Autor |
Zpráva |
Milan V.
Administrator
|
|
To jste mi toho teda všichni poradili ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Ještě jsem také okolí nijak moc neprozkoumal, ale o víkendu se na to asi vrhnu a půjdu se porozhlédnout po okolí... |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
Milan V. napsal(a):
|
To jste mi toho teda všichni poradili ...
|
co se ti nelíbí admine bud sad nebo lesopark |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
Milan V. napsal(a):
|
To jste mi toho teda všichni poradili ...
|
Tak Milane! Aby jsi neříkal, že jsme ti nikdo neporadili tak čti:
http://www.greenways.cz/
podívej se na úsek cyklotrasu Greenway Botič a konkrétně bych ti navrhovala jet z Groše autobusem do Petrovic a tam se napojit na úsek č. 9 této cyklotrasy. Nebo se MHD nějak dopravit do Průhonic a odtamtud běžet po této stezce zpátky domů.
Hm?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Měl jsem spíše na mysli tu druhou část diskuze , na toto se pak podívám, díky! |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
tu greenways trasu nemuzu doporucit. Teda rozhodnene na dopravu na kole, je to prilis mestem... Muzu doporucit lesopark nad prehradou - pesky nam to trva tak 20 minut, behem 10(?), nebo busem na Chodov, metrem na Roztyly a pobehat v Krcaku - doprava asi 20 minut, nebo se tam da dostat po svych asi za 35 minut chuzi. Ale to vsechno az tehdy, pokud ti je male to prostranstvi mezi Kosikem, Chodovcem a NZM. Dalkoveho bezce to asi neuspokoji ale na jogging pripadne kratke vyvetrani na kole pred spanim to staci. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leika
Spolubydlící
Věk: 47
|
|
MUSTANG napsal:
|
tu greenways trasu nemuzu doporucit. Teda rozhodnene na dopravu na kole, je to prilis mestem...
|
Myslela jsem tu MTB trasu od Petrovic až do Průhonic téměř nevyjedeš z lesa |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
To je pravda, od prehrady dal ven z mesta uz je to OK. Dalsi misto kde se da provetrat a zabehat je Milicovsky les u Katerinek (busem na Haje + 5 minut chuze) (ta Greenway Botic ho v jednom miste miji odhadem asi 1 km). |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
Věk: 74
|
|
BACIL napsal:
|
zdar pro běh v terénu lesík a sad na druhé straně potoka, podél něj, plně postačují, je tam plno cest a cestiček, stačí si vybrat, desitku v klidu uděláš, pro delší trasy až k přehradě.
Základem je ale dostat se přes potok - kousek za I-sparem směr JV je most (asfalt,lidi) , nebo mezi I-sparem a nzmb je cestička ke stavidlu a přejít po kamenech a nebo na západ mezi rozestav.domem a ubytovnou, 30 m po Práčský a doleva přes most
|
Tak na té poslední variantě jsem včera byl, běžel jsem přes most a dál kolem ubytovny směrem do pole, nikde nikdo a přijel tam nějaký rozeřvanec ve stříbrném jeepu a hulákal na mně, že jsem na soukromém pozemku. Moc bych za to nedal, že to byl ten majitel, co mu patří pozemky pod B čkem, jak si tam staví ten plot. |
|
|
|
|
|
|
|
|
BACIL
Bezdomovec
Věk: 45
|
|
trochu upřesnění , za mostem běžet podél potoka a zeleneho plotu
po cestě, ne rovně přes ubytovny. Běhu zdar |
|
|
|
|
|
|
|
|
manzele
Spolubydlící
Věk: 74
|
|
BACIL napsal:
|
trochu upřesnění , za mostem běžet podél potoka a zeleneho plotu
po cestě, ne rovně přes ubytovny. Běhu zdar
|
Taky jsem nakonec tu správnou cestu našel, dokonce zjistil, že tam i přes potok vede taková jakási železná lávka, přes kterou by se dalo dostat na pole pod B čkem, ale měl jsem obavy, aby tam na mne nevyběhlo nějaké psisko toho majitele. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|