| 
| Kuchynska tour
 Jdi na stránku  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další
 Uživatelé prohlížející toto téma:0 registrovaných, 0 skrytých a 0 anonymních
 žádné
 | Zobrazit následující téma Zobrazit předchozí téma

|  
| Autor | Zpráva |  
| PaDaK Moderator

Věk: 49

|  

| 
| 
 |  
| 

| vendy napsala: |  
	  | 

| Faleza napsal(a): |  
	  | 

| ThomasPRG napsal: |  
	  | Jj, důvod k oslavě se vždy najde  To zase bude náročný víkend ...   ... uff, už aby to bylo
   |  ....to už abych  minimálně dnes začala trénovat ledviny
   |  
 No, ono to zase až tak náročné asi nebude, nevím
  Počítám, že si dáme v každém bytečku skleničku, dvě.. 
 Btw., kolik nás bude - abych věděla, kolik toho nakoupit

Já jsem 1
   |  
 za nás dva -
  a  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| vaderka Spolubydlící

|  

| 
| 
 |  
| My se přidáváme, ale budeme mít oba kluky, takže ze závěrečné pařby u PaDaka asi nic nebude, jen to sčíhnem a pak půjdeme  uspat prcky,  leda, že by mě manžel ehm uvolnil   Ale k nám v pohodě přijďte, sice nemáme zařízeno, ale sednout si je kam
   Takže v šest nás Vendy čekej, snad se k Tobě ještě my čtyři vejdeme, teda asi kamkoliv
   Kluci jsou ještě malí, takže budou u nás na ruce
  )Ale, pokud by to někomu vadilo, klidně napište, já se neurazim  chápu, že dvě děti jsou pro někoho moc "živý"  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| vaderka napsala: |  
	  | My se přidáváme, ale budeme mít oba kluky, takže ze závěrečné pařby u PaDaka asi nic nebude, jen to sčíhnem a pak půjdeme  uspat prcky,  leda, že by mě manžel ehm uvolnil   Ale k nám v pohodě přijďte, sice nemáme zařízeno, ale sednout si je kam
   Takže v šest nás Vendy čekej, snad se k Tobě ještě my čtyři vejdeme, teda asi kamkoliv
   Kluci jsou ještě malí, takže budou u nás na ruce
  )Ale, pokud by to někomu vadilo, klidně napište, já se neurazim  chápu, že dvě děti jsou pro někoho moc "živý"   |  
 k nám určitě kluci můžou - do jisté míry je byt pro děti "bezpečný", ale fakt je ten, že malá je dost poslušná a nedělá, co má zakázáno...tak jako tak je můžeme klidně vpustit do dětského pokoje - budou tam mít hračky, je tam bezpečno a vy můžete kalit
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| vaderka Spolubydlící

|  

| 
| 
 |  
| To je od Tebe hezký, zní to pěkně....ale jednomu malýmu je rok a ten ještě neposlouchá a na všechno chce sahat, takže je u něj člověk, jak policajt a ten větší, 2,5 roku, ten je hodnej, ten se bude nejdřív stydět a pak až se rozkouká, bude si hrát, ale nedělá čurbes  . V nejhoršim prostě odejdeme, když to s nima bude nesnesitelný. Kolik je Vaší malý?
 |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| vaderka napsala: |  
	  | To je od Tebe hezký, zní to pěkně....ale jednomu malýmu je rok a ten ještě neposlouchá a na všechno chce sahat, takže je u něj člověk, jak policajt a ten větší, 2,5 roku, ten je hodnej, ten se bude nejdřív stydět a pak až se rozkouká, bude si hrát, ale nedělá čurbes  . V nejhoršim prostě odejdeme, když to s nima bude nesnesitelný. Kolik je Vaší malý?
 |  
 malej může sahat na co chce, kromě vinotéky - ta je trochu blbá, že je v dosahu dětí a může na sebe shodit flašku - ale to se dá jednoduše ohlídat... spíš je to o tom, že může někam vylézt a tam odtud spadnout...

ale dětský pokoj je v pohodě, tam je to bezpečné

malý budou tři v červnu, takže tam jsou zhruba stejně jako váš větší...
 |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| vaderka Spolubydlící

|  

| 
| 
 |  
| Jé, to je škoda, že tam nebude, ta musí být roztomilá. No budeme kluky s manželem hlídat a když to nepůjde, tak uděláme papa   
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| ThomasPRG Spolubydlící

Věk: 45

|  

| 
| 
 |  
| Ja tu mam na Velikonoce kamose z Londyna, takze pokud se domluvime na ten patek, budu ho muset vzit s sebou. Ale on je v pohode - hlavne chapavej  Ja se s nim domluvim rukama nohama a rozumime si  Takze za me dva lidi  Tedy v pripade, ze vam nebudu vadit, coz taky pochopim a nebudu mit problem s tim se zucastnit az dalsi tour  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |       |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| Ja tu mam na Velikonoce kamose z Londyna, takze pokud se domluvime na ten patek, budu ho muset vzit s sebou. Ale on je v pohode - hlavne chapavej  Ja se s nim domluvim rukama nohama a rozumime si  Takze za me dva lidi  Tedy v pripade, ze vam nebudu vadit, coz taky pochopim a nebudu mit problem s tim se zucastnit az dalsi tour   |  

jak jsme se už bavili v hospodě, za mě v pohodě - ať určitě dorazí, aspoň uvidí, jak se žije v Čechách
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| vendy Starousedlík

Věk: 47

|  

| 
| 
 |  
| No pro mě nejsou ani děti ani Thomasův Londýňan žádnej problém  ..  Vzhledem k tomu, že nás bude (když počítám i Falezu, což budou 2) 11 lidí, tak se u mě opravdu moc nezdržíme, hahaha, protože mě se 11lidí vejde tak akorát do toho 1 pokoje, jestli si všichni sednou, toť otázka, nejvíc jsem zatím doma měla 4 lidi a ty se vešly, hahaha.. |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| no, třeba když se budou Vaderkovic kluci trochu snažit, tak ti ten byt zvětší  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| No pravda pravda. Přinejhorším se probouráme k tomu informatikovi Patočkovi, co je ve výboru   No, trošku místa je i na terase
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| ThomasPRG Spolubydlící

|  

| 
| 
 |  
| Tak to je super  A pořád platí příští pátek? Jen abych si naplánoval průvodcovské cíle po Česku   Ups, to bude mazec u Vendy
  Nicméně u mě taky, protože mám obývák s kk veliký cca 27 m2 a nepředpokládám, že bychom okupovali i ložnici   BTW: kuřáky upozorňuji, že balkóny v mezipatrech jsou přístupné
    |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |       |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| No tak to jsi na tom ještě hůř než já, já mám obývák s kk 29m2  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| kolysta Master moderator

Věk: 50

|  

| 
| 
 |  
| 

| No tak to jsi na tom ještě hůř než já, já mám obývák s kk 29m2   |  
 tak to bude fakt NASTOJAKA
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| Kdo se nevejde, může na 14.5m2 terasu, to bychom se vejít mohli, ne? 
 Btw., kolysto, ty fakt nemůžeš?
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| ThomasPRG Spolubydlící

|  

| 
| 
 |  
| To je ale smutné ... nicméně na Silvestra u mě bylo 8 lidí a v pohodě; na podlaze se dá taky sedět  Ale naučit zouvat anglány při vstupu do bytu je docela umění ...  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |       |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| 

| To je ale smutné ... nicméně na Silvestra u mě bylo 8 lidí a v pohodě; na podlaze se dá taky sedět  Ale naučit zouvat anglány při vstupu do bytu je docela umění ...   |  
 Máš na to ještě týden, hahaha, abys to Justina (jestli si to jméno správně pamatuju
  ) naučil, hahaha.. |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| ThomasPRG Spolubydlící

|  

| 
| 
 |  
| Pamatuješ dobře ... nicméně on přijede až ve čtvrtek večer ... Ale už jsem to vymyslel - nikdo se nebude zouvat a kdo si sedne, ten si sedne, kdo ne, postojí  Mám dvě "Vladkova" křesla, sedačku pro tři a něco se ještě sežene. Teď  ještě hodnem rychle našrotit, jak v "nečeském" jazyce vysvětlit "předkolaudaci" atd.
  To bude mazec  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |       |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| No mazec to bude, jen je mi líto, že já budu sama, která tam bude sama, bůůůůů   
 Já mám dvě židle, na gauč se vejdou tak 3-4, když z gauče sundám obrpolštáře, dá se na ně sednout na zemi, jééé, to je dobrej nápad! o se musím sama pochválit, že jsem to takhle hezky vymyslela, haha.
 Akorát mě teď napadlo, že nemám tolik skleniček, budu je kupovat až do kuchyně - ještě ale mám z kolaudačního období plastové kelímky - nevadilo by vám to?
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| Tak to je super  A pořád platí příští pátek? Jen abych si naplánoval průvodcovské cíle po Česku   Ups, to bude mazec u Vendy
  Nicméně u mě taky, protože mám obývák s kk veliký cca 27 m2 a nepředpokládám, že bychom okupovali i ložnici   BTW: kuřáky upozorňuji, že balkóny v mezipatrech jsou přístupné
     |  
 no stále si myslím, že pátek platí
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| no, jinak u nás je šest židlí u stolu, tři barové u baru a pak gauč a sedací pytle - tak by to moc na stojáka být nemuselo... 
 ale jestli se někdo bude promenovat po světlým koberci v jednom pokoji v botách z venku, tak nevím, jak dlouho přežije

plastovým kelímkům se nevyhýbám - dobře se potom myjou
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  

|  

| 
| 
 |  
| 

| No mazec to bude, jen je mi líto, že já budu sama, která tam bude sama, bůůůůů   
 Já mám dvě židle, na gauč se vejdou tak 3-4, když z gauče sundám obrpolštáře, dá se na ně sednout na zemi, jééé, to je dobrej nápad! o se musím sama pochválit, že jsem to takhle hezky vymyslela, haha.
 Akorát mě teď napadlo, že nemám tolik skleniček, budu je kupovat až do kuchyně - ještě ale mám z kolaudačního období plastové kelímky - nevadilo by vám to?
   |  
 ja bych to nehrotil neb taky pujdu sam
 timto prohlasuji, ze to jeste nemam na 100%, ale snazim se si to zaridit tak, abych pristi patek byl ready
 videl bych to tak, ze sklenicku by si kazdej mohl nosit vlastni, protoze ja taky nemam tolik sklenic
 |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| 

| kolysta napsal: |  
	  | 

|  
 timto prohlasuji, ze to jeste nemam na 100%, ale snazim se si to zaridit tak, abych pristi patek byl ready
 videl bych to tak, ze sklenicku by si kazdej mohl nosit vlastni, protoze ja taky nemam tolik sklenic
 |  

Jééé, tak to bude super, takže nakonec to vypadá že se sejdeme všichni kdo se do tour přihlásili

Jinak s těma vlastníma skleničkama to není vůbec špatný nápad - aspoň nebudeme na sucho při přecházení mezi jednotlivými byty

Jinak já bych ty plastový kelímky (jsou to takový ty echt plastový, hahaha, jako na pouti) "umyla" do popelnice, hahaha..
 |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| 

|  
 |  
 jé, to by bylo super, kdybys dorazil - aspoň bychom u nás udělali zatěžkávací zkoušku

s tou skleničkou to není tak špatný nápad - disponujeme asi šesti skleničkama, takže bych musel někde sehnat kelímky
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| 

| 

| 

|  
 |  

Jééé, tak to bude super, takže nakonec to vypadá že se sejdeme všichni kdo se do tour přihlásili

Jinak s těma vlastníma skleničkama to není vůbec špatný nápad - aspoň nebudeme na sucho při přecházení mezi jednotlivými byty

Jinak já bych ty plastový kelímky (jsou to takový ty echt plastový, hahaha, jako na pouti) "umyla" do popelnice, hahaha..
 |  
 jo, to je přesně to mytí, o kterém jsem mluvil
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| Kdybys měl zájem o tyto velmi exkluzivní kelímky, prodávají je v Intersparu   Náhodou vám můžu říct, že při kolaudacích to bylo super z těch kelímků pít, patřilo to tak nějak symbolicky k věci

Co ostatní, jaký mají názor na skleničky či kelímky?

Každopádně - začíná se u mě a myslím, že tam mám i kelímků dost, případně se nabízím, že je nakoupím pro všech asi 12 účastníků, abychom byli připraveni na všechno a nemuseli se zaobírat nošením a následným mytím skleniček
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  

|  

| 
| 
 |  
| 

| Kdybys měl zájem o tyto velmi exkluzivní kelímky, prodávají je v Intersparu   Náhodou vám můžu říct, že při kolaudacích to bylo super z těch kelímků pít, patřilo to tak nějak symbolicky k věci

Co ostatní, jaký mají názor na skleničky či kelímky?

Každopádně - začíná se u mě a myslím, že tam mám i kelímků dost, případně se nabízím, že je nakoupím pro všech asi 12 účastníků, abychom byli připraveni na všechno a nemuseli se zaobírat nošením a následným mytím skleniček
   |  
 za sebe muzu rict, ze si prinesu sklenicku
 jsme kulturni (a nekteri i vzdelani) lide a nejsme na festaku
   uz jste premysleli, cim se budeme napajet?
 predpokladam, ze vinem, abychom to nemixovali a nebylo nam zle
 to bychom pak ty terasy a balkony vyuzivali na uplne neco jineho nez na opalovani
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| No v případě, že u vás v Dčku bude halekat M.Tučný, tak si jak na fesťáku budu připadat, hahaha.. Já si klidně taky vezmu skleničku, ten kelímek byl jen nápad
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
| PaDaK Moderator

|  

| 
| 
 |  
| my si taky skleničky vezmem, ale nalejeme i těm, co si přinesou kelímky   
 jinak  bychom možná už mohli plánovat trasu...

tak nějak zatím počítám s tím, že skončíme u nás neb si tam unavení jedinci patrně budou moci sednout... v tom případě bych navrhoval nejdřív začít v Dčku a pak se hromadně přesunout do Ečka - co vy na to?
 |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |     |  
|  |  
| vendy Starousedlík

|  

| 
| 
 |  
| Mě je to vcelku jedno   Původně jsem počítala s tím, že nejdřív se půjde ke mě, ale to jsme ještě netušili, že půjdeme víceméně všichni. Ale asi bude opravdu účelnější jít od Dčka, záleží jen na tom, jestli začneme dole u vaderky nebo nahoře u Falezy
   U nás v Ečku doporučuji najdřív začít u mě, pokračovat u Thomase a končit u PaDaKa
  |  
|  |  |  |  
|  |  |  
|      |      |  
|  |  
|  |  
| Jdi na stránku  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 

| Zobrazit následující téma
 Zobrazit předchozí téma