Autor |
Zpráva |
Banana
Domácí
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Otázka je kolik lidí si tu komerčni TV zakoupí, pokud je v domě satelit + digitalni multiplex který je uplně zadarmo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
hmm tak ted se snad už můžu prásknout jede jim to pěkně
a za tu cenu je to super bez hbo se obejdu ale na discovery už sem si za ty 3 tejdny zvyk |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
YANEK napsal:
|
hmm tak ted se snad už můžu prásknout jede jim to pěkně
a za tu cenu je to super bez hbo se obejdu ale na discovery už sem si za ty 3 tejdny zvyk
|
A ty mas ten IP set-top-box? |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
no mám ten aminet 103 ale jak koukám ten nedoporučujou ale běhá to super tak nevim
akorád osobně bych uvítal ještě mtv i když je na tom satelitu a co mi hodně chybí je extreme tam koukám na bmx freestyle |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
YANEK napsal:
|
no mám ten aminet 103 ale jak koukám ten nedoporučujou ale běhá to super tak nevim
|
jak ho muzes mit prosimte, radsi mi ho rychle daruj (zadarmo ho ekologicky zlikviduju) a kup si ten co doporucuji |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
Banana napsal:
|
YANEK napsal:
|
|
jak ho muzes mit prosimte, radsi mi ho rychle daruj (zadarmo ho ekologicky zlikviduju) a kup si ten co doporucuji
|
ho mám pučenej na testování tak to nevadí |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
jj jak říkám má to doma tři tejdny ted už vlastně 4tej vychytávali sme mouchy ale ted to běhá pěkně a za tu cenu česky dabovaný kanály jako na upc no nekup to já doporučuju
i Horst Fuchst to doporučuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
parada |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
YANEK napsal:
|
jj jak říkám má to doma tři tejdny ted už vlastně 4tej vychytávali sme mouchy ale ted to běhá pěkně a za tu cenu česky dabovaný kanály jako na upc no nekup to já doporučuju
|
Co všechno tím tedy chytáš?!? Já ještě nejsem úplně rozhodnutý, který set-top-box pořídím, zvažuji varianty ...
YANEK napsal:
|
i Horst Fuchst to doporučuje
|
O tom vůbec nepochybuji! |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
Milan V. napsal(a):
|
YANEK napsal:
|
|
Co všechno tím tedy chytáš?!? Já ještě nejsem úplně rozhodnutý, který set-top-box pořídím, zvažuji varianty ...
YANEK napsal:
|
i Horst Fuchst to doporučuje
|
O tom vůbec nepochybuji!
|
ted chytám všechno co maj psaný v tý nabídce takže asi 25 programů |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
Ale pokud chces chytat ten nas satelit, tak stejne jeste musis prikoupit klasicky set-to-box, myslim, ze se da na ty astre chytnout par zajimavych programu.
Zajimavejsi by spis bylo pouzit nejak software, co umi emulovat na PC ten IP set-top-box, protoze takhle je to klasicka finta jak nalakat zakaznika, clovek ma zkusebni nabidku ZADARMO na zkousku, ale musis si koupit pomerne dost drahy zarizeni, takze je jasny, ze to pak koupis, takze je to vlastne takova ta klasicka finta, nechci slevu zadarmo....a na zkousku to uz vubec neni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
to SW reseni by mi taky vyhovovalo vic |
|
|
|
|
|
|
|
|
kahek2
Host
|
|
Banana napsal:
|
Ale pokud chces chytat ten nas satelit, tak stejne jeste musis prikoupit klasicky set-to-box, myslim, ze se da na ty astre chytnout par zajimavych programu.
Zajimavejsi by spis bylo pouzit nejak software, co umi emulovat na PC ten IP set-top-box, protoze takhle je to klasicka finta jak nalakat zakaznika, clovek ma zkusebni nabidku ZADARMO na zkousku, ale musis si koupit pomerne dost drahy zarizeni, takze je jasny, ze to pak koupis, takze je to vlastne takova ta klasicka finta, nechci slevu zadarmo....a na zkousku to uz vubec neni.
|
NO zajímavých je tam oprvdu jen pár, 2 Naladil jsem jich 180, ale žadný pro dospělé )
Pokud by nekdo vykoumal tu emulaci IP STB na PC, budu moc rád za info. |
|
|
|
|
|
|
|
|
alkonius
Moderator
|
|
K problematice jsem nasel jen whitepaper od M$ kde rikaj jak budou podporovat vyvoj IP STB platofrem, pochopitelne je to byznys a tak nejaky sw reseni nikoho nezajima.... Zkusim patrat dal |
001_ip_settop_boxes_whitepape.doc |
Komentář: |
|
Soubory |
Soubor: |
001_ip_settop_boxes_whitepape.doc |
Velikost: |
269 kB |
Staženo: |
1319 krát |
|
|
|
_________________ http://www.alko.cz/images/found_way_out.jpg
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
|
|
|
Lubos
Podnájemník
|
|
Nejak sa mi nezda ten program STV v zakladnej ponuke. Nedavno s tym totiz bol tusim problem u UPC, kde museli STV zrusit, pretoze podla nejakeho zakona moze byt signal STV oficialne sireny iba na uzemi Slovenska. Takze neviem, ci to ma T-Systems nejak osetrene, alebo to bude pustat iba dovtedy, kedy si to nikto z STV nevsimne |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
MUSTANG napsal:
|
to SW reseni by mi taky vyhovovalo vic
|
A co tohle http://www.videolan.org/ - podle mě by to mohlo fachat ale nezkoušel jsem |
|
|
|
|
|
|
|
|
Radka Rampirova
Kolemjdoucí
|
|
Ja zkouším "naladit" ten TV program pres viaGIA v programu VLC media player, ale furt mi to nejde - zvolím Streaming media, zadám hodnoty do multicastu, ale nic se neděje. Pomůžete někdo?
Mirek |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
Radka Rampirova napsal(a):
|
Ja zkouším "naladit" ten TV program pres viaGIA v programu VLC media player, ale furt mi to nejde - zvolím Streaming media, zadám hodnoty do multicastu, ale nic se neděje. Pomůžete někdo?
Mirek
|
hmm ... co máš za systém? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
lusvec napsal:
|
MUSTANG napsal:
|
to SW reseni by mi taky vyhovovalo vic
|
A co tohle http://www.videolan.org/ - podle mě by to mohlo fachat ale nezkoušel jsem
|
no, videolan.org, to je vlastne ten VLC player
a podla mna to cez ten vlc pojde v pohode vsetko |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
|
Mirek
|
a mas pocitac napojeny priamo do sietovej zasuvky alebo tam mas nejaky router? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
willy
Host
|
|
|
Mirek
|
ani mne to vcera neslo... problem asi bude niekde v TS... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
|
Ja zkouším "naladit" ten TV program pres viaGIA v programu VLC media player, ale furt mi to nejde
|
Včera to opravdu nešlo, já to také zkoušel jak o život |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
JoHnY napsal:
|
|
Mirek
|
a mas pocitac napojeny priamo do sietovej zasuvky alebo tam mas nejaky router?
|
no mě to taky včera nešlo ... nejdřív jsem zkoušel otvírat porty na routru, ale nakonec jsem kompa píchnul přímo do jejich switche a taky to nešlo ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin
Host
Věk: 45
|