Autor |
Zpráva |
93A
Kolemjdoucí
|
|
Mate nekdo problem, ze kdyz se u sousedu zacne varit, tak se vam zacne linout vune nebo zapach z jidla z otvoru ve zdi na digestor? Digestor mame zapojenou a koupili jsme si jeste specialni klapku do ni, ale bohuzel to nepomaha!! Takze misto v obyvacim pokoji si myslim, ze sedim v zavodni jidelne. Pan Sipal nam rekl, ze po zapojeni klapky, by to melo zmizet, ale bohuzel. Konkretne jde o blok A v levem rohu. Diky za odpoved nebo radu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
Měla jsem podobný problém, ale klapka jak se zdá vše opravdu vyřešila.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
Hm, tak to jsem zvedava, co s tim tedy budeme delat.
Lenkaii: Mas to zapojeny uz v tech uzkych umelych trubkach , aby to nebylo moc videt nebo jeste pres to hrozne stribrne monstrum, co se k tomu dava. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
93A: zatím to nemám zapojené vůbec. Jen jsem do té díry ve zdi dala tu klapku |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
Věk: 49
|
|
Aby to nefungovalo tak, že vyhraje digestoř s nejvyšším výkonem. Napadlo mě, jestli tu klapku mají i sousedé, od kterých vůně jdou. |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
tak, to jste me moc nepotesily a jestli mi to takhle zustane porad za takove penize , co jsme CG zaplatily, tak opravdu nevim, to uz radsi snesu hluk a spoustu dalsich veci!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Hmmm, také jsme to zaznamenali a dokonce se jedná o náš společný problém s 93A ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
no ja jsem zatim nic nezaznamenal ... tak doufam, ze to tak zustane ;o) |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
MKDD
File moderator
Věk: 49
|
|
Zatím jsem žádný problém se zápachem v KK nezaznamenal, tak uvidím. |
|
|
|
_________________ Mirek
|
|
|
|
|
jtw
Kolemjdoucí
|
|
Zatím jsem zaznamenal pouze šířící se zvuky/hlasy digestoří. Už jen na základě této zkušenosti o klapce vážně uvažuji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
To je divne, z principu veci by se tam ten zapach dostat nemel, ale treba je klapka spatna a netesni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
k Milan V. a vy uz to mate taky vsechno zapojene, jak ma byt i s digestori?, koukam ,ze bydlim nad vama. Zajimalo by me, kde zase CG neco zvoral. Co s tim budete delat?? Zatim jsem nemela poradne cas to zkoumat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
Věk: 45
|
|
my mame stejny problem:-( doufam, ze zpetna klapka to vyresi, jinka mame trubky vyvedene tim bilym placatym plastem |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
klapka u nas nic nevyresila, nechali jsme si ji znovu vymenit a odzkouset od montera kuchyni, takze ta je v poradku, tak jsem zvedava az si ji tam date vy???, jestli bude zmena k lepsimu nebo ne |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
93A napsala:
|
klapka u nas nic nevyresila, nechali jsme si ji znovu vymenit a odzkouset od montera kuchyni, takze ta je v poradku, tak jsem zvedava az si ji tam date vy???, jestli bude zmena k lepsimu nebo ne
|
no pevne v to verim, sousedi nekde nad nama maji fakt radi smazene ryby |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
u nas je to neco podobneho, stale stejna vune ci zapach?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
93A napsala:
|
Mate nekdo problem, ze kdyz se u sousedu zacne varit, tak se vam zacne linout vune nebo zapach z jidla z otvoru ve zdi na digestor? Digestor mame zapojenou a koupili jsme si jeste specialni klapku do ni, ale bohuzel to nepomaha!!
|
Nepochopím, že ta klapka nepomáhá ... Nám pro změnu tu klapku zapomněli zapojit (člověk jim pořád pod ruce nekouká, takže jsem to zjistil až teď ), po montáži dám vědět, jak to vypadá ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
ta klapka se vyplati. Nekde jsem cetl studii, ze tou digestori dokaze odejit hrozne moc tepla a asi kazdy chce, aby mu teplo, za ktere plati, zustavalo doma. (To samozrejme plati tehdy, kdyz je digestor vypnuta = 90% casu)
Me ji tam kuchynari nedali, ale stejne jsem si pak odtah digestore predelaval (odflakli to, ale nemeli sme to ve smlouve a ja od nich necekal ze to vubec udelaji). Na druhou stranu pri cene 280,- ( http://www.digestore.cz/asp/oform.asp?id=140 ) to mohl CG nasazovat na vstup do zdi sam, misto toho jsem tam mel pri prebirani bytu plastovy husi krk ucpany zmackanymi novinami. |
|
|
|
Naposledy upravil MUSTANG dne 20.4.2006, 12:02, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
To tedy měl, alespoň je to prý v novostavbách obvyklé, že to dodá developerská společnost v rámci standardního vybavení bytu ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
U mě tam byla jen taková plechová spojovací trubka. Sešroubovaná s tím co jde dál šroubky, samozřejmě zazděnými.. Dalo nám skoro hodinu, než jsme to s kamarádem vydolovali ven abychom tam mohli dát tu klapku.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dyga
Host
|
|
Nam se to stalo za vice nez 2 mesice pouze 2x. Nevim odkud to slo, ale bud sousede nevari a my nemame sanci zjistit, jestli to bude setrvavajici zavada nebo mame v trubkach duchy a ousti to k nam pouze obcas. Jo a jsme v Acku 91 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
Věk: 46
|
|
no mi poslední patro a zatím nic jinak doporučuju model nika to už neucejtíte nic |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
YANEK napsal:
|
no mi poslední patro a zatím nic jinak doporučuju model nika to už neucejtíte nic
|
Jojo... tohle provizorní řešení tam bude asi dlouho
... fotku bohužel nemám |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
vcera sousedi zase kuchtili... zitra by nam meli namontovat klapku, tak pak dam vedet, jestli se oder z jidla line dal |
|
|
|
|
|
|
|
|
meiram
Host
|
|
Dobý den,
1) mám stejný problém se zápachem, který se šíří z digestoře. Mám namontované dvě zpětné klapky, jednu příno na digestoři a druhou na rouře ve zdi, ale nějak to nepomáhá. Začínám mít pocit, že není něco vpořádku.
2) ví někdo proč nefungují TV antény když prší. Začíná to být pravidlem, že po silnějším dešti žádná TV |
|
|
|
|
|
|
|
|
93A
Kolemjdoucí
|
|
to meiram: je to v bloku A??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
to meiram: už jsme o tom někde mluvili. Nejen, že vypadne televize, ale asi i nějaký jistič, protože nesvítí ani světla na chodbách a jsou jen nouzová. Pokud vím, je to ale jen u nás v A |
|
|
|
|
|
|
|
|
meiram
Host
|
|
Dik za odpoved. A kde je ten jistic? Jo, je to u nas v A zapad, pac vychod se diva! Svetla sviti i tak, kdyz se jim chce, uz jsem psala na KO. Odpovedeli, ze to technik vi, doufam, ze to nezapomene seridit, pac zatim zadna zmena.
Nika napsala:
|
to meiram: už jsme o tom někde mluvili. Nejen, že vypadne televize, ale asi i nějaký jistič, protože nesvítí ani světla na chodbách a jsou jen nouzová. Pokud vím, je to ale jen u nás v A
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
meiram napsal(a):
|
Dik za odpoved. A kde je ten jistic? Jo, je to u nas v A zapad, pac vychod se diva! Svetla sviti i tak, kdyz se jim chce, uz jsem psala na KO. Odpovedeli, ze to technik vi, doufam, ze to nezapomene seridit, pac zatim zadna zmena.
Nika napsala:
|
to meiram: už jsme o tom někde mluvili. Nejen, že vypadne televize, ale asi i nějaký jistič, protože nesvítí ani světla na chodbách a jsou jen nouzová. Pokud vím, je to ale jen u nás v A
|
|
Sice jsme od zápachu z kuchyňského koutu hodně daleko, ale v těchto případech bychom měli kontaktovat p. Kaila z KO, možná se rýsuje jiné, pro nás výhodnější řešení, ale nechci předbíhat, viď Davide?!? Takže prosím o návrat zpět k tématu, děkuji ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Milan V. napsal(a):
|
meiram napsal(a):
|
Nika napsala:
|
|
|
Sice jsme od zápachu z kuchyňského koutu hodně daleko, ale v těchto případech bychom měli kontaktovat p. Kaila z KO, možná se rýsuje jiné, pro nás výhodnější řešení, ale nechci předbíhat, viď Davide?!? Takže prosím o návrat zpět k tématu, děkuji ...
|
Už mlčim, už mlčim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|