Autor |
Zpráva |
Martin Vonka
Host
Věk: 46
|
|
pratele,
mam vyhlidnutu krasnou sedacku od IKEY... ale vsichni me od ni a hlavne od IKEY zrazuji... jake mate prakticke zkusenosti s kvalitou jejich nabytku (kuchyne nyni ponechme stranou)? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
Věk: 44
|
|
|
|
|
Martin Vonka
Host
|
|
no konkretne mam na mysli Bedinge...
ale jinak muj dotaz je myslen obecne na vsechen jejich nabytek, nepredpoladam, ze tady na NZM maji vsichni sedacku bedinge |
sed.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
227.37 kB |
Zobrazeno: |
43475 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
n535905
Kolemjdoucí
|
|
my od nich mame ten nejednodussi typ, kupovali jsme ho do podnájmu,
není to žádný luxus ale sedí se na ní stejně jako když byla nová.
Máme i postel, a taky bez sebemenšího problému, i povodně ustála |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
muj bratr ma od nich dost nabytku a nikdy si nestezoval, my mame jen doplnky, protoze vzdycky, kdyz jsme neco vybrali v Ikee tak jsme nasledne objevili stejny kus nabytku v elegantnejsim provedeni, je pravda, ze i za vic penez, no tak ted radsi setrime |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
no z ikey máme dost věcí aspon maj srozumitelný návody a všechno na kus kdyžto z pc stolu z jysku mi zbyla polovina šroubů |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Ja mam stol jerker, nejaku lacnu skrinu a ked som bol s byvalou tak sme mali pohovku ektorp, vsetko funguje spolahlivo bez problemov. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
Věk: 45
|
|
Taky mám byt vybavený hlavně z IKEY. Pokud už při sestavování nenajdeš nějaký špatně navrtaný nebo zničený díl - který ale bez problémů IKEA vymění - nemám s tím žádný problém. |
|
|
|
|
|
|
|
|
nicola
Host
Věk: 49
|
|
YANEK napsal:
|
no z ikey máme dost věcí aspon maj srozumitelný návody a všechno na kus kdyžto z pc stolu z jysku mi zbyla polovina šroubů
|
Ich navody su fakt super - to pri skladani postele z Kiky to u nas vyzeralo na rozvod... |
|
|
|
|
|
|
|
|
magrata
Kolemjdoucí
Věk: 48
|
|
U nas zatim take spokojenost |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
Věk: 50
|
|
osobně do IKEY chodím spíš pro nějaké drobnosti a doplňky. Ty jsou tam super a velký výběr. Na nábytek mám holt trošku jiný vkus |
|
|
|
|
|
|
|
|
RudolfT
Kolemjdoucí
Věk: 51
|
|
Jsem s nabytkem Ikea vcetne (uz druhe) kuchyne spokojen. Jen nektere nejlevnejsi kusy nabytku podle ceny take vypadaji, ale to snad soudny clovek vidi hned. |
|
|
|
|
|
|
|
|
honzick
Bezdomovec
Věk: 40
|
|
Ja osobne mam taky Bedinge a jsem s ni naprosto spokojen, takze muzu jen doporucit..navic je moznost si vybrat typ matrace, proste pohoda.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
martina
Spolubydlící
|
|
My mame z IKEA hodne veci a jsme spokojeni. Muzu doporucit. A taky muzu pochvalit jejich sluzby - hlavne montaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
PetrSv
Kolemjdoucí
|
|
IKEA je v pohodě. Mám pár drobností (židle, stůl,...), všechno šlo bez problémů sestavit, a to jsem na to antitalent |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
|
|
Ahojda, taky mame dost veci z Ikea a ted i novou pohovku, vybrali jsme Karlandu rozkladaci - ma ji sestrenice uz vic nez pet let a zadne prosezeni. Jinak s ostatnimi vecmi taky zadna potiz. Takze doporuceni i od nas. A hlavne neprudi pri nejakych problemech. |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Kladné odpovědi ráda slyším, protože tam máme taky dost věcí vyhlídlých. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gentleman
Host
|
|
Mám z IKEY postel, je bezva, líbí se mi, je naprosto v pohodě, jen při sestavování jsem si ten jejich návod ještě trochu poupravil,protože ten jejich systém uchycení roštů byl naprosto nesmyslný...:-)No a pak mám ještě "křeslo vítězů" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Fefi
Host
|
|
Gentleman napsal(a):
|
Mám z IKEY postel, je bezva, líbí se mi, je naprosto v pohodě, jen při sestavování jsem si ten jejich návod ještě trochu poupravil,protože ten jejich systém uchycení roštů byl naprosto nesmyslný...:-)No a pak mám ještě "křeslo vítězů"
|
no to kreslo vitezu me docela stve, meli jsme ho dlouho vyhlidlnuty a ted koukame radsi po necem jinem, nechceme mit doma Vladkovo kreslo, ale nase |
|
|
|
|
|
|
|
|
andousek
Spolubydlící
|
|
hlavni problem je, ze nam tohle kreslo barevne nestymuje k pohovce, to ze v tom sedel nejakej Vladko, nas zas tak nebere |
|
|
|
|
|
|
|
|
ruprt
Kolemjdoucí
|
|
Ikea, je vpoho. Mám kuchyň, postel,stoly a židle. Služby naprosto vklidu, drobná reklamace proběhla během deseti minut. Zato KIKA, v žibotě mě tam už nikodo nedostane. Byla zakoupena rozkládací sedačka/postel, po rozbalení se vyvalila zemina, potah byl špinavý a plesnivý. Tak jsem šel naivně vyřešit reklamaci buďto kus za kus nebo peníze zpět. V první variantě před námi rozbalili dvě pohovky, které nesly stejné známky poškození. Takže jsme chtěli penize. A tady nastala ta správná legrace, při zakoupení totiž nedostáváte jen učtenku či fakturu, nýbrž podepisujete kupní smlouvu!!! chtěl bych vidět kupujícího, který si všimne drobného textu všeobecné obchodní podmínky na druhé straně, natož člověk bez brýle a personál vás ani neupozorní že podepisujete nějakou smlouvu. Takže peníze nedostanete, jen poukaz vystavený na hodnotu poškozeného zboží. S tím jsm nesouhlasil, takže mají 35 dní ze zákona na reklamaci, když ne tak mi musí ze zákona vrátit peníze. Jo a hlavně jsem tam stál skoro dvě hodiny jak kretén a furt do mě hustil rádoby manager ač si vezmu jiné zboží. Nic bych si tam nekoupil, ani kdyby to bylo 10 krát levnější než u konkurence. |
|
|
|
|
|
|
|
|
YANEK
Podnájemník
|
|
jeden známej mi říkal že si u kiky obědnal sedačku a jelikož nebyla skladem zaplatil zálohu a už půl roku čeká a stále mu říkaj že jí nemaj a že peníze mu nevrátěj |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Hmmm, to je teda jednání, to by člověk nečekal ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
david
Spolubydlící
|
|
Ikea - mam jen stul a zidle a ty sou v poho
nejvic veci mam ze Sconta a sem spokojenej i navody sice v nemcine sou docela dobry a kdyz dodali neco kde cosi chybelo tak to v pohode doobjednali a dali, tam sem byl nejvic spokojenej i kdyz maj dodaci doby vselijaky vzdycky to prislo driv nez rikali |
|
|
|
|
|
|
|
|
Péťa
Host
|
|
ruprt napsal:
|
Ikea, je vpoho. Mám kuchyň, postel,stoly a židle. Služby naprosto vklidu, drobná reklamace proběhla během deseti minut. Zato KIKA, v žibotě mě tam už nikodo nedostane. Byla zakoupena rozkládací sedačka/postel, po rozbalení se vyvalila zemina, potah byl špinavý a plesnivý. Tak jsem šel naivně vyřešit reklamaci buďto kus za kus nebo peníze zpět. V první variantě před námi rozbalili dvě pohovky, které nesly stejné známky poškození. Takže jsme chtěli penize. A tady nastala ta správná legrace, při zakoupení totiž nedostáváte jen učtenku či fakturu, nýbrž podepisujete kupní smlouvu!!! chtěl bych vidět kupujícího, který si všimne drobného textu všeobecné obchodní podmínky na druhé straně, natož člověk bez brýle a personál vás ani neupozorní že podepisujete nějakou smlouvu. Takže peníze nedostanete, jen poukaz vystavený na hodnotu poškozeného zboží. S tím jsm nesouhlasil, takže mají 35 dní ze zákona na reklamaci, když ne tak mi musí ze zákona vrátit peníze. Jo a hlavně jsem tam stál skoro dvě hodiny jak kretén a furt do mě hustil rádoby manager ač si vezmu jiné zboží. Nic bych si tam nekoupil, ani kdyby to bylo 10 krát levnější než u konkurence.
|
My máme v kice objednané už 7 týdnů židle.včera byl poslední den, kdy měly přijít,ale nic. Pan manager nám v sobotu sdělil, že oni mají čas až do neděle večer, no fakt super. Zítra si pojedu pro vrácení peněz, z důvodu nedodržení smlouvy, tak jen doufám, že nedostanu poukaz na 8000 nebo mi tam nezabalí vystavené židle a řeknou, že přišly. V kice už nikdy více:-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
Pé?a napsal(a):
|
V kice už nikdy více:-)
|
to je dobry slogan |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Domácí
|
|
Jojo, pravda.. IKEA má většinu věcí na skladě hned. A to je obrovská výhoda. před rokem jsem byla 2 víkendy na brigádě v ASKU a od té doby vynechávám ASKO, SCONTO a podobné... Když mi vysvětlili, že všem musím říkat, že dodací doby jsou od 2 měsíců výše a potom se to nějak vyřeší, když to nedorazí... nedivím se ničemu |
|
|
|
|
|
|
|
|
dolphine
Kolemjdoucí
Věk: 48
|
|
Nase zkusenost:
IKEA je profesionalnejsi, vetsinou vse na sklade, vymenu umi i cast sady (pri slozeni skrinky umeli vymenit pouze horni desku, nemusel jsem to tam vezt vsechno znova, nabidli slevu nebo vymenu, prinesli nove baleni otevreli vyndali ten kus a jel jsem zpatky [kdovi co udelali s tim co jsem tam nechal ).
KIKA nekdy dele trva (sedacka skoro 8 tydnu), stul meli docela rychle, nektere veci primo na sklade, ale stve mne kultura vydavani, kde po zaplaceni musite na vydeji cekat nekdy i hodiny - az jsme se rozcilili, vynadali a odjeli s tim, ze za 3 hodiny to bude pripravene prednostne . A bylo - akorat ti lide co tam v te dobe uz hodinu cekali se divali divne, kdyz jsme prisli a rovnou si to vyzvedli .
Zase maji ale zajimavou sluzbu s tim jejich reklamnim KIKAbusem - co se da "zdarma" za 200Kc / 2 hod (+200Kc za kazdou dalsi hodinu) pujcit na odvoz zbozi a i kdyz by se s nim nemelo vozit nic jineho, vetsinou se tam jeste neco vejde |
|
|
|
|
|
|
|
|
Martin Vonka
Host
|