Autor |
Zpráva |
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Mám dotaz ohledně topení. Přestože máme všechna topení vypnutá, na měřáku stejně naskakují MWh. Je to u vás taky tak? Znamená to, že i když budeme mít topení vypnuté, stejně budeme platit, protože to nich (nebo spíš k nim) proudí teplá voda? Trochu na "hlavu postavené" ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
Věk: 43
|
|
AlíaTom napsala:
|
Mám dotaz ohledně topení. Přestože máme všechna topení vypnutá, na měřáku stejně naskakují MWh. Je to u vás taky tak? Znamená to, že i když budeme mít topení vypnuté, stejně budeme platit, protože to nich (nebo spíš k nim) proudí teplá voda? Trochu na "hlavu postavené" ne?
|
No ja jsem to kontroloval a nam naskakuji pouze m3, ale MWh nikoli. A tusim, ze u vyuctovani jsou smerodatne MWh. Ale pokud se mylim tak mame problem a zas bude treba neco resit... |
|
|
|
_________________ http://www.computerweb.cz
http://www.detske-autosedacky.eu
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Vazeni budte radi ze vam topi u nas v Ccku mame cedulku ze je problem na topeni a ze se resi, je to tam od 11/9 do dneska jsou topeni studena... |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
To boba: Teď jsem z toho trochu jelen! Jakou minulou topnou sezónu, vždyť tohle je naše první, ne? Myslíš jako v zimě, když to tu obýval ještě CG?
A má tam být MWh nebo ne? Nevím, jestli je co řešit. Radiátory máme vypnutý, jen občas někde v podaze a u těch těles v podlaze pod okny je to místama teplý. Z toho jsme si odvodili, že k nám do bytu ta teplá voda asi proudí. Proto jsem se tu chtěla zeptat vás ostatních, jestli to máte stejně.
Pxs - tak hlavně aby to do zimy vyřešili!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No zitra to prijedou resit jelikoz to vypada na nejakou vetsi poruchu, hlavne otazka zda mam pustene kohouty do bytu mi prisla tedy uplne zbytecna od nich:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
AlíaTom napsala:
|
To boba: Teď jsem z toho trochu jelen! Jakou minulou topnou sezónu, vždyť tohle je naše první, ne? Myslíš jako v zimě, když to tu obýval ještě CG?
A má tam být MWh nebo ne? Nevím, jestli je co řešit. Radiátory máme vypnutý, jen občas někde v podaze a u těch těles v podlaze pod okny je to místama teplý. Z toho jsme si odvodili, že k nám do bytu ta teplá voda asi proudí. Proto jsem se tu chtěla zeptat vás ostatních, jestli to máte stejně.
Pxs - tak hlavně aby to do zimy vyřešili!!!
|
no ma tam byt MWh, ale da se ty udaje prepinat na tom cervenem tlacitku na ostatni hodnoty. Zkousel jsem otevrit teleso, ale proudi stale studena voda. Slysim jeji prutok, ale je studena. Tak dam zpravu az jak bude tepla .) |
|
|
|
_________________ http://www.computerweb.cz
http://www.detske-autosedacky.eu
|
|
|
|
|
hans
Kolemjdoucí
|
|
To je fakt vtipné. Nám v D topení nešlo v dubnu. Přijeli to řešit asi po týdnu, kdy jsme na ně s manželkou a sousedy křičeli do telefonu. Přijeli asi třikrát s výsledkem, že je vše v pořádku. Napočtvrté zjistili chybu, byl problém se směšovačem, voda se tedy neohřívala. Za tu dobu jsem musel koupit mobilní olejový radiátor, abychom si vytápěli jednotlivé místnosti. Spotřeba radiátoru v koupelně ( patrona do el. ) mě také nijak netěšila. Z problémů ostatních bytových domů mi vyplývá, že rozvody topení jsou na vskutsku vysoké kvalitativní úrovni. Asi jako vše..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Kolemjdoucí
|
|
Chtěl bych se ještě zeptat, zda jste se, respektive vaše vozidla stala také obětí nájezdu zlodějů před cca měsícem? Zvažujeme totiž spolupráci s SV Agency na nahodilém hlídání objektů a parkovacích ploch, zajímá mě, jestli by byl zájem i v ostatních domech. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Sousede, u mne topeni stale netopi a pry nevi kdy se tam dostanou takze jsem na ne taky poradne rval do telefonu...To je fakt pristup. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lu
Spolubydlící
Věk: 44
|
|
CG ma s topenimi opravdu nejaky centralni problem. Snad vsude, kde postavili dum, s tim jsou problemy...viz. jine topicy na foru. Dokonce i v RD jsou problemy, delnici pouzili uzke trubky, takze se topeni dotopi do 1. patra, ale do tretiho nema sanci... |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
hans
Kolemjdoucí
|
|
Inu, někteří lidé jsou opravdu debilní. Asi se mi tam cestou vysypou hřebíky, ne? |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
no ja bydlim ve 3.p tak mozna proto, no vcera jsem mel navstevu instalateru a problem byl v tom ze jsem mel uzavrene trubky do topeni CG to nepusti. jenze se to nemuze odzkouset kdyz se vcera netopilo tak nevi zda je to ten hlavni problem.... Topi u nekoho z vas? Vcera/dnesni noc ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Taky mi to zarazilo, myslíte si, že to dělají místní obyvatelé BD nebo to vzniklo při těch dopravních zácpách, když si to tudy zkracovali ti, co nechtěli čekat v koloně a otáčeli se? Třeba je to ale příprava na nějaký ten chodník k zastávce. Psala jsem už 2x na MÚ, jak to vypadá s chodníkem k zastávce a dosud se nikdo neobtěžoval mi odpovědět.
Co se týče topení, tak zatím netopíme - kohouty topení máme na *, ale čísla na měřidle naskakují vesele dál. Je to u vás co nemáte zapnuté topení stejné nebo "mistři z CG" udělali zase někde chybu? |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Vcera nam opet neslo topeni a dokonce vecer netekla ani tepla voda. Pani Vejsadova ze Sluenu mi praskla s telefonem, ze nema na starosti jen nas. Takze opravdu to jsou sluzby.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Tak opet netopi a tedka se k tomu pridalo i to ze kdyz se netopi tak netece tepla voda. Nikdo s tim nic nedela vsem je to jedno:( |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No nam netopi vubec pani vejsadova je to v tech dokumentech co jsem dostal.ale nikdo nic nevyreni:( |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Spravce nic nedela... Je mu to jedno on problemy nema.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
No tak tys mluvil s tou jeho holkou u nas je asi vaznejsi problem tak to asi opravit sam nemuze. |
|
|
|
|
|
|
|
|
boba
Host
|
|
|
|
|
pxs
Host
|
|
Tak u nas jsem se dozvedel, ze je opravdu vazny problem s topenim,jeden svaluje chybu na druheho. Dokonce i toze tece malo tepla voda resp. skoro studena za nasledek problemy s topeni. Problem je tak vazny ze asi budou vsude menit rozvody. Tim nevim zda nam rozbouraji byty ci co:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
TomaAlí
Kolemjdoucí
|
|
hans napsal:
|
Inu, někteří lidé jsou opravdu debilní. Asi se mi tam cestou vysypou hřebíky, ne?
|
Dneska ráno jsem ho viděl. Jezdí ve starym Voyageru, myslim že fialové nebo v tmavě modré barvy. Je to debil ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
hans
Kolemjdoucí
|
|
Vzhledem k tomu, že jste nikdo nepsal reakci na můj dotaz ohledně zlodějů na parkovišti u nás před domy, předpokládám že se vám nic neztratilo. Vězte tedy, že o víkendu mi ukradli kolo ze zahrady z terasy....Nevím, nevím, ale policajty jsem u nás viděl zatím jen dvakrát při vyšetřování krádeží. Začíná mě to fakt vytáčet. Viděli jste ve zprávách příspěvek o zlodějích aut z Hostivice? Můžete mi sdělit prostřednictvím fóra, zda byste byli ochotni něco platit ( řádově do 500 kč ) za hlídání domů, parkoviště a oblasti předzahrádek? |
|
|
|
|
|
|
|
|
AlíaTom
Spolubydlící
|
|
Hansi a jak tohle funguje? Myslím tím, jestli by tu projeli 1-2x za den, nevím, jestli by to něco vyřešilo. Nehledě na to, že tohle se asi bude řešit těžko - např. 20 lidí to bude platit, ale hlídat budou všem? S tím kolem je to síla, divím se, že je někdo neviděl. O krádežích aut jsme to viděli a doporučení, že se máš "lépe zabezpečit"? Nebylo by třeba lepší předcházet tomu, aby ke krádežím docházelo, myslím prostřednictvím častějších objížděk policie apod. ... To bychom asi ale chtěli moc! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|