Autor |
Zpráva |
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
psala jsem na Magistrát ohledně pravidelného přistavování velkoobjemovýc kontejnerů do naší lokality, jak je to běžné všude jinde. Hlavně aby se neválely matrace, křesla, skřína apod. věci u popelnic. Dostala jsem poměrně rychlou odpověd a zde ji předkládám k uvaze:
""Možnost umístění kontejneru jsme již několikrát na místě prověřili. Vhodné místo však nebylo nalezeno. Umístění kontejneru je podmíněno několika faktory. V první řadě je třeba souhlas vlastníka pozemku. V případě lokality Nové zahradní město jsou všechny pozemky kolem domů ve vlastnictví příslušných SVJ. Chodníky jsou pro umístění kontejneru příliš úzké a při přistavení kontejneru do zeleně je 100% záruka jejího poničení.
Umístění na vozovce je podmíněno souhlasem Policie ČR a oddělení dopravy zdejšího úřadu. Postavení přímo na vozovce v současné době Policie ČR nepovoluje (dříve schválená stanoviště takto na několika místech fungují, ale v posledních letech se podmínky Policie zpřísnily). Jedinou možností tak zůstává umístění v některém z parkovacích zálivů, kde ale není záruka, že v den přistavení bude místo volné.
Pokud máte na svých pozemcích místo, které je dostatečně velké pro přistavení kontejneru a je zároveň přístupné z vozovky tak, aby nebyla ničena zeleň, můžeme Vám kontejner od příštího roku nechat pravidelně přistavovat. Budu k tomu potřebovat pouze Váš písemný souhlas (stačí el. poštou). Napadá mě např. místo vedle domu č. 11, chodník za nádobami na směsný a tříděný odpad. Je však třeba počítat s tím, že chodník bude po dobu přistavení zcela zablokován.
Další možností je dohoda mezi obyvateli domů na vyhrazení jednoho parkovacího zálivu v době přistavení kontejneru (tzn. přistavení v ranních hodinách, odvoz druhý den dopoledne"" |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Noo tomu říkám pokrok... Doposud naše žádosti ignorovali a říkali, že v okolí je kontejnerů dost.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
|
|
ted jen aby se výbory všech domů dohodly, kam se má jednou za čtvrtletí kontejner umístit, aby byl dostupný ze všech domů. Myslím,že v parčíku na průsečíku ulic není žádná zelen krom trávy plné plevelů a dost málo sekané, že by to klidně mohla přežít. Kontejner bývá na místě pouze jeden den. Nebo naproti parčíku v dolní části má jeden dům hodně velké stání na popelnice, které by na jeden den mohl zapůjčit. co napadá ostatní? |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
Mezi domy D a E na ul. Mikanova je jedno místo.
Bylo vyhrazeno pro bezpečnostní agenturu. Cedule pro vyhrazené park. stání je sundaná. Je to vedle kontejnerů pro smíšený domovní odpad. Tam by to snad šlo. |
plac.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
699.72 kB |
Zobrazeno: |
413 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
|
|
pořád si myslím, že nejlepší místo by bylo někde u domu I, ten je tak nějak v prostředku a je k němu možná stejně daleko od většiny domů. Uvidíme, jestli se někdo další ozve s dalším návrhem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Já myslím, že není potřeba, aby to bylo zrovna uprostřed lokality. To místo mezi Da E se mi docela líbí |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
CrackerTracker © 2004 - 2024 CBACK.de
|
|