Autor |
Zpráva |
trueman
Spolubydlící
Věk: 40
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
Věk: 54
|
|
trueman napsal:
|
No pokud by jsi to zkousel stejne jako tihle typove s Vistama a rozpoznavanim hlasu (jednoduchej perl skript)... Tak by to i tech 20s mohlo bejt
http://www.youtube.com/watch?v=MzJ0CytAsec
|
?? za těch 20 sekund to tam v pohodě namlátim ... na to nepotřebuju žádný rozpoznávání hlasu ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
T-Systems
Host
|
|
Co se tyce zprovozneni F a G, termin se bohuzel mirne posouva. Bcko stanovilo jiste technicke pozadavky, ktere u nas technici ne uplne cekali:-) (zvlast stojan pro dum B, vedle zvlast pro ostatni s eletromerem), takze se dneska montoval stojan a bude se presunovat technologie. V pristim tydnu se zatahne a zapoji optika do F a G a mohlo by to fungovat bud pristi patek (23.11.) nebo do konce nasledujiciho tydne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
T-Systems napsal:
|
Co se tyce zprovozneni F a G, termin se bohuzel mirne posouva. Bcko stanovilo jiste technicke pozadavky, ktere u nas technici ne uplne cekali:-) (zvlast stojan pro dum B, vedle zvlast pro ostatni s eletromerem), takze se dneska montoval stojan a bude se presunovat technologie. V pristim tydnu se zatahne a zapoji optika do F a G a mohlo by to fungovat bud pristi patek (23.11.) nebo do konce nasledujiciho tydne.
|
a jak to pls vypada s ocekavanym navysenim rychlosti pro ostatni domy? |
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
Věk: 47
|
|
T-Systems napsal:
|
Co se tyce zprovozneni F a G, termin se bohuzel mirne posouva. Bcko stanovilo jiste technicke pozadavky, ktere u nas technici ne uplne cekali:-) (zvlast stojan pro dum B, vedle zvlast pro ostatni s eletromerem), takze se dneska montoval stojan a bude se presunovat technologie. V pristim tydnu se zatahne a zapoji optika do F a G a mohlo by to fungovat bud pristi patek (23.11.) nebo do konce nasledujiciho tydne.
|
no vzhladom na to ze sa tak dlho cakalo a 15. mal byt posledny termin tak by s tym mohli aj trochu rychlejsie pohnut, uz ma to vazne nebavi, uz to budu 2 mesiace odkedy mam kluce... ocakaval by som aspon nejaky mesiac internetu zdarma... |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
T-Systems
Host
|
|
kolysta napsal:
|
T-Systems napsal:
|
|
a jak to pls vypada s ocekavanym navysenim rychlosti pro ostatni domy?
|
V průběhu listopadu, jak bylo uvedeno. Zatím je to přeplé na všechny, kdo si nově dají demo - ty už budou mít ten 4megabit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
T-Systems napsal:
|
V průběhu listopadu, jak bylo uvedeno. Zatím je to přeplé na všechny, kdo si nově dají demo - ty už budou mít ten 4megabit.
|
... akorát doufám, že v "průběhu listopadu" neznamená 30týho ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
Věk: 48
|
|
dcom napsal:
|
... akorát doufám, že v "průběhu listopadu" neznamená 30týho ...
|
Většinou to tak bývá - to víš - to je marketing - jak to říct, aby to vypadalo lépe, než ve skutečnosti a přitom to byla pravda. UPC mi kdysi také pravidelně zrychlovalo "v průběhu" vždy k 30. |
|
|
|
|
|
|
|
|
T-Systems
Host
|
|
Text je můj a původně jsem chtěl napsat "počátkem měsíce", ale technik říkal ať radši "v průběhu měsíce", tak mi bylo jasné, jak to s tím bude
Kdybych ale nenapsal nic, měli by technici ještě více času:-) takhle je můžu tlačit. |
|
|
|
|
|
|
|
|
T-Systems
Host
|
|
dcom napsal:
|
T-Systems napsal:
|
V průběhu listopadu, jak bylo uvedeno. Zatím je to přeplé na všechny, kdo si nově dají demo - ty už budou mít ten 4megabit.
|
|
25týho ale 2008 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
T-Systems napsal:
|
dcom napsal:
|
T-Systems napsal:
|
|
|
25týho ale 2008
|
|
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
zikus
Bezdomovec
|
|
Zdravim, nemate nekdo info jak to vypada s tema rychlostma na Suchdole v Acku? Clovek se nabazi tim zvysovanim, a kde nic, tu nic ))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kujab
Kolemjdoucí
|
|
F stále není (18.11.2007) připojené. V racku není nic kromě patchpanelů....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Kujab napsal:
|
|
T-Systems napsal:
|
|
|
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
Kujab
Kolemjdoucí
|
|
Evidentní je, že v téhle lokalitě se stále objevují nečekané problémy a všechno se řeší na poslední chvíli. Ani CG ani T-Systems neplánují? Nepřipravují projekty s nějakým předstihem? Amatérismus největší. |
|
|
|
|
|
|
|
|
greticka
Starousedlík
|
|
JoHnY napsal:
|
Kujab napsal:
|
|
T-Systems napsal:
|
|
|
Jedná se o požadavek, který je v návrhu smlouvy a už nějaký čas o něm protistrana ví. Jedná se o legitimní požadavek na měření elektřiny, která by šla jinak k tíži vlastníků domu B. A jsem zvědavá na projektovou dokumentaci, kterou jsem už po T-S urgovala a která je součástí smlouvy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
trueman
Spolubydlící
|
|
Uz me teda TSystems prestava opravdu, ale opravdu bavit... Uznavam, ze se dnesni domy stavi docela rychle, coz lidi z t-systems nemuseli uplne cekat, ale mohli si vsimnout treba rozestaveneho 3. patra a zacit jednat a neco resit (kdyz jim to trva vsechno tak dlouho). Trochu drze vyuzivaji monopol jaky v techto domech maji. Kdyby tam bylo upc, nebo telefonica, tak by asi dost lidi (vcetne me) zvazovalo, jestli mam ze sebe nechat delat idiota a stale doufat, ze dalsi termin, ktery reknou vyjde, nebo jestli mam proste zavolat do UPC pripadne si dojit pro UMTS modem a byt pripojenej do 7mi dnu...
Fakt sila teda... |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Když jsem se stěhoval já do D, tak to tam obcházel nějaký člověk, jestli nemám zájem o pevnou telefonní linku. Pokud ji byli schopni přivést k nám, asi by to mělo být možné i u vás. Zkus jim zavolat. A jakmile vznikne SVJ, můžete si do domu pustit libovolného poskytovatele. |
|
|
|
|
|
|
|
|
zikus
Bezdomovec
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Když jsem se stěhoval já do D, tak to tam obcházel nějaký člověk, jestli nemám zájem o pevnou telefonní linku. Pokud ji byli schopni přivést k nám, asi by to mělo být možné i u vás. Zkus jim zavolat. A jakmile vznikne SVJ, můžete si do domu pustit libovolného poskytovatele.
|
No nevim jestli se bude SVJ libit aby se celej dum rozkonil dalsima kabelama .o)
Unas taky nabizela telefonica a prej to povedou v listach ... toz fakt krasa )
No jo s monopolem se nic neda delat...chtelo natahnout jeste jeden kabel a ono by se i cena a rychlost reakce menila ))) konkurence je boj )
btw na suchdole mame net uz 2rok a prechod z 1mbitu na 4 je silena prace )))) behem listopadu asi opravdu znamena posledniho ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
vaclav.vesely
Spolubydlící
|
|
Kabely z bytů do technologické místnosti v garážích jsou již nataženy a pokud vím, nepatří T-Systemu. Může je použít kterýkoliv provider, jen ho SVJ musí pustit do technologické místnosti, aby si tam postavili vlastní router. A asi musí být dostatečný zájem mezi obyvateli, aby se to providerovi vyplatilo. |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Kabely z bytů do technologické místnosti v garážích jsou již nataženy a pokud vím, nepatří T-Systemu. Může je použít kterýkoliv provider, jen ho SVJ musí pustit do technologické místnosti, aby si tam postavili vlastní router. A asi musí být dostatečný zájem mezi obyvateli, aby se to providerovi vyplatilo.
|
tak tak |
|
|
|
|
|
|
|
|
zikus
Bezdomovec
|
|
vaclav.vesely napsal:
|
Kabely z bytů do technologické místnosti v garážích jsou již nataženy a pokud vím, nepatří T-Systemu. Může je použít kterýkoliv provider, jen ho SVJ musí pustit do technologické místnosti, aby si tam postavili vlastní router. A asi musí být dostatečný zájem mezi obyvateli, aby se to providerovi vyplatilo.
|
Aha, no my mame jen rack u sklepa toz nejsme tak vybaveni. )) Pokud jsou rozvody spolecnym majetkem svj, tak by to byla vyhra. Ale jak rikam prodejce sluzeb od O2 mi odpovedel jak by to chteli vybudovat tak odpovedel ze by listovali ))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
trueman
Spolubydlící
|
|
No to je prave ta zasadni otazka: Ci je kabelaz... Jestli nepatri TSystems tak je to trochu jina situace a pripadne dalsi provideri jsou v rezii SVJ. Pokud ale patri TSystems - jeslti oni delali celou kabelaz v dome - tak asi ano, je to v pytli a dalsi providery budou tahani v listach... Chtelo by to zjistit ci jsou, nevite kde? (tak pro informaci) |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
|
|
zikus napsal(a):
|
Aha, no my mame jen rack u sklepa toz nejsme tak vybaveni. )) Pokud jsou rozvody spolecnym majetkem svj, tak by to byla vyhra. Ale jak rikam prodejce sluzeb od O2 mi odpovedel jak by to chteli vybudovat tak odpovedel ze by listovali )))
|
kde to je - u vas?
nemas vyplnenou registraci... |
|
|
|
|
|
|
|
|
dcom
Starousedlík
|
|
zikus napsal(a):
|
vaclav.vesely napsal:
|
|
Aha, no my mame jen rack u sklepa toz nejsme tak vybaveni. )) Pokud jsou rozvody spolecnym majetkem svj, tak by to byla vyhra. Ale jak rikam prodejce sluzeb od O2 mi odpovedel jak by to chteli vybudovat tak odpovedel ze by listovali )))
|
... lištování je prasárna a Telecom je tímhle proslulej ... konec konců už jsem to tady rozebíral ... |
|
|
|
_________________ Dcom
|
|
|
|
|
zikus
Bezdomovec
|
|
kolysta napsal:
|
zikus napsal(a):
|
|
kde to je - u vas?
nemas vyplnenou registraci...
|
Uz jsem to sal v prvnim dotazu na cloveka co se tu tvari jako T-systems .o))
Lokalita suchdol ) slavime tu 3ti vanoce a porad se neco rekamuje a opravuje .o)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
janousekp
Kolemjdoucí
Věk: 56
|
|
Tak mi dnes operátorka na lince T-System sladkým hlasem sdělila, že optika do F-ka stále není a že se to bude dodělávat v týdnu od 3.12.!!!
Už jsem nějakou dobu u UPC (v jiném bytě) a musím říct, že přes některé "veselé" zkušenosti s nimi jsem v současné době z jednání a "kvality" služeb ViaGia fakt znechucenej. (A to mě tady před pár týdne pár lidí přesvědčovalo, jak je T-System úžasnej a je b ezvadný, že tady máme takového providera s vysokou rychlostí za málo peněz apod...)
|
|
|
|
_________________ Pavel
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
to si snad uz ale robia prdel, nie???? |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
janousekp
Kolemjdoucí
Věk: 56
|
|
No, něco podobného jsem říkal té kočce na telefonu, ale opakovala jen naučené věty... Co taky jiného že...?!? |
|
|
|
_________________ Pavel
|
|
|
|
|
JoHnY
Administrator
|
|
Ja som tam prave volal a uz som bol vazne nasrany. Chlapik sa nezmohol na nic, len noo, hmm... a zevraj nastali problemy ze nejaky opticky kabel ktory tam davali bol kratsi ako mal byt. Takze su to pekni amateri!!!
Este idem napisat na central group, lebo som tam volal a povedali mi ze mam napisat. Uz ma to fakt SERE s prepacenim. |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
|
|
|
|