Autor |
Zpráva |
magdalena.formanova
Kolemjdoucí
Věk: 50
|
|
Na to, že každý ráno sbírám pod schránkama letáky, kterej každej upustí na zem, jen co je vytáhne z kaslíku, jsem si už zvykla. Ale dneska jsem šla dát nějakej papír na nástěnky a tu vidím rozsypaný a rožšlapaný slaný tyčinky ve vchodu, při přechodu atria ukradená čtečka, v protisměru maník v montérkách UNISTAV s univerzálním čipem...
Skoro mám pocit že nějaký nechválně vyhlášený čtvrti jsou odvárek proti tomu, co se děje u nás v NZM |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
To vam nekdo ukradl ctecku?, to je fakt hruza co se to deje... |
|
|
|
|
|
|
|
|
kolysta
Master moderator
Věk: 49
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
magdalena.formanova napsala:
|
v protisměru maník v montérkách UNISTAV s univerzálním čipem...
|
Snažím se věřit tomu že všechny činnosti CG, Unistavu a dalších jsou pod kontrolou výboru. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Marie
Host
Věk: 44
|
|
Delnase z Unistavu s cipem jsem pred svatky videla taky myslela jsem, ze uz je vratili.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Milan V.
Administrator
|
|
Bohužel vrácení čipů je jedna z věcí, které nám CG na jednání slíbilo a dosud tak neučinili i přes naše urgence ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
magdalena.formanova
Kolemjdoucí
|
|
lusvec napsal:
|
magdalena.formanova napsala:
|
v protisměru maník v montérkách UNISTAV s univerzálním čipem...
|
Snažím se věřit tomu že všechny činnosti CG, Unistavu a dalších jsou pod kontrolou výboru.
|
Už jo, CG musí (platí pro dům C ) dopředu nahlásit datum a přibližnou hodinu pracovníka. |
|
|
|
|
|
|
|
|
DV
Kolemjdoucí
|
|
Je to tady hrůza a i sousedy jak se zdá máme pěkný prasata. Na terase a naši zahradě jsem před čtyřmi dny našel rozmáčný chleba, krabičku od cigaret, sirky a zase nedopalky...lidi proberte se nejste v prasečáku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Tak podle informace CG, bylo provedeno vymazání čipů, které Unistav nevrátil z databáze čteček. Tak snad bude trošku líp. |
|
|
|
|
|
|
|
|
MUSTANG
Domácí
|
|
lenkaii napsala:
|
Tak podle informace CG, bylo provedeno vymazání čipů, které Unistav nevrátil z databáze čteček.
|
To jako CG může říct firmě, která spravuje čtečky aby tohle udělala??? Respektive to ta firma poslechne někoho, kdo nemá oprávnění vystupovat za majitele domu/SVJ)??? Pak našim domům vládne CG.
Nebo je to nově získaná/zveřejněná informace o akci, která se děla v době před ustanovujícím shromážděním SVJ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cibi
Moderator
Věk: 39
|
|
ano, vcera doslo k vymazani nejakych cipu, ktere naridil CG.. ta informace se zjistila nahodou, ale PRY o tom bylo infomovano KOP.. vybor samozrejme informovan ze strany KOP nebyl a navic tuto akci neschvalil (nemel ani moznost ji schvalit)..
bomba, ne? obcas se clovek boji, jaky dalsi problem se objevi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lenkaii
Starousedlík
|
|
Jakmile jsem to zjistila, "sprdla" jsem jak dodavatelskou firmu, tak CG a před chvílí i KOP. CG tu byl zvyklý se chovat jako neomezený pán a teprve pod našim talkem si začíná zvykat, že tomu tak není. Dnes měly být v domě prováděny další úpravy a již jsme o nich byli informováni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí
|
|
Dovolím si rejpnutí ale: co vlastně dělá KOP pořádně? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Banana
Domácí
|
|
lusvec napsal:
|
Dovolím si rejpnutí ale: co vlastně dělá KOP pořádně?
|
Myslím, že jedině pořádně vybírá poplatky za správcovskou firmu |
|
|
|
|
|
|
|
|
lusvec
Domácí