Autor |
Zpráva |
janousekp
Kolemjdoucí
![Kolemjdoucí Kolemjdoucí](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_0.gif)
![](images/avatars/68854168846b6f1c09d54c.jpg)
Věk: 57
![czechrepublic.gif](images/flags/czechrepublic.gif)
|
|
Ahoj všem
Ve dvou místnostech jsem objevil horizontální praskliny s mírně vyboulenou omítkou (viz obrázky). Táhnou se zhruba ve výšce spodního okraje okenních překladů. Našli jste někdo něco podobného? Máte někdo případně zkušenost s reklamací?
Díky za info, Pavel. |
09112008.jpg |
Komentář: |
|
Velikost: |
60.52 kB |
Zobrazeno: |
539 krát |
![09112008.jpg](files/thumbs/t_09112008_212.jpg)
|
09112008(002).jpg |
|
53.64 kB |
637 krát |
![09112008(002).jpg](files/thumbs/t_09112008002_905.jpg)
|
|
|
|
_________________ Pavel
|
|
![Koza Koza](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_goat.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie janousekp Osobní galerie janousekp](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![ICQ ICQ](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_icq_add.gif) |
![](images/spacer.gif) |
kolysta
Master moderator
![Master moderator Master moderator](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_5.gif)
![](images/avatars/1848831282487ef042bfdfd.gif)
Věk: 50
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
janousekp napsal:
|
Ahoj všem
Ve dvou místnostech jsem objevil horizontální praskliny s mírně vyboulenou omítkou (viz obrázky). Táhnou se zhruba ve výšce spodního okraje okenních překladů. Našli jste někdo něco podobného? Máte někdo případně zkušenost s reklamací?
Díky za info, Pavel.
|
jojo, mam na zdech neco obdobneho
uz jsem to jednou reklamoval - prisli, uznali. Po dohode nabehla parta - jedni to vyskrabali, vystukovali, druzi pretreli barvou.
Je to tim, jak si dum seda, tak omitka je stlacovana a ten pretlak se takhle projevi |
|
|
|
|
|
![Tygr Tygr](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_tiger.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie kolysta Osobní galerie kolysta](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![Odeslat e-mail Odeslat e-mail](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_email.gif) |
![](images/spacer.gif) |
Bára
Host
![Host Host](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_1.gif)
![](images/avatars/37165493481346a25eaa0.gif)
|
|
citace:
|
j všem
Díky za info, Pavel.
|
Jsme ve 2. patře pod Tebou a máme něco podobného...možná je to ještě horší. Zrovna se to chystám reklamovat... |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie Bára Osobní galerie Bára](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
ed
Kolemjdoucí
![Kolemjdoucí Kolemjdoucí](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_0.gif)
![](images/avatars/6993203547492d9eb5432.jpg)
|
|
Já jsem hned ve zvýšeném přízemí a mám to také, konkrétně v rohu u okna a pak v koupelně u stropu. Roubíček říkal, že je to "normální", že si dům sedá a ty praskliny mám od toho, jak na mě tlačí patra nade mnou. Známý stavař (ČVUT, 20 praxe se stavěním baráků) mi říkal, že je to pitomost, že kdyby ten barák byl postavený pořádně, tak se to neděje a nějaký "sedání si" je prý trapná výmluva pro odfláknutou práci. |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie ed Osobní galerie ed](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
Bára
Host
![](images/avatars/37165493481346a25eaa0.gif)
|
|
ed napsal:
|
Já jsem hned ve zvýšeném přízemí a mám to také, konkrétně v rohu u okna a pak v koupelně u stropu. Roubíček říkal, že je to "normální", že si dům sedá a ty praskliny mám od toho, jak na mě tlačí patra nade mnou. Známý stavař (ČVUT, 20 praxe se stavěním baráků) mi říkal, že je to pitomost, že kdyby ten barák byl postavený pořádně, tak se to neděje a nějaký "sedání si" je prý trapná výmluva pro odfláknutou práci.
|
A už ti to opravili nebo doporučujou ještě počkat, že to ještě pracuje? |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie Bára Osobní galerie Bára](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
Michal
Podnájemník
![Podnájemník Podnájemník](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_3.gif)
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie Michal Osobní galerie Michal](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
JoHnY
Administrator
![Administrator Administrator](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_5.gif)
![](images/avatars/69360827043e27251319b5.gif)
Věk: 48
![european union1.png](images/flags/european union1.png)
|
|
ja som mal tiez take, reklamaciu uznali a opravili
mal som to len na jednom mieste a zatial sa to nezjavilo znovu ani tam ani inde |
|
|
|
_________________ JoHnY
|
|
![Drak Drak](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_dragon.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie JoHnY Osobní galerie JoHnY](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![Zobrazit autorovy WWW stránky Zobrazit autorovy WWW stránky](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_www.gif) ![ICQ ICQ](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_icq_add.gif) |
![](images/spacer.gif) |
mabarcz
Host
Věk: 48
|
|
Už jsem taky reklamoval, tenhle rok v dubnu... přišli, opravili a tenhle týden se praskliny objevily na dalších třech různých místech. Doporučuji přes zimu nic nepodnikat, barák musí "vymrznout" a opravy nechat na teplejší období... |
|
|
|
|
|
![Drak Drak](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_dragon.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie mabarcz Osobní galerie mabarcz](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
ed
Kolemjdoucí
|
|
Já s reklamací ještě čekám, než si barák pořádně "dosedne" navíc mám tu jednu prasklinu přímo v rohu u okna, takže je to na předělání celého rohu (viz foto) |
roh.jpg |
|
38.07 kB |
27852 krát |
![roh.jpg](files/roh_629.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie ed Osobní galerie ed](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
trueman
Spolubydlící
![Spolubydlící Spolubydlící](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_2.gif)
![](images/avatars/1509123832488df7f1524d7.gif)
Věk: 40
|
|
Pekny ...
Nam to zatim prasklo akorat u vstupnich dveri, tak cekam, kde se to objevi dal. |
|
|
|
|
|
![Krysa Krysa](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_rat.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie trueman Osobní galerie trueman](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![Zobrazit autorovy WWW stránky Zobrazit autorovy WWW stránky](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_www.gif) |
![](images/spacer.gif) |
Michal
Podnájemník
![Podnájemník Podnájemník](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_3.gif)
|
|
ed napsal:
|
Já s reklamací ještě čekám, než si barák pořádně "dosedne" navíc mám tu jednu prasklinu přímo v rohu u okna, takže je to na předělání celého rohu (viz foto)
|
no to si jenom myslíš, přijde dělník, lehce to vyškrábne, zasádruje, přebrousí a je to
![](http://www.novezahradnimesto.net//images/smiles/003.gif) |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie Michal Osobní galerie Michal](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
ed
Kolemjdoucí
|
|
to máš pravdu Michale, ale já se nedám! Mě dělníci moc v lásce nemají, já jsem dost neodbytnej a zásadně na všechno dohlížím Když mi stavěli kuchyň, tak jsem u toho byl celé 2 dni a dělníci se několikrát vyjádřili, že se jim to vůbec nelíbí "když jim dýchám na krky" - doslovná citace. |
|
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
lima
Bezdomovec
![Bezdomovec Bezdomovec](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_0.gif)
|
|
Taky jsem asi před 14-ti dny našel praskliny s vyboulením ve dvou pokojích a to je relativně mladé H-áčko. Budu to přes zimu sledovat a počkám s reklamací na jaro. |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie lima Osobní galerie lima](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
barberry.pha
Kolemjdoucí
![cyprus.gif](images/flags/cyprus.gif)
|
|
tak u me uz byli taky dvakrat .. a praskliny jsou cim dal horsi a je jich cim dal vice a jsou vetsi .. nemyslim ze to jak to seskrabou a pretrou ze to nejak pomuze .. je to naprd postaveny .. pan se fa dvorak co to jezdi opravovat tak rikal ze na jednom baraku ve vrsovicich maji az centrimetrove ...
no nejak jsem si nevsiml ze by v baraku byly nejaky diletacni spary .. a pochubuji ze by si barak sedal kdyz je postaveny na betonovy kostce ... garazich .. nevite jak dlouoh se to da reklamovat ? |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie barberry.pha Osobní galerie barberry.pha](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
barberry.pha
Kolemjdoucí
![cyprus.gif](images/flags/cyprus.gif)
|
|
tak jsem akorat mluvil s p. Roubickem a zaruka u domu F je nekde do listopadu 2010 a je pry lepsi pockat a nechat to si sednout a pak to opravit .. asi to nema cenu nechavat opravovat pokazdy .. takze ja si rok posckam a pak znova vymaluji jeste ze mam porad bile steny .. jinak nevim jak bych trefoval odstin ![Smile](http://www.novezahradnimesto.net//images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie barberry.pha Osobní galerie barberry.pha](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
Gabriellla
Host
![](images/avatars/13871584714691540589af3.jpg)
|
|
Taky máme prasklinu, tak ve výšce očí skoro přes celý pokoj. Vypadá podobně jako Pavlova - asi to bude tím, že bydlí hned nad námi S reklamací počkáme do jara, taky čekáme, co s tím udělá zima... |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie Gabriellla Osobní galerie Gabriellla](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
|