Autor |
Zpráva |
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no bohužej asi jo já sem ještě po 3 ránno nezažil aby to svítilo dneska ve 4 zase nic |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
greticka napsala:
|
Sousedé, mám dotaz.
Už asi týden pozoruji, že veřejné osvětlení v naší lokalitě neplní svou funkci. Začíná svítit v době, kdy ještě slunce nezapadá a ráno cca v 3.30 už nesvítí. Všude tma jak v pytli, a přitom kolem v sídlišti světlo je.
Nevíte, proč a jak na to? Samozřejmě to nahrává různým existencím, anebo nám třeba někdo "nařizuje" zákaz vycházení. Myslím, že nás to dost omezuje.
|
dik za zpravu, tak pozde jsem posledni dobou domu nechodila, takze jsem nabyla dojmu, ze vse je ok. zkusim tedy jeste jednou napsat Sipalovi, jestli s tim zvladne neco udelat |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
klasika dneska ve čtvrt na 5 ráno ani blik a ještě v cečku otevřený dveře |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
YANEK napsal:
|
klasika dneska ve čtvrt na 5 ráno ani blik a ještě v cečku otevřený dveře
|
psala jsem dnes sipalovi, obratem odepsal, ze osvetleni zaridi, uvidime, jestli i to zarizeni bude obratem |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
dneska jsem dorazila na byt kolem druhé. osvětlení ještě svítilo |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
prosim vsechny, kdo se vraceji nebo naopak chodi z domu v brzych rannich hodinach, aby zde pristi tyden dali vedet, jestli je osvetleni jiz v poradku, abychom vedeli, jestli je vse ok, nebo je nutne dal prudit.dik moc |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Dnes ráno ve 3:00 svítilo, v 5:30 nesvítilo (bylo šero), ale u Sparu se svítilo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amelie
Kolemjdoucí
Věk: 47
|
|
Rano vstavam dost brzy,odchazim do prace po pate a osvetleni nesvitilo ani dnes. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
ja jsem dnes zaznamenala dokonce, kdy to zhlaslo, byly 4 rano. zitra to zkusim sipalovi pripomenout, jestli na nas nezapomnel diky vsem za pozorovani |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Ano, chtěla jsem opožděně hlásit, že když jsem vstávala ve 4:40 už a ještě byla tma. Díky Andousku |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amelie
Kolemjdoucí
|
|
Za mě taky velký dík,už jsem před 2lety nedobrovolne nočnímu lapkovi předávala svoji peněženku(naštěstí chtěl jen tu)Taky nesvítilo osvětlení.Takže moooc děkuji!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
mám dovču tak nemůžu sondovat ale vim že po 4 ráno to nesvítilo už dlouho |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
YANEK napsal:
|
mám dovču tak nemůžu sondovat ale vim že po 4 ráno to nesvítilo už dlouho
|
ok, hodim panu Sipalovi dnes do mailu jemnou pripominku |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
prosim prosim, kdo se budete vyskytovat v brzkych rannich hodinach venku, dejte mi zpravu, jestli vse jiz sviti tehdy kdy ma, psala jsem panu Sipalovi,ale moje prace mi nastesti neumoznuje vstavat ve 4 rano. dik moc |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
dik ale v 7 večer už svítí což je stejně špatně a dovču mám i tenhle tejen tak ráno nevim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Dneska jsem to výjimečně postřehl, protože to začalo svítit a já se zrovna koukal z okna no a byl jsem na odchodu, to bylo něco po 18:30hod. ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amelie
Kolemjdoucí
|
|
2.5 svetlo urcite ve 4 nesvitilo!Ozvala bych se driv,ale nemela jsem pristup k netu |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Potvrzuji. Stále ráno nesvítí. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Svíti to již odpoledne a pak ráno už ne, asi spatně nastavený časový spínač. |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Mám dotaz, odpověděl už někdo ohledně VO? nebo víte, kam se tedy obrátit? Dnes ve 3:40 tma jako v pytli.
Už se to docela táhne a nikde žádná reakce a stav se nelepší. Díky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Amelie
Kolemjdoucí
|
|
Svetlo dnes zhaslo presne ve 3 hod,byla jsem jeste vzhuru a vstavala jsem kolem 5 a stale tma.Nevim ale na koho se obratit primo,tak aby nas neodbyli a dali to opravdu do poradku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Je pravda, že už je to celkem děs ... Jestli s tím vůbec někdo něco dělá ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
ok, diky za info, napsala jsem znovu panu Sipalovi:
Dobrý den pane Šípale,
Chtěla bych vás informovat, že veřejné osvětlení na NZM je stále špatně nastavené. Zapíná se již v podvečerních hodinách, kdy je stále světlo a vypíná cca ve 3 hodiny ráno, kdy je naopak tma. Vzhledem k tomu, že řada lidí bydlících v areálu se vrací domů nebo naopak odchází v době, kdy je stále tma, opravdu bychom ocenili přenastavení osvětlení tak, aby svítilo tehdy, kdy má. Tato záležitost se již dost vleče, připomínám ji cca potřetí a opravdu bychom byli rádi, kdybyste nam ji pomohl konečně úspěšně dořešit.
Děkuji a budu se těšit na Vaši odpověď.
Andrea Oujezdská |
|
|
|
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
|
|
andousek napsala:
|
Dobrý den pane Šípale,
Chtěla bych vás informovat, že veřejné osvětlení na NZM je stále špatně nastavené. Zapíná se již v podvečerních hodinách, kdy je stále světlo a vypíná cca ve 3 hodiny ráno, kdy je naopak tma. Vzhledem k tomu, že řada lidí bydlících v areálu se vrací domů nebo naopak odchází v době, kdy je stále tma, opravdu bychom ocenili přenastavení osvětlení tak, aby svítilo tehdy, kdy má. Tato záležitost se již dost vleče, připomínám ji cca potřetí a opravdu bychom byli rádi, kdybyste nam ji pomohl konečně úspěšně dořešit.
Andrea Oujezdská
|
Dal jsem to také do sekce KO, tak aby se na to tlačilo ze dvou stran. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
MKDD napsal:
|
andousek napsala:
|
Dobrý den pane Šípale,
Andrea Oujezdská
|
Dal jsem to také do sekce KO, tak aby se na to tlačilo ze dvou stran.
|
jojo, diky moc, sipal uz kdysi slibil, ze s tim neco udela, ze dvou stran se to snad povede driv |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
tak pan Sipal zareagoval, nic konkretniho
Dobrý den,
Již jsem to několikrát urgoval u kolegy,který je za to zodpovědný a ten uháněl dodavatele a správce.Stejně tak jsem to zaurgoval i dnes a doufám,že to vyřeší k vaší spokojenosti.
V uplynulých dnech došlo k naboření jednoho sloupu u vjezdu do areálu, který následně vyhořel, takže doufám, že to nebude mít vliv na celé osvětlení.
S pozdravem
Pavel Šípal
stavební dozor |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
andousek napsala:
|
tak pan Sipal zareagoval, nic konkretniho
Dobrý den,
Již jsem to několikrát urgoval u kolegy,který je za to zodpovědný a ten uháněl dodavatele a správce.Stejně tak jsem to zaurgoval i dnes a doufám,že to vyřeší k vaší spokojenosti.
V uplynulých dnech došlo k naboření jednoho sloupu u vjezdu do areálu, který následně vyhořel, takže doufám, že to nebude mít vliv na celé osvětlení.
S pozdravem
Pavel Šípal
stavební dozor
|
"V uplynulých dnech došlo k naboření jednoho sloupu u vjezdu do areálu,
který následně vyhořel"
viz. můj thread:
http://www.novezahradnimesto.net/ftopic402.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
Jen aby nám nespadl.Už takhle se kolem něj bojím chodit. Navíc se kymácí pod tíhou větru.
A nebylo to tak, ženěkdo nabořil sloup a ten sloup vyhořel, od něj chytlo auto a došlo k explozi? Pokud ho vozidlo nabořilo, je nutné, aby správce či vlastník (ELTODO?) uplatnil náhradu škody po pojišťovně vozidla!!! Nezná někdo SPZ onoho vozidla? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|