Autor |
Zpráva |
malina
Spolubydlící
Věk: 73
|
|
Moc pěkné zahradnictví, kde mají mátu, stromky a spoustu kytek je o jednu tramvajovou zastávku dál od Intersparu k Hostivaři. Už jsem tam nechala spoustu peněz a zaplnuju si lodžii. Mají i tujky, skalničky a různé keříky všech velikostí. Vřele doporučuji návštěvu. Po svých je to od nás cca 20 min. Milena |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Paní Mileno, je to zahradníctví po levé straně, když jdu směrem od nás? Dobrý tip. To tam vyrazíme. |
|
|
|
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
|
|
ano, je to po levé straně trošku pod silnicí přímo u zastávky tramvaje. A prosím tykejte mi taky, vždyt jste se domluvili na tykání na foru. Jinak si připadám jak stoletá babička. |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Milena Jadavanová napsal(a):
|
ano, je to po levé straně trošku pod silnicí přímo u zastávky tramvaje. A prosím tykejte mi taky, vždyt jste se domluvili na tykání na foru. Jinak si připadám jak stoletá babička.
|
to bude tym celym menom namiesto nicku, vzbudzuje to respekt |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
kerik
Kolemjdoucí
|
|
greticka napsala:
|
Paní Mileno, je to zahradníctví po levé straně, když jdu směrem od nás? Dobrý tip. To tam vyrazíme.
|
tady jsou jejich webovky (otvírací doba a telefon)
http://www.zahradnictvi.com/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
kerik napsal(a):
|
greticka napsala:
|
Paní Mileno, je to zahradníctví po levé straně, když jdu směrem od nás? Dobrý tip. To tam vyrazíme.
|
tady jsou jejich webovky (otvírací doba a telefon)
http://www.zahradnictvi.com/
|
no pisu ze v najblizsich dnoch otvoria e-shop, ale ktovie ako dlho to tam uz maju |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
malina
Spolubydlící
|
|
JoHnY napsal:
|
Milena Jadavanová napsal(a):
|
ano, je to po levé straně trošku pod silnicí přímo u zastávky tramvaje. A prosím tykejte mi taky, vždyt jste se domluvili na tykání na foru. Jinak si připadám jak stoletá babička.
|
to bude tym celym menom namiesto nicku, vzbudzuje to respekt
|
to bude tím, že na chat a podobné stránky moc nechodím, tak jsem si ani přezdívku nevymyslela, ale říkejte mi třeba bumbrdlíček. Milena |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Taky už jsem na tohle zahradnictví byla upozorněná... že jsou super... Taky jak vysvitne sluníčko, je tam u silnice spousta aut |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
a o vánocích maj nejhezčí stromky |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Zahradnictvi jsme s Magrat objevili pri nasich vyjizdkach s kocarky a naprosto nas uchvatilo. Jooo kyticky. Skoda, ze je nas prcek jeste tak malinkej a nemuzu si zadne dat na tu nasi terasecku uzasnou. By mi je vytrhal a posléze snedl. To si umim zive predstavit, jak by to dopadlo:-)) Tak snad pristi rok, to uz by s nim mela byt rec. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
To je pravda, to si napřed řekne svoje, ohodnotí je a sní je až potom |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Tak to jsi me opravdu uklidnil. Vlastni zkusenost? My mame prvni, tak tezko rict, co nas ceka. Ale abych neodbehla od tematu. Dalsi male zahradnictvi jsme objevili nahore u Toulcova dvora. Bylinky, stromky, ruze, sadba... Prijemna pani. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
No, zažil jsem to na vlastní kůži. Sice už si to nepamatuji, ale když jsem byl malý, prý jsem doma nějaký ten list zbaštil, tak jen nepěstovat nic jedovatého a z vlastní zkušenosti můžu říct, že to prospívá... Jinak vlastního prcka zatím neplánuji, k tomu je, myslím, ještě daleká cesta |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Gentleman napsal(a):
|
No, zažil jsem to na vlastní kůži. Sice už si to nepamatuji, ale když jsem byl malý, prý jsem doma nějaký ten list zbaštil, tak jen nepěstovat nic jedovatého a z vlastní zkušenosti můžu říct, že to prospívá... Jinak vlastního prcka zatím neplánuji, k tomu je, myslím, ještě daleká cesta
|
O té daleké cestě raději až osobně |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
|
|
|
navsteva
Kolemjdoucí
|
|
Včera se mi při stěhování juky "podařilo" odlomit jeden její přírůstek cca 50 cm vzrostlý (něco o jukách zde) - ráda bych jej někomu věnovala - v případně zájmu mi pošlete soukromou zprávu.
A ještě jeden dotaz - vadil by na chodbě (u okna) ve 2. patře na Cčku-západ asi metr vysoký ibišek? Je to kytka chodbová a myslím, že by to tam docela oživil, ale zase bych nerada, aby někomu překážel nebo tak něco |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
obyvatelum to asi vadit nebude, spis bych se bala, co s kytkou na chodbe udela nase uklidova sluzba |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|