Autor |
Zpráva |
Tracid
Bezdomovec
|
|
Ahoj, zajímalo by mne, zda-li na tyto stránky taky občas zabloudí někdo z tohoto projektu na Chodovci vedle TOP HOTELU. Rád uslyším vaše názory, dojmy a očekávání. Martin |
|
|
|
|
|
|
|
|
QWER
Kolemjdoucí
|
|
Tracid napsal(a):
|
Ahoj, zajímalo by mne, zda-li na tyto stránky taky občas zabloudí někdo z tohoto projektu na Chodovci vedle TOP HOTELU. Rád uslyším vaše názory, dojmy a očekávání. Martin
|
jen bych opravil na Chodovci -> na Chodově
Je to Chodov ne Chodovec |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tracid
Bezdomovec
|
|
QWER napsal:
|
Tracid napsal(a):
|
Ahoj, zajímalo by mne, zda-li na tyto stránky taky občas zabloudí někdo z tohoto projektu na Chodovci vedle TOP HOTELU. Rád uslyším vaše názory, dojmy a očekávání. Martin
|
Je to Chodov ne Chodovec
|
nechci slůvkařit, ale je to Chodov i Chodovec.
Totiž dle neoficiálního rozdělení se CHODOV jako sídliště a celek dělí na celou řadu části jako Opatov, Litochleby, JM II, Roztyly, Starý Chodov a CHODOVEC => Nejméně lidnatou částí Chodova je mezi dálnicí a hranicemi Hostivaře a Záběhlic Chodovec. Zde najdeme zatím nejvíce administrativních budov, Baumax a architektonicky zajímavou budovu Státního ústředního archivu z roku 1994. Na Chodovci je hotel Košík (dnes již TOP HOTEL), u něj malé panelové sídliště a nové a odlehlejší sídliště Kulatý Chodovec. |
|
|
|
|
|
|
|
|
QWER
Kolemjdoucí
|
|
Tracid napsal(a):
|
QWER napsal:
|
Tracid napsal(a):
|
|
Je to Chodov ne Chodovec
|
nechci slůvkařit, ale je to Chodov i Chodovec.
Totiž dle neoficiálního rozdělení se CHODOV jako sídliště a celek dělí na celou řadu části jako Opatov, Litochleby, JM II, Roztyly, Starý Chodov a CHODOVEC => Nejméně lidnatou částí Chodova je mezi dálnicí a hranicemi Hostivaře a Záběhlic Chodovec. Zde najdeme zatím nejvíce administrativních budov, Baumax a architektonicky zajímavou budovu Státního ústředního archivu z roku 1994. Na Chodovci je hotel Košík (dnes již TOP HOTEL), u něj malé panelové sídliště a nové a odlehlejší sídliště Kulatý Chodovec.
|
a tak to díky za informaci.. Nevěděl jsem že Chodovec vůbec existuje a to jsem si myslel že jako ,,Chodov,, znám |
|
|
|
|
|
|
|
|
ohlavac
Kolemjdoucí
|
|
Jojo, dneska jsem objevil tohle fórum. Takže ano, já se chystám stěhovat na Chodovec City do B-čka a doufám, že do října Jinak viz WEB |
|
|
|
Naposledy upravil ohlavac dne 11.7.2008, 21:43, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Tracid
Bezdomovec
|
|
ohlavac napsal:
|
Jojo, dneska jsem objevil tohle fórum. Takže ano, já se chystám stěhovat na Chodovec City do B-čka a doufám, že do října Jinak viz www.
|
Tak to zdravím, já bych se měl stěhovat do D-čka, takže asi někdy v březnu, zatím to vypadá OK. |
|
|
|
|
|
|
|
|
ohlavac
Kolemjdoucí
|
|
Já doufám, že Vánoce už budu slavit ve svým
WEB |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tracid
Bezdomovec
|
|
Teď už je ten odkaz správně, to celé je asi Tvoje práce, tak snad se tam sejdou i nějací ti budoucí obyvatelé |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|