspon ja nie (aj ked mozno tu databazu s niekym budem riesit
|
"... veru, mali by konecne zakazat fajcit vsade, ako v irsku ..."
... jojo kdyz jsem byl loni v Dublinu, tak jsem zasel parkrat do baru a vubec nikdo si tam nedovolil zapalit ... to samy treba v autobuse ... vsude tam maj kamery a pokuta muze bejt az 3000 Euro
skoda, ze to takhle neni u nas ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
no prave, ja som bol tiez v dubline <reklama> http://gallery.johny.sk/dublin </reklama> a sediet v zaplnenej krcme kde nikto nefajci je zazitok otvarajuci nove obzory |
|
|
|
|
|
|
|
|
Surio.Mario.Martinez
Kolemjdoucí
|
|
dcom napsal:
|
JoHnY napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
To ze s vama nejdu do hospody treba ja neberte osobne, nemam rad kour z cigaret (cemuz se v hospode nevyhnu) a nejsem presvedcen, ze se v hospode da neco vyresit... Kdyby to byl treba taborak, kde se sejdeme a kazdy si sni a vypije co si prinese asi bych se zucastnil (ale to je spis taky do jineho tematu)
|
inac do tej hospody nejdeme nieco riesit, aspon ja nie (aj ked mozno tu databazu s niekym budem riesit
|
... jojo kdyz jsem byl loni v Dublinu, tak jsem zasel parkrat do baru a vubec nikdo si tam nedovolil zapalit ... to samy treba v autobuse ... vsude tam maj kamery a pokuta muze bejt az 3000 Euro
skoda, ze to takhle neni u nas ...
|
Nechci byt ripavy, nicmene predstavte si situaci, ze jednoho dne se fakriky na tabak zavrou, jelikoz diky zakazum prestanou lide kourit. 80% ekonomik sveta zkrachuje, jelikoz ze spotrebni a DPH dani se plni nejedna kasicka statni pokladny, a to nemalym dilem, z ceho se dotuje nejedna socialni jistota zeme. Kdysi jsem narazil na zajimavou statistiku spolecnosti Philip Morris, kde se pise ze dlouholety kurak, je daleko vice financne zajimavejsi pro stat, nez nekurak.
Vsechno ma dve strany pohledu veci. 100% souhlasim, ze neni dobre prijit do zahulene mistnosti, ale neco zakazovat uplne
Surio |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
no prave, ja som bol tiez v dubline <reklama> http://gallery.johny.sk/dublin </reklama> a sediet v zaplnenej krcme kde nikto nefajci je zazitok otvarajuci nove obzory
|
a podle fotek koukam, ze si prolejzal skoro stejny mista jako ja |
|
|
|
|
|
|
|
|
dolphine
Kolemjdoucí
Věk: 48
|
|
Pripojuji se k potencialnim ucastnikum non-smoking session . V pripade odpoledniho casu bych teoreticky mohl vzit i mamku s Dolphinem 2.0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Surio.Mario.Martinez napsal:
|
dcom napsal:
|
JoHnY napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
|
|
skoda, ze to takhle neni u nas ...
|
Nechci byt ripavy, nicmene predstavte si situaci, ze jednoho dne se fakriky na tabak zavrou, jelikoz diky zakazum prestanou lide kourit. 80% ekonomik sveta zkrachuje, jelikoz ze spotrebni a DPH dani se plni nejedna kasicka statni pokladny, a to nemalym dilem, z ceho se dotuje nejedna socialni jistota zeme. Kdysi jsem narazil na zajimavou statistiku spolecnosti Philip Morris, kde se pise ze dlouholety kurak, je daleko vice financne zajimavejsi pro stat, nez nekurak.
Vsechno ma dve strany pohledu veci. 100% souhlasim, ze neni dobre prijit do zahulene mistnosti, ale neco zakazovat uplne
Surio
|
samozrejme ze je daleko viac financne zaujimavejsi... aj gambler je financne zaujimavejsi ako obycajny clovek... a keby zlegalizovali heroin tak aj heroinista je financne zaujimavejsi ako vsetci ostatni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
dcom napsal:
|
JoHnY napsal:
|
no prave, ja som bol tiez v dubline <reklama> http://gallery.johny.sk/dublin </reklama> a sediet v zaplnenej krcme kde nikto nefajci je zazitok otvarajuci nove obzory
|
a podle fotek koukam, ze si prolejzal skoro stejny mista jako ja
|
no bolo to presne pred rokom... brat tam pracoval a studoval tak sme ho boli pozriet... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Já se také přimlouvám, takže příští seznamovací akci uspořádáme pěkně "open space", protože to vypadá, že v okolí nenajdeme jediný podnik, ve kterém by se nekouřilo jako ve fabrice a nebo tam měli alespoň ucházející prostředí a záchody ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Pokud to půjde a nedopadnu jako včera, tak se přidávám do klubu nekouřících. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
a co sa vcera stalo? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Nonsmoking session? To znie zaujimavo, teraz som sice v Blave, ale ked budem v Prahe, urcite sa rad pridam Ale chcelo by to nejaku nefajciarsku hospodu, aby nam nesprijemnovali zivot hnusne fajciace pripady odvedla )))) Dobry je napr. uz spominany Hamr sport, www.hamrsport.cz
Inak teraz vaznejsie, fajciari sa na mna dufam neurazili, ale kedze som silny alergik s nabehom na astmu, ja bohuzial u tohto nemam na vyber |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
a co sa vcera stalo?
|
Vyčerpáním usnula již po deváté (přesně tedy ve 21:43, protože začátek Krause ještě reagovala na světlo d8-D) Sean
Jinak si sypu hlavu popelem, že jsem nepřijel dřív, a že jsem tedy nemohl uspat dítě dřív, a že proto Gretička nemohla jít ven. Taky Sean |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
uplne souhlasim s nekurackou session, co se tyce urovne okolnich podniku, zda se mi, ze horsi nez u vence uz to snad byt nemuze
za chvilku jsou carodejnice a to muzeme usporadat nejake open-air setkani u Botice nebo na prehrade, co rikate? |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
tak to je pro nás chlapy dobrá zpráva upálíme vás |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
no ak nebude take pocasie ako je dnes... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
pokud vam na to upaleni jeste nekdo zustane, budou jeste velikonoce |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
andousek napsala:
|
pokud vam na to upaleni jeste nekdo zustane, budou jeste velikonoce
|
:(hmm tak to se mě netýká přece nebudu řezat ženskou kůli vajíčku |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
andousek napsala:
|
pokud vam na to upaleni jeste nekdo zustane, budou jeste velikonoce
|
Jojo... taky si asi zase nebudu moc týden sednou... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Holky, však trpíme pro sebe .-) To vyšlehání je podle staré tardice proto abychom v tomhle roce vykvetly do krásy. (i když je fakt, že to mužský občas přehánějí) |
|
|
|
|
|
|
|
|
david
Spolubydlící
|
|
tak se teda vsem omlouvam ze jim delam neprijemny prostredi
pro party v open space hlasuju taky aspon nikomu to moje koureni nebude vadit |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
andousek napsala:
|
uplne souhlasim s nekurackou session, co se tyce urovne okolnich podniku, zda se mi, ze horsi nez u vence uz to snad byt nemuze
za chvilku jsou carodejnice a to muzeme usporadat nejake open-air setkani u Botice nebo na prehrade, co rikate?
|
No u věnce to bylo fakt děsivé, u Botiče by to bylo super, jen aby nepřišli na návštěvu sousedi bezdomovci:-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
YANEK napsal:
|
tak to je pro nás chlapy dobrá zpráva upálíme vás
|
A kdo by se vás pak staral? |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
no my bysme si našli jiný |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
YANEK napsal:
|
no my bysme si našli jiný
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
YANEK: JoHnY: Aby vám ty holky pak brzo nedošly |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
lenkaii napsala:
|
YANEK: JoHnY: Aby vám ty holky pak brzo nedošly
|
Tos mi připomněla mého mladého nového kolegáčka, který mi lamentuje, že je sám (je mu 24let). zeptala jsem se ho, jakou slečnu by si tak přál, jaké má požadavky a on na to, že hledá dívku jako Cameron Diaz. Tak upřímně jsem se dlouho nezasmála. Věřím, že svou Diaz brzy najde. Ovšem teď si vyhlédl kolegyni právničku, která je starší i vyšší než on. Když projde, kouká na ni jako na svatej obrázek.
To mládí jedno, takové zelené peří.... A tady vedou muži debatu o naprosto neromantických způsobech |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
greticka: To víš jaro na mužské funguje dokonale (no nejen na ně). A pak zjistí, že ze svých požadavků můžou malinko slevit |
|
|
|
|
|
|
|
|
david
Spolubydlící
|
|