Autor |
Zpráva |
Aarfy
Kolemjdoucí
![Kolemjdoucí Kolemjdoucí](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_0.gif)
![czechrepublic.gif](images/flags/czechrepublic.gif)
|
|
Chci si pořídit k vaně zástěnu (mimo jiné proto, že od CG to bylo špatně vyspádované a po každém sprchování řeším vodu na podlaze).
Má někdo dobré zkušenosti s nějakou konkrétní firmou, která se tím zabývá? díky |
|
|
|
|
|
|
![Skrytý Skrytý](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_hidden.gif) ![Osobní galerie Aarfy Osobní galerie Aarfy](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
kolysta
Master moderator
![Master moderator Master moderator](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_5.gif)
![](images/avatars/1848831282487ef042bfdfd.gif)
Věk: 50
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
Aarfy napsal:
|
Chci si pořídit k vaně zástěnu (mimo jiné proto, že od CG to bylo špatně vyspádované a po každém sprchování řeším vodu na podlaze).
Má někdo dobré zkušenosti s nějakou konkrétní firmou, která se tím zabývá? díky
|
mysim, ze kazdy vyrobce dane vany nabizi i zasteny
original je original
co mas za vanu? |
|
|
|
|
|
![Tygr Tygr](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_tiger.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie kolysta Osobní galerie kolysta](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![Odeslat e-mail Odeslat e-mail](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_email.gif) |
![](images/spacer.gif) |
93A
Kolemjdoucí
![Kolemjdoucí Kolemjdoucí](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_0.gif)
|
|
mam stejny problem a po delsim patrani jsem zjistila, ze vyrobce na nasi velkou vanu se zastenou zapomnel. Tak taky nevim co s tim a po sprchovani je u nas vzdy potopa. Mam objednaneho sklenare, tak se zkusim zeptat, jestli by se s tim nedalo neco delat, ale nevim nevim. Takze babo rad. |
|
|
|
|
|
|
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie 93A Osobní galerie 93A](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
ThomasPRG
Spolubydlící
![Spolubydlící Spolubydlící](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_2.gif)
Věk: 44
|
|
Ahoj, na ty nase standardni rohove vany se zasten ynedelaji ... Kdysi jsem to zjistoval primo u dodavatele. Poridil jsem si nejakou sirokou 55 cm a to je sakra malo ... jako by tam nebyla a vytirani podlahy trenuji denne Kdybyste nekdo narazil na nejakou lepsi, uvitam info
Diky a vytirani zdar! ![Very Happy](http://www.novezahradnimesto.net//images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
|
![Opice Opice](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_monkey.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie ThomasPRG Osobní galerie ThomasPRG](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![Odeslat e-mail Odeslat e-mail](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_email.gif) ![ICQ ICQ](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_icq_add.gif) |
![](images/spacer.gif) |
malina
Spolubydlící
![Spolubydlící Spolubydlící](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/ranks/rank_2.gif)
![](images/avatars/gallery/Avatar_pack_1/019.gif)
Věk: 73
![blank.gif](images/flags/blank.gif)
|
|
já mám skládací ze tří dílů šířka asi 140 cm a jen se přišroubuje ke stěně u vany, Nechrání uplně bezvadně, kolem vany bývají trochu loužičky, ale není to žádná potopa. Stála něco kolem 2 tis. a koupila jsem ji v Bauhausu. Mám taky rohovou vanu, na kterou prý zástěny nevyrábějí. |
|
|
|
|
|
![Králík Králík](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_cat.gif) |
![Skrytý Skrytý](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_hidden.gif) ![Osobní galerie malina Osobní galerie malina](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) |
![](images/spacer.gif) |
aleho
Kolemjdoucí
![](images/avatars/2768503924c47ee71b7919.jpg)
Věk: 54
|
|
Mam to same, dlouho jsem hledal ale nic lepsiho cena pomer vykon jsem nenasel. Vyhazovat 30000,- za nejakou znackovou sklenenou zastenu co stejne nesedne presne na typ vany mi prislo jako zbytecne. |
|
|
|
|
|
![Pes Pes](templates/fisubsilversh/images/icon_chinese_dog.gif) |
![Offline Offline](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_offline.gif) ![Osobní galerie aleho Osobní galerie aleho](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_gallery.gif) ![Zobrazit informace o autorovi Zobrazit informace o autorovi](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_profile.gif) ![Odeslat soukromou zprávu Odeslat soukromou zprávu](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_pm.gif) ![Odeslat e-mail Odeslat e-mail](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_email.gif) ![ICQ ICQ](templates/fisubsilversh/images/lang_czech/icon_icq_add.gif) |
![](images/spacer.gif) |
|